User Tag List

Sayfa 174/183 İlkİlk ... 74124164172173174175176 ... SonSon
3474 sonuçtan 3.288 ile 3.306 arası

Konu: iddaa konusu hk

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    volkan emre melo zokora gibi bir kaç adam futbolu bıraksa hepimiz mutlu oluruz

ama yanlış anlamayında neden bu tarz adamlar hep aynı klüplerin bünyesinde ? neden beşiktaşta hiç yok?
    yaş Zago'ya yetişmedi sanırım
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    küfür etmek alışkanlık mı? bu tarzla maç izliyorsan eğer bence sadece tribünde olmalısın bu tarzla sahada oynananla ilgili yorumlar yaparsan, cevabını da küfürlü mü almayı umuyorsun? alırsan kime ne faydası olacak?

Volkan zamanında Lincoln ün kasıklarına diz atarken de, poposuyla top tutarken de, rakibe kasık ağrısın gösterirken de, saldırırken de atlarken de bütün suçlu Melodur, haklısınız, aynen bu kafayla devam edin, umarım şu passolig uygulaması tamamen yayılır tek dileğim budur...
    volkanin lincolnun kasiklarina vurdugunu biliyosunuzdur diye dusunuyorum.kufure ben hic bi zaman destek cikmadim cikmamda , ha gidipte volkanin kucucuk kizina tribinden kufur gelirse ordakilere pedofili derim ben , volkaninda sakin durmasini bi sekilde tepki gostermesini isterdim ama gostermedi meloyla didisti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaş Zago'ya yetişmedi sanırım
    az yetişti ama o bu kdr dildi be abi
    şimdi her maç aynı adamlar

bide pepe var madridteki onuda sevmiyorum insan değil
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    volkanin lincolnun kasiklarina vurdugunu biliyosunuzdur diye dusunuyorum.kufure ben hic bi zaman destek cikmadim cikmamda , ha gidipte volkanin kucucuk kizina tribinden kufur gelirse ordakilere pedofili derim ben , volkaninda sakin durmasini bi sekilde tepki gostermesini isterdim ama gostermedi meloyla didisti
    hayatta her şeyin bir bahanesi vardır, yeter ki aramasını bilin... adam öldürmenin bile bahanesi çıkar biraz zorlanırsa...

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Melo çoğu zaman pisliğini yapar ortalığı karıştırır ama dün gayet sakindi hatta 120 dakika iki taraf içinde gayet normal centilmenlik çerçevesinde geçti ama volkanı anlamak haikaten güç. Ne gerek vardı ortada hiçbirşey yokken o harekete, devamında yaptıklarını yazmaya gerek bile yok ne seviyede bi insan olduğu ortada sonuçta muhabirlere seni evinden aldırırım diyebilcek bir insan. Allahtan artık milli takımda görmüyoruz o formanında bi şerefi var... Galatasaraylı futbolcuların fenerli futbolcuları tebrik etmeside gerçekten çok önemli bi hareket.
    Everyday I ** çapuling...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam abi sen galatasaraylisin ben fenerbahceli ortak noktada bulusamayiz futbolu kurtarma niyetinden bahsetsek bile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam abi sen galatasaraylisin ben fenerbahceli ortak noktada bulusamayiz futbolu kurtarma niyetinden bahsetsek bile
    dün sahada hiç bir şey olmadı, birbirlerine sert bile girseler özür dileyip konuyu tartıştılar sadece, hatta 'abi ne yapıyorsun' diyene diğeri döndü olayı anlatıp özür diledi, eğer bu ortmda bile tahrik olan birileri varsa bence pedofililiği o gözden geçirmeli...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    durup dururken ortada bi halt yok dakka 35 adamin cocuguna kufur ediyolar ole taraftarin amk ben hepsi cocuk tecavuzcusuymus ne diyim daha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    durup dururken ortada bi halt yok dakka 35 adamin cocuguna kufur ediyolar ole taraftarin amk ben hepsi cocuk tecavuzcusuymus ne diyim daha
    sahada herhangi bir topçuya küfür eden bir daha maça alınmasın o nedenle diyorum zaten passoligi adam gibi uygulasınlar bir daha da maça almasınlar, stad temizlensin 50bin kişinin içine girmek isteyen milyonlarca taraftar var, stadı parselleyenler kurtulalım... ama zekamız yerinde çok şükür, Volkan gibilerini iyileştirebilecek bir tek yer var akıl hastanesi...

Silvia17
    Misafir
    Bugün
    West Ham - Sheffıeld Unıted maçına iy beraberlik mac sonuda ev sahibi takım kazanır girebilirisiniz oranı 4.0o idi en son

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    volkan lincolnun kasıklarına gerçekten vursa , taşakları agzından cıkardı lincolnun ve 1 ay yataktan kalkamazdı Orda dizini şöyle bir salladı zaten şincoln 10 saniye sonra ayaga kalktı kaçtı..

Demek istediğim şu her takımda var böyle insanlar... Fatih Terim kadına haraket çeker , coluga cocuga küfür eder, hatta allaha küfür eder, aletini gösterip onu çekme bunu çek der , burak kendini yere atar ikide bir , melo eliyle ve bel haraketiyle trübüne geçirdik işareti yapar ,melo köpek haraketi yapar işiyor gibi arkadan ebue gelir çiftleşiyor gibi yapar sahanın ortasında , gs li futbolcular uçakta fenere "yarrr*ı ye feneri hep bir agızdan söyler " , galatasaray takım otobüsünün üstüne gs liler küfürlü panakrt asar... Emrenin karısına 90 dakika küfür ederler , Canerin karısına bu maçta dakikalarca küfür ettiler berKAYMIŞ diye... Volkanın bebegine karısına küfür ederler... Sonra volkan laf edince Volkan tü kaka volkan... Ha volkan haklımı ? Asla değil.. Emre haklımı çirkeflik yaptıgında ? Asla değil... Ama gs li çıkıpda fenerbahçeye siz böylesiniz d-i-y-e-m-e-z.. Biz neysek sizde osunuz bu kadar basittir.O yüzden bunlar derbi heycanı havasında yapılan seyler... Yanlış ama bir yanlışı düzelteceksek önce herkes kendi takımına bakmalı.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iste herkes kendi takimina baksa bizde volkan meselesini cozerz ama bu pedofili taraftar kitlesiyle ne olur onu bilmiyorum :-) suclu hep volkan ztn melo ebouse ciftlesir esmer it doğar volkan suclu olr emek hirsizi buragi ztn bliorz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani her türlü hayvanlık serbest futbol zannettiğiniz oyunda... siz de haklısınız, ceza alması gerekenler almadıkça bu düzen böyle sürer gider, taraftarı da verilmeyen cezaları hakbayram zannederek rahat rahat küfür ederler...

coastguard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    futbol ve siyaseti gerçekten çok seviyorum! Karşımda konuşan insanın zeka yaşı ve iç dünyası hakkında en net yoldan bilgi sahibi olabiliyorsun. İnsan gerçekten hayret ediyor...

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SAnırım konuyu hortlatma zamanı geldi sezon başladı

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dünya basket şampiyonası hiç yaramadı. Umarım yeni sezon faydalı olur.
    Instagram: mutusgarage

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen son bir haftada sadece 2000 para alabildik basket maclari bile fis cikti
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    örümü yedi bu iddaa komple alıyoruz parça parça geri veriyoruz...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)