volkanin lincolnun kasiklarina vurdugunu biliyosunuzdur diye dusunuyorum.kufure ben hic bi zaman destek cikmadim cikmamda , ha gidipte volkanin kucucuk kizina tribinden kufur gelirse ordakilere pedofili derim ben , volkaninda sakin durmasini bi sekilde tepki gostermesini isterdim ama gostermedi meloyla didisti
Melo çoğu zaman pisliğini yapar ortalığı karıştırır ama dün gayet sakindi hatta 120 dakika iki taraf içinde gayet normal centilmenlik çerçevesinde geçti ama volkanı anlamak haikaten güç. Ne gerek vardı ortada hiçbirşey yokken o harekete, devamında yaptıklarını yazmaya gerek bile yok ne seviyede bi insan olduğu ortada sonuçta muhabirlere seni evinden aldırırım diyebilcek bir insan. Allahtan artık milli takımda görmüyoruz o formanında bi şerefi var... Galatasaraylı futbolcuların fenerli futbolcuları tebrik etmeside gerçekten çok önemli bi hareket.
Everyday I ** çapuling...
tamam abi sen galatasaraylisin ben fenerbahceli ortak noktada bulusamayiz futbolu kurtarma niyetinden bahsetsek bile![]()
durup dururken ortada bi halt yok dakka 35 adamin cocuguna kufur ediyolar ole taraftarin amk ben hepsi cocuk tecavuzcusuymus ne diyim daha
sahada herhangi bir topçuya küfür eden bir daha maça alınmasın o nedenle diyorum zaten passoligi adam gibi uygulasınlar bir daha da maça almasınlar, stad temizlensin 50bin kişinin içine girmek isteyen milyonlarca taraftar var, stadı parselleyenler kurtulalım... ama zekamız yerinde çok şükür, Volkan gibilerini iyileştirebilecek bir tek yer var akıl hastanesi...
Bugün
West Ham - Sheffıeld Unıted maçına iy beraberlik mac sonuda ev sahibi takım kazanır girebilirisiniz oranı 4.0o idi en son![]()
volkan lincolnun kasıklarına gerçekten vursa , taşakları agzından cıkardı lincolnun ve 1 ay yataktan kalkamazdıOrda dizini şöyle bir salladı zaten şincoln 10 saniye sonra ayaga kalktı kaçtı..
Demek istediğim şu her takımda var böyle insanlar... Fatih Terim kadına haraket çeker , coluga cocuga küfür eder, hatta allaha küfür eder, aletini gösterip onu çekme bunu çek der , burak kendini yere atar ikide bir , melo eliyle ve bel haraketiyle trübüne geçirdik işareti yapar ,melo köpek haraketi yapar işiyor gibi arkadan ebue gelir çiftleşiyor gibi yapar sahanın ortasında , gs li futbolcular uçakta fenere "yarrr*ı ye feneri hep bir agızdan söyler " , galatasaray takım otobüsünün üstüne gs liler küfürlü panakrt asar... Emrenin karısına 90 dakika küfür ederler , Canerin karısına bu maçta dakikalarca küfür ettiler berKAYMIŞ diye... Volkanın bebegine karısına küfür ederler... Sonra volkan laf edince Volkan tü kaka volkan... Ha volkan haklımı ? Asla değil.. Emre haklımı çirkeflik yaptıgında ? Asla değil... Ama gs li çıkıpda fenerbahçeye siz böylesiniz d-i-y-e-m-e-z.. Biz neysek sizde osunuz bu kadar basittir.O yüzden bunlar derbi heycanı havasında yapılan seyler... Yanlış ama bir yanlışı düzelteceksek önce herkes kendi takımına bakmalı.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
iste herkes kendi takimina baksa bizde volkan meselesini cozerz ama bu pedofili taraftar kitlesiyle ne olur onu bilmiyorum :-) suclu hep volkan ztn melo ebouse ciftlesir esmer it doğar volkan suclu olr emek hirsizi buragi ztn bliorz![]()
yani her türlü hayvanlık serbest futbol zannettiğiniz oyunda... siz de haklısınız, ceza alması gerekenler almadıkça bu düzen böyle sürer gider, taraftarı da verilmeyen cezaları hakbayram zannederek rahat rahat küfür ederler...
futbol ve siyaseti gerçekten çok seviyorum! Karşımda konuşan insanın zeka yaşı ve iç dünyası hakkında en net yoldan bilgi sahibi olabiliyorsun. İnsan gerçekten hayret ediyor...
örümü yedi bu iddaa komple alıyoruz parça parça geri veriyoruz...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)