Feyenord maçında 4-1'ken Nijmegen penaltı kaçırdı döndü Feyo 5-1 yaptı. Bugün batan 2. +7 kuponum Salzburg sonrası
Son kupon artık Atletico maçının 4-6 golüne kaldı ama dk 41 henüz gol yok![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
nba oynayan büyüklerim varsa kupon rica ediyorum
tekten yatmak kadar sıkıntılı bişey yok gerçi a.madrid o futbolla nasıl liderliğe oynuyor anlamış değilim konya 10 kat daha iyi oynadı a.madrid bu hafta...
Birde koray başkanımın dediği gibi paylaşınca tutmuyor galiba...
Artık alışmanın verdiği hissizlikle tehlike sınırlarını aştığım ve kendimde hissettiğim norepinefrin eksikliğinden dolayı artık 'illegal'i temelli bıraktım. Konuya hakim dostlarımın ve her gün mesaj atan tanımadıklarımın bana yardımcı olmak adına artık 'bülten üzerine p.m atmamalarını , fikir alma , analiz vs paylaşımda bulunmamı istememelerini rica ediyorum. İllegal benim için bitmiştir. Darısı başınıza.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Alışmak sevmekten daha zor geliyor![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bırakmanın bir sırrı varmı? Hayatımı ele geçirdi namussuz. 5ler 10 lar havada uçuşuyor. 300/500 lük kuponun hiçbir değeri yok artık gözümde.. Bu hafta bildiğin zenginim haftaya fakir. Dengem çok fena bozuldu. Geçen gece 12bin lira kaybettim iddaada. Ronaldonun kırmızı kart gördüğü Real maçında.ondan önceki hafta 16 lara kadar çıkmıştım. 1500 lira maaşa çalışıyorum çok komik bir para gibi geliyor.resmen hayatım iddaa üzerine kurulu..kazandığımda durmam gereken yeri bir türlü ayarlayamıyorum.bakalım nerde durcaz.
Hocam sen beni fb'da ekle konuşalım , mevzumuz ortak uzun
https://www.facebook.com/mehmet.g.aytar
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Torontoda oynayan bi iki o.ç. yüzünden dünya para kaçırdım neyseki gözümü karartıp bi kupon daha yaptımda o toparladı.
Arkadaş ilk periyot 10 15 sayı fark atıp devreye berabere nasıl giriyorsunuz hadi bunu anladık ikinci yarı 20 sayı fark atıp maçı nasıl handikap içinde bırakıyrsunuz rezillik millet büyük para kaybetti
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)