sonucu soleseler yeter
Printable View
sonucu soleseler yeter
Beyler 1 kere denedik ortalarda yarımboy srdar önümdeydi sonlarda geçtim şimdi serdar ben geçtim diyor bende ben geçtim diyorum sonlara doğru bizi izleyenler kayıt yapsın bi daha yarışalım diyorum ve yarışmıyor şu an kepezde bekliyorum gel yarışalım ama kamera kayıt yapsın
tekrar deneme yapilsin 1 tane denemeylemi kim hizli belli olucak ???
böyle deneme olmaz mutlak biri birini gecer top spet yapın tkanan kaybeder aynı araç aynı şanzuman tamamen aynı yol e ee kazanan kim
Hahahah video var beyler hahahha geçmişlerimiş limi looo 2 araba önde olan bendim alla alla uyanığa bak 240 da bırakıyorum yanımdan gecti doğru hahhahahah
Çok derin bir sessizlik var mevzu fena patlayacak gibi :D
video yokmu yaa serdar abi ben gectim diyo k polo ben gectim diyo ben bu isi anlamadim vala
Video ları atarım bir araba 240 da 2 araba arkandan gelip beni gecmiş hahahh bitmediler gitti ben yoruldum beee
valla iki arkadaşıda tanımam ama..
1. si bir denemeyle hiçbir halt belli olmaz...
2. si bidaha denemem diyen arkadaşın yaptığı ayıp
3. bidaha denemem diyen arkadaş geçemiyeceğini anladıda tekrar denemeye totosu yemiyor algısı uyandı bende...
kusurabakmayın beyler açık net...
e videoları görelim mademde anlayalım işin gerçeğini maşllh arabalara :)
geçen arkadaş bir daha niye denememiş onu anlamadım madem geçtin bir daha geç konu kapansın
koyun 3 adet ayri ayri deneme görelim neler olmuş kim neyi geçmiş
evet arkadaşlar video nerde?? bekliyoruz...
sirf video gelicek diye yatmiyorum beklemedeyiz bakalim
Beyler videolar atılır ona göre yorum yapilir
Halen bekliyorum tek yarıs olmaz 220 de yarım boy önde dbs k gecerken bıraktı tekraf yarısmadı serdar bey gülüyorum sadece
200 üstü görelim rovanslı olsun sağlıklı sonuçlar görelim