Bu gece için nba yapan var mı arkadaşlar?
Bu gece için nba yapan var mı arkadaşlar?
Şaka gibi bir maçtan yattım.
4. çeyreğe başlamadan farkı sabırla artıran ev sahibi, 11 idi fark, sonra çeyrekte 5 sayı geride tamamladı maçı. Ki ev sahibinin maçı kazanmasına olası olarak bakılıyordu. Göz göre göre şike bu olsa gerek.İspanyolları zaten sevmiyordum, daha da sevmez oldum.
Son çeyrek sayı 7-23 idi.
![]()
Instagram: mutusgarage
H.snuna suprz mac tahmini olan varmdr 2 3 mac ozellikle iy-ms sonucu yuksek oranli guzel para vereck ? Yardmci olblck varmi ?
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
Tek düşündüğüm miami. Beasley eksik haftalardır. Ve de bildiğim kadarıyla Lebron yarı sakat oynuyor. Son zamanlarda genelde rahat kazanamıyorlar. +10,5 den 2 kings için mantıklı gelse de, miaminin sağı solu belli olmuyor. Çok kararsızım.![]()
Onun dışında son haftalarda savunmalar evlere şenlik.en son 210 altı dediğim maçta 240 sayı çıkmıştı. Sağolsun portland sayı rekorunu kırmaya çok yaklaşmıştı.
![]()
Bugün de ona yakın bollukta bi gece bekliyorum.
792 ü
802 ü
804 ü (ilk yarıda yarıladılar bakalım 2. yarı kısmet![]()
Dedim. Ayrıca pacers - rockets maçı da üste yakın bence.
alt üst 2 kuponum iyi gidiyor bakalım. 1 adet de ilk yarı kuponum geldi. Kötü yanı alt üstlere çok ilk yarılara onlara oranla az bazmış olmam![]()
Instagram: mutusgarage
Lebron'u bu maç dinlendirme ihtimalleri var.
799 Atlanta - Utah üst veya ms1
801 Detroit - Bobcats üst
802 Miami - sac kings ms2 veya üst
803 Indiana - Houston James Harden ve Danny Granger iki takımın eksikleri bu maç oynayacak gibi görünüyor, öyle olursa rahat üst olur.
Böyle bir şeyler çıktı benden, yorumları alalım![]()
Bu akşam için bunları yazdım.İçime sinen taraf bahsi bulamadım alt-üst lere yöneldim.
Minnesota da Rubio oynamayacakmış.2 den 2 oynayacaktım minnesotaya ama bunu duyunca vazgeçtim.Lakersta Kobe yine sakatlandı o da yok bu maçta.
Houston koş koş basketbolu oynuyor.İndiana miami maçından dolayı yorgundur.Savunma için pek kasmazlar gibi geliyor.Houstonın da indianayı kendi temposuna uydurması lazım kazanması için.200 lü sayılar görülür gibi geliyor.
Denver için yorum yok
Miami de aynı şekilde İndiana maçından dolayı yorgun.Ertesi gece bu maça çıkıyorlar.İndiana dan rövanşı aldılar bu yüzden bu maçta relax oynayabilirlerSacramentoya zaten her maç en az 110 atmayı dövüyorlar.Üste gider gibi.
Bol şans herkese![]()
tv 8 de bay tahmin var , the beatles ile georghe west i karşılaştırıyorlar![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Kimsenin yazdığı kupona oynamam normaldeCaneri gecenin totemi ilan ediyorum yapıştırdım
Uzmanımın kardeşi olduğu için extra kredili bende![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
sihirli kelime inşallah geldi
1 maç bile tutmaz herkes tersine oynasın![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
İnsallah demek biraz ters oldu gercekten gece gece carpilmayiz umarim
Burda paylasiyorum kupon ama oynayipta tutmayanlar kusura bakmasin.Nba de hep tek mactan yatardim son 2 kuponumda bu sanssizligimi kirdim umarim devami gelir.
Bu arada Koray abi de bu kupona oynadigina gore tum maclarin tersine oynayarak kazanma sansinizi %90 lara cikarabilirsiniz.Herkese bol sans![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)