@Turk-Look; çoğunu ciddi ciddi inceledim; bana göre muhteşem çekimlerin var. ayrıca yaptığın işte amatör olsun, profosyonel olsun gerçekten bilinçlisin arkadaşım.
@Ko®ay; saygısızlığa tahammülü olmayan moderatör arkadaşlar mutlaka göreceklerdir konuyu ve içinde yazılıp çizilenleri. sonra gerekeni yapacaklardır. ben de bekliyorum bu konunun ömrü daha ne kadar diye...
@f.v.güngör; hiç mi bilgisayarında çekmiş olduğun, "aha bu da benim eserin" diyebileceğin bi fotoğrafın ya da çalışman yok? o kadar allanmaya pullanmaya bakılırsa senin şimdiye kadar sürü sürü çalışman olması gerek elinde.
bir de senden büyüklere karşı üslubunu bozma. zaten ne sen başkasına ne de başkası sana birşey yapabilir bu forum üzerinden ama şu yapılabilir: yakın zamanda bu konuda büyüklerine yaptığın tüm saygısızca tabirler moderatör abilerin tarafından tespit edilebilir ve kıçına tekmeyi vururlar. sonra ahkam kesecek başka forumlar ararsın kendine ya da fake üyelikle girmek zorunda kalırsın buraya.
son olarak symbol'ün fotoğrafında kumlanma vardı ve sen tüm s.çıp topraklanma yapmışsın.