rubin sağolsun bu akşamda yattık :/
rubin sağolsun bu akşamda yattık :/
Baskette kuban 3 kuponumda var, 3ünde de geliyor.![]()
Sevdim ben kubanı.İlk defa birden fazla kupona aynı maçı yazdığıma pişman olmadım.
![]()
Instagram: mutusgarage
bu günde olmadı hayırlısı
Arada ancak bir tane kupon tutuyor buraya yazdığım malesef oda dün tuttuyazmadıklarım 10 tane 8 tane tutuyor
o yüzden yazamıyorum
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
oynamadım bugün rahatım![]()
Böyle birşey olamaz arkadaş yaa. Her oynadığımda tek maçtan yatarım.
Bugün oynamadım ama tahminlerde bulundum kendimce. Tahminde bulunduğum maçların hepsi geldi benimde.![]()
![]()
anzhi sağolsun yatırdı tek maç be
Illegalden tek mac girecektim sevilla ts arasinda gittim geldim. Yerli maliindan sasmayalim dedim. Sevilla sike yaptı 1 1 berabere kaldi. Ucuz yirttik,Teşekkürler tirabzoon
Bu arada mackolik in android skor uygulamasinda uygulamada 2 3 kullanici bas bas 30 kez ayni postu attilar mac öncesi. Sevilla 1 den 0 olcak diye.. yine milleti 2 3 durzu kekliyor diye girmedim..yeminler vs ettiler inanmadik. Mac sikeli herkes varigini yogunu basti dedi. Hakkaten mac 1 den 0 oldu. Oran 22
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...94664260_n.jpg
facede denk geldı fake değilse tabi
rubin in üsttünden yattın allah cezanı verecek..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Cuma için ;
Elaziğspor - Bursaspor
Elazığ tepe taklak, 8 maçtır kaybediyor, Sane ve Bilica yok devre arasını sabırsızlıkla bekliyorlar.
Bursa da bir kaç haftadır doğru düzgün kazanamıyor, Batalla memlekete kaçmış, kaos durumu var ufaktan.
İlllegalde oynayanlar için, deplasman galibiyeti iadeli 0 oynanabilir. iyi oran verir
Sivasspor - Antalyaspor
Ümit Kurt, Cicinho ve Da Costa kırmızı kart cezalısı galatasaray macından kalma. 11 'den 3 oyuncu eksik, Antalya da hovarda hovarda takılıyor, azıcık bitirici olsalar aslında iyi puanlar alacaklar, defansları turşu sadece..
Bu maçta da ilk yarı 0 oynanabilir.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)