muratcım tesekkurler:):)hannıbal nıcklı arkds yollamıs ama kargo sanırım ben yokken gelmıstr:):):)
badmınton topu yollamak ısteyen olursa kabulumdur:)::) lowrıder yollamıs kankama tesekkurler ama toplar tek vurusta mefta oluyor :)
Printable View
muratcım tesekkurler:):)hannıbal nıcklı arkds yollamıs ama kargo sanırım ben yokken gelmıstr:):):)
badmınton topu yollamak ısteyen olursa kabulumdur:)::) lowrıder yollamıs kankama tesekkurler ama toplar tek vurusta mefta oluyor :)
yapma yaw :( piyasaya malı satan adamlara sordum birde topları onlar tavsiye etti
yarın sorarım tekrar
knka senlik bi drum.yok raketler iyide toplar berbat:)))) yani prof degl kucuk cicuk.isi biraz ...yani gitmiyo havalanmiyo:)))
bugun bırkısden top geldı hannıbaldan sanırım beyler fıle ve top yardmı etmek ısteyen arkdslar varsa kabulumdur....ozgurun kardesımın yolladıgı toplar bıraz prof altı gıtmıyor:):) top eksıgımız var:):):)
beyler yrdıma destek vermek ısteyenler varsa top ve fıle ıhtıyacımız var bırde forma :):) raketlerımız fazla geldı allah razı olsun:)
File derken? VOLEYBOL İÇİN Mİ?
badmınton fılesı hocam:)
Gökhan Hocam;
Ürünler dün hepsiburada.com tarafından 17:30 da kargo aracına yüklenmiş.
Gönderi Numarası: 906687711168 Yurtiçi Kargo.
hocam cok tesekkur ederimallahrazi olsun
Hocam öğrencilerinizin yaş sınırları nedir, elimde ayakkabı mevcut 40-46 arası hepsi uyar mı sizce ?
GÜNCELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Kardeşim yeni görüyorum konuyu... Helal olsun sana. Memleketimde olunca duygulandım valla..
Konuya bir güncel post at ihtiyaçlar üzerine. Hatta sen bu işi bilen adamsın, direk link olarak koyarsan, özgür'ün top olayı gibi sıkıntı olmaz, hem biz bilmeyenlerde kazık vs yemeyiz daha iyi ürün alabilecekken.
Ben de bir bakayım neler yapabilecegime :)
hepsiburadaki ürün temin edilemiyor :o
var mı başka alabileceğimiz yer ?
kardesım valla ayakkabıda olur :gıyılmıste olur
beyler hepınıze tesekkur ederım ılker yusuf kardesım kargon geldı allah razı olsun arkadaslar badmınton ıle ılgılı ekıpmanlarımız artık tamam
ıhtıyacım olan renklı halısahada pembe kırmızı olan bıpler futbolcu sulugu ve 5 adet badmınton forması :):):)
Abi günay aydın benim geldi sanirim kargolar.
Toplar işe yaramadi mi başka yerden daha iyilerini bulup toplu alim mi yapsk üzüldüm valla toplarin kötü olmasina bişeyler düşünelim Pm ile de konuşabilrim yardimci olmak isterim
kardesimsenintoplar geldisikintiyok meraketme tesekkur ederim...:)
malzeme yollayan arkadaslara teskkurler suan ıtıbarıyle badmınton topu ıhtıyacımız bayagı oldu ..bıp ve forma tarzı seyler lazım bıpler 4 tl felan olması lazım tanesı :):)