içerik yalnızca arkadaşlarına görüntülenebilecek şekilde ayarlı şuan.
Printable View
içerik yalnızca arkadaşlarına görüntülenebilecek şekilde ayarlı şuan.
video girmiyor...
video acılmıyor gızlılık ayarlnızı degıstırebılırmsıniz
ayarlar engelliyor videoyu
beyler videoyu ben gördüm, ilk bastıkları anda dbs burnu çıkarıyor k arkada tamponda kalıyor, sonrası malesef görünmüyor, çamaşırmakinasıyla çekilmiş herhalde video :D:D:D
:)))))))alahimmm
Beyler bekleyin az derdinize derman olucam...
sıkıldım....
https://www.youtube.com/watch?v=oUWONToWp4E
alın videoyu youtube'a yükledim :heyoo:
Mutlu herkeze acik yaptim bi el at qbim
tmm faceten izleyemeyen benim youtube'tan izlesin Yusuf obey :)
Kendi yorumumuda yazayım: Videoda bişey belli olmuyor, sadece başlarda DBS öne çıkıyor o belli oluyo sonra K polo arka tamponuna tutunuyo ve kayboluyolar ''DBS geçti deniyo'' ama net bişey göremedim...
aynen geçti deniyor ama net bir şey gözükmüyor :beuj:
valla beyler tarafsız olarak yazıyorum ama, bence kimse kimseyi geçememiş, videoda dbs önde görünebilir ama, daha ilk gaza basmada dbs öne atmış kendisini sonra ara hiç açılmamış aynen gitmişler, belki K daki arkadaş gaza geç bastı vites atamadı vs vs vs? yani bu kimseye bişey ispatlamaz kendini kandırmaca olur sadece... 3 tane deneme yapılır en az 2 sini alan galip sayılır, olay budur yani...
Her şey iyi güzel de bi de şu çekimler doğru düzgün yapılabilse de izlesek güzelce.
videoda dbs gectigi gozukuor ama haklisiniz dbs neden tekrar denemedi ?
Adam akilli bi video yok mu canlar ? Bole olmaz ki deneyin 2-3 kez 1denemeyle olacak ismi herkes beklemede suan. Su olayi sonuclandirip kapatin artik arkadassiniz yaw