NBA veya Basketbol maçlarına oynamayın kayıtsız şartsız bayan fenerbahçe ve galatasaray gördüğünüz yerde yapıştırın bu iki takım haricinde kesinlikle oynamayın. Aksi taktirde çok paranız gider 580 tl param gitti geçen gece
NBA veya Basketbol maçlarına oynamayın kayıtsız şartsız bayan fenerbahçe ve galatasaray gördüğünüz yerde yapıştırın bu iki takım haricinde kesinlikle oynamayın. Aksi taktirde çok paranız gider 580 tl param gitti geçen gece
Ei bari uğursuzluğu attım üzerimden tutturdum aylar sonra miktarı sormayın çünkü ciklet parasıdevamı gelecektir
![]()
bankolar dun guzeldı gelmıs bugunde guzel maclar var oynayak olan varsa paylassın
sulo masallah la tutturmussun
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
Supriz kupon manu 2
A.madrid 0
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Banko kuponum.
323 Benfica - Maritimo (1h) / MS1 1,35
340 Atl. Madrid - Sevilla / 2,5Ü 1,35
316 Villarreal - Almeira / 2,5Ü 1,40
299 Bologna - Napoli / MS2 1,45
298 Atalanta - Cagliari / 3,5A 1,15
Drive to win!
292 - (2) 1.50
271 - (var) 1.45
274 - (var) 1.55
toplam oran 3.37
banko kuponum budur beyler
CAN CEYLAN
NBA bu akşam güldürdü kuponu geç yaptığım için paylaşmadım nba zaten hep risk oynamamk en iyisi maç yok diye kupon yapıyorum.
B.k vardı da rodayı yazdım tek maçtan gitti güzelim 9 oranlık maç geldi hay a.q
![]()
sülo fenalardasın lanese dur haftasonuna bırıktır patlama yapalım zaten ıddacı olarak ıyıce koptuk ne koray abı taktık verır oldu nede owen mehmet