Hacı sende pembe flash vardı demi :D bi imzam varda aracınla ilgili :hahaha:
Printable View
Saat 02:11 arkadaslar ve be kepezde dönerim kemerime artık ne k polo nede dbs ile hiç bir sekilde birbirimize rüzgar yapmadık erken gazlamadık 210 km kadar yarım arac dbs önde idi 220 de yanına geldim ve 230 da kafa cıkardım gecmeye başladım tam bu sırada dbs gazı bıraktı ve yarısı bitirdi arkadaslar simdi burda madem geciyorda 2 kez okadar arkadas izlemeye geldide oraya cekip gitmek yakıstımı konuyu kapatıyorum burda artık kim neye inanırsa inansın ben bu saate kadar bekledim gelen yok adAm gibi yarıs olmadı herkeze iyi geceler dostlar
Dbs ilk basta 1 boy onde gbi ama keske video ceken kardeslerimiz ileriden bassalarmis daha basarili olurmus.her iki aracada maasalah.dbs cok basarili
Şuda unutulmasin kalkip deneme teklifi yapildi serdar da herzaman ki gibi geri cevirmedi denedi.
Serdarin elindeki video bu.arkadasta cekip koysaydi ole diil boyle bu is die madem.ben gordugume yorum yaparim
Adam bariz gecmis yarim boy bir boy bes boy fark etmez millet video izlicek die orda 50 kere basicak halleri yok.dbs bisileri ispat etmeye gitti edip donmus.gecebilen araba ilk basmada da gecer.illa 8-10 kere basmaya luzum yok.arkadas atar yapti serdar da uzerine duseni yapti mevzu bu kadar basit.
Tarafli tarafsiz video yoktur.gorunen bu herkes gordugunu konussun gorunnmiyen kisma yorum yapmasin illa yapilicaksa yorum serdarin arkadaslarindan biride cikar ileride 5 araba serdar ondeydi der cik cikabilirsen isin icinden.
K Polo - DBS çekimi CZT'yle K'nın yürümesindeki gibi net çekilebilrdi bnce... biraz daha özen gösterilse herşey açık olurdu
bir sefer dene, hesap makinesiyle video çek, sonraa çık kralım de iyimiş valla.maden kralsın 2-3-5 farketmez basar denerdiniz her seferinde maymun ederdin alkışlardık ;) iki arkadaşıda tanımam etmem ama ortada bana göre kral yok.
Semii, Yav he he o kadar artistlik yapiyorsunuz forum uzerinden sonra isinize geldigi gibi de video cekiyorsunuz k polo Baya disliymis anlasilan tarafli tarafsiz video gayette vardir onceden yoksa bile artik var Vay amk bu kadar mi zor o aracin gideri benden daha iyi demek.Tek denemede olmaz en az iki kez denenir gerekirse daha da deneme yapilir.
gunun kazanani czt :) umit abiye tebrikler!!
czt'nin günün kazanını olduğunda herkes hemfikir mi? videoya bakılırsa o da net değil araç sahibi kabul ediyor mu durumu ya da daha belirgin başka deneme yapıldı mı?
iki gti'n kapışmasında ise kimse gerçekten kusura bakmasın ortada king, kral, prens yok..
Cekseydiniz abemmm videonuzudamı ben çekeyim o kadar ayar gider yaptınız jant alana kadar g Pro alsaydın paşam siz gider yaptınız bende gerekeni orda 30 kişi vardı herkes gördü.....işte sen böyle adamsın sen geçildiğini kabuletseydin denerdim sen benim Arka tamponuma bile gelemedin
240 kadAr bastım 220 de insanların önünden geçerken herkes 2 araba var diyor sen bu arayı 240 kadar kapattın yani :) harbi komiksin i
Ister 1 kez basarım ister iki bunu ben belirlerim. Bana dostça deniyelim deseydi 10 kez basardım ama atar gider yapıcak hemde benim işi öğrettiğim çırağım ustasına kaldıracak sonuc acı ama gercek ...beni daha gecen olmadı iddası olan varsa çıksın gelsin bu güne kadar dbs yi gecen olmadı anlatabildimmi.....
15 lira araç içi kamera tutamacı bu zamanda herkesin elindede var bir hd kameralı tel var. telefonuda alıp yapıştryrsun cama kımseye ihtiyacın kalmıyor onde geride konularına kendın noktayı koyuyosun. ilk başta görünüyor birşeylerde sonra camera çekemiyor ilerde kim geçmiş bırakmış muammaa. biz burada arkadaş kırılmasın diye 4 kere denemenın üstüne o birdaha dediği için debriyaj kaçırdıgını bile bile 4 kere daha deniyoruz anlamadım bu nasıl yarış
Yahu arkadaş herkez farklı biyere çekiyor yok hiç bi haltın kralı deilsin falan heee krallık komitesi sensin bizde sana başvurduk yok sonu gözükmüyor sonda ne olduğu belli değil roll ü köprüden izliyo burda roll e hayatını adamış adam tripleri vites atamamış olabilir diyen var :D şimdi k polo özgünün dynoda 228hp çıkmış DBS aynı dynoda 230 çıkmış deneme 60 da başladı 230 da bitti peki bu k polo 210 a kadar hiç öne çıkamamış 2 boy arkadaymış 210 da ne oluyormuşda o 2 boyu kapatıp bide öne çıkıyormuş vites arıştan fark etti desen DSG şanzot farklı desen aynı hp daha yüksek desen DBS daha yüksek örnek vermek gerekirse eski konularda reg 106 ue 106 setup aynıydı yanılış hatırlamıyorsam ue arkadan nos basınca öne çıkıyordu burda demek istediğim aynı setup taki bi araçla denerken öndeki ile aranda 2 araba varsa hele bide hızlar 200 üstü ise öne çıkmakmı ? o iş imkansız beyler dip not:bende roll le yatıp roll le kalkmıyom ama biras mantıklı olmaklazım
Bende yarış yerindeydim Serdar'ın dediği doğrudur 220 gibi bizim önümüzden geçtiler Serdar 2 boy önde idi yalana dolana gerek yok. 240 dar o ara kapanmaz bir kafa hiç cıkmaz işi bilen adama söylediğinde güler dbs Polo kafadan çıkmış 220 de önümüzden geçerken 2 boy önde 240 da k Polo önde öylemi yancılığı bırakın beyler.DBS geçmişdir. Dbs nin iddası yoktu zaten adam rahat herzamanki gibi bu sefer gecti kendi hep der beni geçebilecek bir 1.4 TSİ yok. Evet yok
K Gti
Enkei jant almış 6.9 kilo orjinal 12.4
Kendisi 50 kilo Serdar 80 kilo
Jantlardan 20
Kendi 30 kilo hafif ve bu 50 kilo dbs ağır ve kafadan koparak gidiyor
Ya bu millet yancılık yapmaktan bıkmadılar ya şöyle bir düşünün dbs Polo yu hiç bir TSİ gectimi bu güne kadar adam daha sıkar sıkmaz çıkıyor ve yarışı izleyenler diyorki 210 220 geçtiklerinde 2 boy ara vardı diyor hepiniz yarışıyorsunuz 240 kadar o ara kapanırmı lütfen biraz gerçekçi olun beyler her TSİ videosu nu izlediniZ Serdar ın hep kafadan cıktı ve nasıl çıktıysa öyle gitti hatırlatın isterseniz Kayseri Ankara Burdada anyı şeyler oldu hem adama niye yüklemiyorsunuKi atar yapan videosunuda yapar şimdi siz inandınız mı k Gti den bir kişi video cekmedimi ilerde gecmiş olsaydı ortaya bin türlü video cıkar bunu bu Tech herkes bilir sağdan soldan video lar cıkar . Gecmiş olsun k Gti arkadaşa biraz daha uğraşırsa bu iş olacak