kanku ben bakıyorum şimdi o gün aldım ama adresi benim adres girdim yanlışlıkla :D bugün bana gelir hemen yollarım
Printable View
kanku ben bakıyorum şimdi o gün aldım ama adresi benim adres girdim yanlışlıkla :D bugün bana gelir hemen yollarım
abi raket ve top işi çözüldü ise diğer gerekli eksikleri en azından temın etmeye calısalım neler gerekli yazarsan sevinirim abi . tekardan teşeşkkurler böyle güzel bi hayıra vesile olmamızı sagladıgın için Allah razi olsun
mustukanka alemsin cumaya kadar gelsin.bro bayrama gircez bn olmayabilirm gene tesekkurler bro vitansehir mesleki ve teknik egitim merkezi 2. sayfada yaziyo kanka gokhan behlul
fevzicim raket isleri cozuldu 15 kisilik.bi sort tshrt bklim yaptrabilirsek super olcak:)))
ankara prodrive muratin kargo geldi tesekkurler kardesim':))))
Gökan paketi teslim aldım kargoya verdim bende
kanka allh razi olsun hngi kargo bro
mustu bro sen file yollicaktin dimi karismasinda:)
yurtiçi ile gelecek
saat 5gibi baktım almamışlardı hala kargoyu, şirketten 9da çıktım bakmayı unuttum
inşallah almışlardır, yarın sabah bakıcam
tamam kanka haber verırsın
beyler melzeme yollayab ve yollamak ısteyen arkadaşlar kımler:):):)
prodrıve stı muratın kargo geldı sımdılık
Son durumda nedir ihtiyacın hocam? Sanıyorum raket-top ihtiyacın bitti. Yine önceki sayfalardaki gibi link olarak şundan lazım diye yollayabilirsen elimizden geleni yapalım biz de.
Kardeş benim kargo istanbuldan yola çıkmış...
terkos kardesım cok tesekkurler:):):)
ne lzm gökan şu an için
2 3 sayfalara yazdım badmınton forması ve dıger futbol topu olur voley olur sarı yada yesıl bip olur:):):) hersey olur suluk olur gonlunden ne koparsa
buarada malzeme yollayan arkadaslara mınettarım pazartesı kursu yaptım 2 raketle yaptık sımdılık persembe tum ogrncıler raketlerıyle katılıcak artık:):):)
dun low rıderın yolladıgı paket geldı allh razı olsun kardesım:):)
bugunde mustafa muştu dıye bır paket geldı fıle cıktı saol bro ama raket felan yoktu yanında acaba yanlısmı geldı dıye dusundum dıger arkdslarda neler yolladıgını yazarsa ck sevınırım
top ve bip forma ıhtıyacımız kaldı herkese mınnettarım
ahaha senin canin saolsun knka:)))) yalanmi atmis adamlar
Kargo yola cıkmiş Günay AYDIN kendi adimi yazdim soyiminizi bilmediğim için inşallah sorun olmaz
gunay nezaman gelır pekı :)takıp no varmı
Geçen bende soyadı neydi ki diye düşündüm durdum,ilk sayfada Gökhan Behlül yazıyor,bende onu yazdım.Doğru mu Gökhan o ? :D