Cska sizin gibi bir sürü kişiyi yakmıştır. Dün kazandırdı euroleague bugün süpriz olur diye oynamadımdı ben. İsabetli karar almışım. :/
Cska sizin gibi bir sürü kişiyi yakmıştır. Dün kazandırdı euroleague bugün süpriz olur diye oynamadımdı ben. İsabetli karar almışım. :/
Instagram: mutusgarage
İlk defa sonradan misliyi iki katına artırdığım kuponum tuttu. İspanya basketbolunu tanımak güzel birşey. Adamlarım benim!![]()
04 Oca 2014 03:00 Houston Rockets - New York Knicks Deplasman Sayı Handikap +11.5 (Uzatmalar Dahil) 2 11.5 Kazandı 1.92
04 Oca 2014 04:00 Denver Nuggets - Memphis Grizzlies Deplasman Sayı Handikap +4.5 (Uzatmalar Dahil) 2 4.5 Kazandı 1.92
04 Oca 2014 05:00 Anaheim Ducks - Edmonton Oilers Toplam Goller Alt/Üst 4.5 (Uzatmalar Dahil) Üstü 4.5 Kazandı 1.44
bu gece güzelmiş)
olamaz TÜRK'e baş,TÜRK'üm demeyen !!!
b5 1.8 turbo quaTTro + gt30 mapped by serdar anık
Aynen nba'da artık favoriler de zorlanıyor fazlasıyla. Ona göre oynamak lazım![]()
Baktığınızda kazananlar genelde böyle fantezi kuponlarla oranı buluyor. Misliyi fazla basanlar da mevcut tabi
Örnek: http://www.misli.com/iddaa-kazanan-kuponlar
Umarım linkten sıkıntı olmaz, yasal site burada site ismi de verildi daha önce. Örnek olsun diye koydum.
3te başlıyor.
misli oynamak daha mantıklı herzmn.
fantazide tutma şansı çoık düşük. ama oynayıpta takip etmezi zevkli oluyor![]()
bugünkü banko kuponum....
111 Blackburn - Manchester City MS 2 1,15
115 Aston Villa - Sheffield Utd MS 1 1,25
130 Newcastle - Cardiff MS 1 1,50
551 Malaga - Atl. Madrid AÜ 2,5 Üstü 1,65
Toplam: 3.56
Yerinizde olsam Aston villa macina bulasmam
Nba için bu aksam güzel maçlar var gibi görünüyor detaylı bakamadım , inceleyen var mı ?
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
112 Motherwell - İverness
Tahmin : Maç sonucu 1
Oran : 2.00
Güven : %60
Not : Oynadıgı son 5 maçı kazanmıs bır motherwell var cok formdalar son 5 maçta 15 gol atıp 2 gol yediler en son maclarında 4-0 kazandılar ligin açık ara en formda takımılar. Deplasman son 4 maçının 3 ünü kaybetti sadece 1 puan alabıldı formsuzlar fakat aralarında kı son 2 macı ıvernes kazandı bu onlar ıcın ekstra moral olabilir bu macta bir çıkış arayabilirler
Motherwell son 5 maçı kazanmanın verdiği rahatlığı kullanmazsa bu maçı kazanacak güçte
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)