User Tag List

Sayfa 11/12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
221 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: otomobil fotografcılıgı

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Turk-Look; çoğunu ciddi ciddi inceledim; bana göre muhteşem çekimlerin var. ayrıca yaptığın işte amatör olsun, profosyonel olsun gerçekten bilinçlisin arkadaşım.

@Ko®ay; saygısızlığa tahammülü olmayan moderatör arkadaşlar mutlaka göreceklerdir konuyu ve içinde yazılıp çizilenleri. sonra gerekeni yapacaklardır. ben de bekliyorum bu konunun ömrü daha ne kadar diye...

@f.v.güngör; hiç mi bilgisayarında çekmiş olduğun, "aha bu da benim eserin" diyebileceğin bi fotoğrafın ya da çalışman yok? o kadar allanmaya pullanmaya bakılırsa senin şimdiye kadar sürü sürü çalışman olması gerek elinde.

bir de senden büyüklere karşı üslubunu bozma. zaten ne sen başkasına ne de başkası sana birşey yapabilir bu forum üzerinden ama şu yapılabilir: yakın zamanda bu konuda büyüklerine yaptığın tüm saygısızca tabirler moderatör abilerin tarafından tespit edilebilir ve kıçına tekmeyi vururlar. sonra ahkam kesecek başka forumlar ararsın kendine ya da fake üyelikle girmek zorunda kalırsın buraya.

son olarak symbol'ün fotoğrafında kumlanma vardı ve sen tüm s.çıp topraklanma yapmışsın.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Turk-Look; çoğunu ciddi ciddi inceledim; bana göre muhteşem çekimlerin var. ayrıca yaptığın işte amatör olsun, profosyonel olsun gerçekten bilinçlisin arkadaşım.

@Ko®ay; saygısızlığa tahammülü olmayan moderatör arkadaşlar mutlaka göreceklerdir konuyu ve içinde yazılıp çizilenleri. sonra gerekeni yapacaklardır. ben de bekliyorum bu konunun ömrü daha ne kadar diye...

@f.v.güngör; hiç mi bilgisayarında çekmiş olduğun, "aha bu da benim eserin" diyebileceğin bi fotoğrafın ya da çalışman yok? o kadar allanmaya pullanmaya bakılırsa senin şimdiye kadar sürü sürü çalışman olması gerek elinde.

bir de senden büyüklere karşı üslubunu bozma. zaten ne sen başkasına ne de başkası sana birşey yapabilir bu forum üzerinden ama şu yapılabilir: yakın zamanda bu konuda büyüklerine yaptığın tüm saygısızca tabirler moderatrör abilerin tarafından tespit edilebilir ve kıçına tekmeyi vururlar. sonra ahkam kesecek başka forumlar ararsın kendine ya da fake üyelikle girmek zorunda kalırsın buraya.

son olarak symbol'ün fotoğrafında kumlanma vardı ve sen tüm s.çıp topraklanma yapmışsın.
    alkışşlıyorumm

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o aradaki, sondaki "mk" nedir?
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o aradaki, sondaki "mk" nedir?
    oktay arkadasımızında kulandıgından

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı f.v.güngör Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

böyle daha atarlı oldu sanki 2 dakikalık bi dokunus ama daha doygun oldu gibi
    Sana göre atarlı (ne demekse) bu dokunuş ile, bak neler olmuş
    - Aşırı gren
    - Netlik kaybı
    - Detay kaybı
    - Işık kaybı
    - Vakit kaybı....vs vs vs

Orijinal hali en azından netlik kaybı çok mininmumdu, gren yoktu, detaylar belirgindi, ışık vardı...

Neyse, anlaşıldı, senin fotoğraf bilgin tamamen ezber, photoshop'ta bilmiyorsun, en azından dönde arkana neye dönmüş fotoğrafa bak. Bu kadar bilmişlik, bu kadar ahkam kesme, bu kadar kustahlık, bu kadar beğenmeme ile ortaya böyle vahim bir tablo çıkacağı belliydi.

Sen yinede photoshoplu civic fotoğrafı ile çektiğin ya da çekeceğin bir kaç otomobil fotoğrafını buraya bir upload et, birde onları yorumlayalım.

Ko®ay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı f.v.güngör Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen ne diyon mk rahatsız oluyorsan girme konuya harbiden muama gösterdikce bisey oldugunuzu sanıyorsunuz senin cektigin fotografları ben s4 minimle de cekerim canım bu kadar kasme kendini bi daha konularıma yorum yapmanıda istemiyorum
    Ya olm bi siktir adam gibi konuş !!! Klavyeden kendinden 10 yaş birisine artislik yapmak ne güzel lan !! S4 miniyle çekecekmiş şuna bak lan !!! Hala daha niye muhabbetini yapıyorsak sana cvp yazıuoruz suç bizde aslında ! Hele bi karşıma çıkarsın inşallah ta sana gösterririm ben nasıl konuşulması gerektiğini !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana göre atarlı (ne demekse) bu dokunuş ile, bak neler olmuş
    - Aşırı gren
    - Netlik kaybı
    - Detay kaybı
    - Işık kaybı
    - Vakit kaybı....vs vs vs

Orijinal hali en azından netlik kaybı çok mininmumdu, gren yoktu, detaylar belirgindi, ışık vardı...

Neyse, anlaşıldı, senin fotoğraf bilgin tamamen ezber, photoshop'ta bilmiyorsun, en azından dönde arkana neye dönmüş fotoğrafa bak. Bu kadar bilmişlik, bu kadar ahkam kesme, bu kadar kustahlık, bu kadar beğenmeme ile ortaya böyle vahim bir tablo çıkacağı belliydi.

Sen yinede photoshoplu civic fotoğrafı ile çektiğin ya da çekeceğin bir kaç otomobil fotoğrafını buraya bir upload et, birde onları yorumlayalım.
    Ya abicim sizde boşuna yaruyosunuz kendinizide bu bebe ye cvp yazıuosunuz kapattırrın şu konuyuda yalandan yere banlatmayalım kendimizi ne güzel abim..

Adamın Allah bilir makinası bile yok tutturmuş burda bana senin çektiğin fotoğrafı s4 le çekerim diyor kafayı yiyecem lan !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün akşamda benim fotoğrafımı istedi düzenleyip altına ismini koyabilirmi diye sordu bende hayır dedim ismini koyamazsın e 1 gün oldu halen yok
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McS_R53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamda benim fotoğrafımı istedi düzenleyip altına ismini koyabilirmi diye sordu bende hayır dedim ismini koyamazsın e 1 gün oldu halen yok
    Muatab olmanız bile hata be abicim

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam forum ergenlerden temizlendi derken gene ortaya çıkmaya başladılar.

iki bişey öğrenip arkadaş çevresine façası sökünce burda da bi *** zannediyor kendini.

resatgurcuoglu61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu Baştan Sona Okudum Bu Vatandaş Büyükleriyle Nasıl Konuşacağını Kavrayamamış İnsanlar Senden İyiyse Bişeyler Kapmaya Çalış Yedirememezlik Yapma Abi Tavsiyesi

Alıntı Ko®ay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya abicim sizde boşuna yaruyosunuz kendinizide bu bebe ye cvp yazıuosunuz kapattırrın şu konuyuda yalandan yere banlatmayalım kendimizi ne güzel abim..

Adamın Allah bilir makinası bile yok tutturmuş burda bana senin çektiğin fotoğrafı s4 le çekerim diyor kafayı yiyecem lan !
    Koray Haklı Bu Saatten Sonra Konu Git Gide Boka Sarar Çok Ağır Küfürler Sezeyrum
    Reşat GÜRCÜOĞLU... 61.5

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Backstage videosu

Rig Shot & Strobist - YouTube

İzle videosunu bu fotoğrafı çek 11.500 tl ye mál ettiğim setimi s4 mininle takas edecem..

Sen kimsenin emeğini hiçe sayamazsın.

okanturan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuya sadece gülüyorum s4 mini ile resim çekiliyorsa millete yazık okadar ekipman alıyor para veriyor çok başarılısın demekki tebrik ederim
    ''AN'' 545 VTİ
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Backstage videosu

İzle videosunu bu fotoğrafı çek 11.500 tl ye mál ettiğim setimi s4 mininle takas edecem..

abi sen bence boşuna yorma kendini arkadaşın aklı yetmez bile bunları anlamaya o s4 miniyle foto çekmeye devam etsin bu arada fotoğraf harika olmuş ellerine kolllarına sağlık

resatgurcuoglu61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı okanturan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuya sadece gülüyorum s4 mini ile resim çekiliyorsa millete yazık okadar ekipman alıyor para veriyor çok başarılısın demekki tebrik ederim

Backstage videosu

http://www.samsungs4photography.com.org.edu.biz.gov.tr
    Reşat GÜRCÜOĞLU... 61.5

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Com org edu biz edu emanuel ebue edu tr g.te koyuyoooree roberto manciniii

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Backstage videosu

abi resim video felan cok başarılı resmen aduket atmışsın ölüm vuruşu yapmışsın
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu fotoğrafıda ben çektim çok az ps bilgim var, arka planda çok hata var mesela, ben şimdi photographer mıyım acaba Aşırı merak ediyorum gelicek fotoğrafları tabi gelirse

...

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samsung ne makineler yaparmış da haberimiz yokmuş.

hocam yeteneğim varmı ? ne derseniz.?
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)