Kazasiz belasiz deneme olmus en guzeli bu
Sag önde olan araçlarda video cekmis olabilir cikar yarin ortaya kimin tanidigiysa
Printable View
Kazasiz belasiz deneme olmus en guzeli bu
Sag önde olan araçlarda video cekmis olabilir cikar yarin ortaya kimin tanidigiysa
Acikcasi en son noktada arkadaslar keyif yapiyordu herkesten ilerde durdu k polo nun geride oldugunu onlarda soyledi dbs nin onde oldugunu :) bu arada go pro kayit var czt nin ayarlicam konya sonrasi Engin inanmıyorum dedigine diyorsan seninde tanidik :)
Ümit abi maşallah dün dediğinden farklı bir sonuç olmamış CZT zıpkın , Serdar sana da maşallah DBS formunda.Birsürü kişi köprüde dbs"nin 2boy onde oldugunu soyluyor,onca kişi yalan atmıyor heralde.
Hani bi söz vardır ; Yenilen pehlivan güreşe doymaz ...
220 gibi ciddi bir hizdan sonra K Polo 240 km'ye kadar aradaki 2 boyu kapatip ayrica bir de yarim boy one cikiyor? Ayni setup degerlerinde degil mi bu araclar ? Anlamadigimdan soruyorum da 220'den sonra ne oluyorda bu fark bu hizla kapaniyor?
K polocu arkadasim gec yada gecil ama videonu kendin cekmeliydin.
Artistlik yapan kim ? isinize geldigi gibi derken ? Beni ne baglar gecen gecmis.
K polo disliymis diosun suursuzca konusma ayni motor ayni model araclar hatta ayarlari bile ayni heralde disli olucak bos bos konusma.o aracin gideri dbs den iyimi sence izledigin video da ?
Sen neyin sinirini yapiyosun ? Zoruna giden ne ? Beni bisi baglamiyor uzaktan izliyorum imkanlar dahilinde.ole burdan atar gider yapmaya benzemiyormus bazi seyler sadece bunu demek istiyorum :)
Tarafli tarafsiz video varsa ole diosan biz tarafli izlediysek sayet tarafsiz olaninida cekmistir arkadas.sen o kadar atar yapicaksin dbs gelicek denemeye ve sen kayit almicaksin ole mi ? Birakin bu isleri ya :) cekip dogru olani izletseydi madem bizde ok deseydik :) ben gordugumu biliyorum suan.
K geçseydi şu anda videoları dönüyordu piyasada. O kadar atar yapan adam onu da hazırlamıştır. Videonun nesi yanlı anlamadım. Ters açıyla mı çekmişlerde DBS önde görünüo. İlk basışta Serdar öne geçio zaten. Bu video ile king değilsin diyenler çok meraklıysanız gidip izleseydiniz buradan yorum yapıosunuz. SDR önde videoya göre. Adam ister 1 ister 20 kere dener. Adamın keyfinin kahyası mısınız. Sinir olduğum adamla ben denemem bile adam çıkmış denemiş geçmiş daha neyi tartışıosunuz. K GTI lı arkadaşta gitsin kendine gözlük alsın direk 1 boy geri düşüo yarım boydan bahsedio. Bi sürü adamda ona inanıo videoda net 1 boy görünüoken.
masallah serdar abı denemıcem demıstın ama dayanamayıp denedın ve gectın dedııgn gıbıde yaptı alper abı dogru soyluyor yarım boy degıl tam 1 boy arkasında gozuken bu sonuc olarak kendısıde soylemıs su hıza kadar onde dıye demekkı adam onde bıtırmıs keske o 2 boy dıyenler o anda vıdeoları kesın vardır onları koysada noktalansa bu konu masallah tekrardan ıkı arabaya :)
Aynen k polo gecseydi suan videolar olurdu. Hafif koltuk ve hafif jant alan bi goproda alir yani..
maşallah czt ye:icon_tup:
Seni bağlamıyorsa yorumlarını ona göre yaparsın.O değil de sinirime giden bir şeyin veya zoruma giden bir şeyin olduğunu sadece o mesajımdan mı çıkardın?Anlaşılan sen klavyeyle baya bütünleşmişsin. Araç sahiplerine ve o kadar kişiye de sesleniyorum forumda konuşup ayarlıyorsunuz denemeyi ama çekimlere gelince nerdeyse 1 km öteden berbat bir görüntü kalitesinde çekimler yapıyorsunuz.Araç içi çekimler niye yok madem dbs king koyar aracına da kamerasını sonra bizde burada güzel güzel izleriz king olduğunu bu cümlem k polo gti içinde geçerli.Niye koymadığını az çok tahmin ediyorum o yüzden beni daha fazla konuşturmasan iyi edersin. Bu arada atarı gideri sanal ortamdan yapacak bir insan değilim çok merak ediyorsan istanbul a yolun düştüğü zaman bi p.m yeterli olur hem senin gibi bilgili bir arkadaştan da faydalanmış olurum hem ne kadar dolu konuşuyormuşsun görmüş olurum :).
Dbs polo ve rur Hakan'ı şu an ki durumla merak ediyorum Hakan i geçmişti ama şu an dbs polo Hakan la ne olur
Sana neyi ispatlayacağız adamım hayırdır ne bu gerginlik seni baya ilğilendirmiş bu yarış getir arabanı senle deneyelim atarı olan o niye ben video peşinde olayım orda 30 kişi vardı Tech e orda olanlarda yazdı herkesin gözü önünde olan bir olayı ispat etmek zorunda değilim ben kimseye atar yapmadım benim arabamın buna ihtiyacı yok bilmem sana anlatabildimmi .....
Yarışmak arabasını ispat etmek istiyen videosunuda yapar dostum benim buna ihtiyacım yoktu oradakiler gözü ile gördü sen konunun sahipleri ile muhatab ol
Ben oradaydim simdi iddayi eden kim engin dimi gececek olanda o arabasina guveniyor
Serdar su anda trnin en hızlı tsi i dimi bunu gectigini belgelemek istemez mi ? Elbetteki ister. O yuzden video cekmeye ihtiyaci olan serdar degil engin bence. Süleyman arkadsim sen taaaa istanbullardan burdaki olayi milletin çektiği cekmedigi videoyu nerden biliyorsun yada ne düşündüğnu nerden biliyorsun bize aciklarmisin ? Dun denendi ve olay bitti daha disaridakilerin bunu uzatmasina gerek yok die düşünüyorum
Emrah kardeş kimse boşa cırpınmasın gectim ben sizin gördüz 220 sonrasını konusamazsınız cünkü kacıp giden ben değilim tekrar yarısmadı biraz doğru olAlım ben senlede yarıstım tdi ile arabN güzel gidiyo gecti beni ben bükemedim bileği tebrik ederim seni ediyorum tdi grubunda ama dbs yarısı da duracaksınız tek kalkış diyosanız bende gecmişten cok vidyo var bekleyın aksam atayım kimse ağzını acamaz adaletli bi yarıs olmadı sAdece kendinizi kandırıyorsunuz
Forum ortamında tartışmanı yapıyorsan ona göre de düzgün bir şekilde videoları koyacaksınız yok koymayacaksan da gidin başka yerde sürdürün tartışmanızı forum kavramını bi öğren bence sen. Ben stock biniyorum aracıma ama benim yolum düşer senin düşer farketmez bu halde de denerim senle en fazla geçmiş olursun benim için sıkıntı yok ama yok illa geçilmek istiyorum diyorsan başka bir araç daha var sıkıntı yok en fazla ben de seni o araçla geçmiş olurum ama sanırım siz denemelere farklı bir kafayla yaklaşıyorsunuz :)
Senin de forum kavramını öğrenmen gerekecek.Senin arkadaşın falan da değilim kelimelerini seçerek kullan. Bi an değerli olduğunu düşünmüştüm ama tekrar okunacak kadar değerli bir mesajın yok, düşüncelerini cümlelere dökememen senin sıkıntın boş konuşma Semiiiii :)
Emrah, uzatılacak bir konu yok ben şunu anlatmaya çalışıyorum sağda solda tartışmalara yer vermemesi adına dbs her denemesini kendi kamerasıyla çekse yayınlasa fena mı olur. Şimdiye kadar yayınlanan videoları baz alarak konuşuyorum ayrıca.
K polo'nun geçtiği videolar varsa ekleyin bence de.