uykusuz konya yolu göründü size beyler :D
Printable View
uykusuz konya yolu göründü size beyler :D
yukarı baya kalabalıkmıs arkadaslar muhtemelen suan 3 korna yaptılar:D:d
cok heycan yaptim simdi bi sigara icim bagri :)
Hadi hayirlisi bakalim kornalar calinmis
ne kornaymış çatladık meraktan:o
canli yayin yokkmu :)
instagram #techturkey etiketi ile atın daha hızlı sıcağı sıcağına izlenir
sonucu soleseler yeter
Beyler 1 kere denedik ortalarda yarımboy srdar önümdeydi sonlarda geçtim şimdi serdar ben geçtim diyor bende ben geçtim diyorum sonlara doğru bizi izleyenler kayıt yapsın bi daha yarışalım diyorum ve yarışmıyor şu an kepezde bekliyorum gel yarışalım ama kamera kayıt yapsın
tekrar deneme yapilsin 1 tane denemeylemi kim hizli belli olucak ???
böyle deneme olmaz mutlak biri birini gecer top spet yapın tkanan kaybeder aynı araç aynı şanzuman tamamen aynı yol e ee kazanan kim
Hahahah video var beyler hahahha geçmişlerimiş limi looo 2 araba önde olan bendim alla alla uyanığa bak 240 da bırakıyorum yanımdan gecti doğru hahhahahah
Çok derin bir sessizlik var mevzu fena patlayacak gibi :D
video yokmu yaa serdar abi ben gectim diyo k polo ben gectim diyo ben bu isi anlamadim vala
Video ları atarım bir araba 240 da 2 araba arkandan gelip beni gecmiş hahahh bitmediler gitti ben yoruldum beee
valla iki arkadaşıda tanımam ama..
1. si bir denemeyle hiçbir halt belli olmaz...
2. si bidaha denemem diyen arkadaşın yaptığı ayıp
3. bidaha denemem diyen arkadaş geçemiyeceğini anladıda tekrar denemeye totosu yemiyor algısı uyandı bende...
kusurabakmayın beyler açık net...
e videoları görelim mademde anlayalım işin gerçeğini maşllh arabalara :)
geçen arkadaş bir daha niye denememiş onu anlamadım madem geçtin bir daha geç konu kapansın
koyun 3 adet ayri ayri deneme görelim neler olmuş kim neyi geçmiş
evet arkadaşlar video nerde?? bekliyoruz...
sirf video gelicek diye yatmiyorum beklemedeyiz bakalim
Beyler videolar atılır ona göre yorum yapilir
Halen bekliyorum tek yarıs olmaz 220 de yarım boy önde dbs k gecerken bıraktı tekraf yarısmadı serdar bey gülüyorum sadece
200 üstü görelim rovanslı olsun sağlıklı sonuçlar görelim
Bu arkadaş ben can ciğer kankamdı bana böyle bir hareket yaptığı için ona karşılık bende böyle yaptım gecmiş olsun
Hadi Git Yat - YouTube
yanlış anlaşılma olmasın sadece ortamı yumuşatma esasında :)
bana k gecti gibi geliyor madem dbs gecti ndn tekrar denemedi?videolari bekliyoruz
K polo halen benzinlikte bekliyor..
Dbs nin arka tamponuna düşmüş, k geçecekken gazı bırakmış.
tek denemeyle sonuçmu belli olur , en az 2 3 deneme olmalı videolu.
cok garip...
Ben geçtiğimi bir daha geçmem Engin hahahhahahha. Dersine iyi çalışamamışsın bu 10 cu yazılımın yazılımcına söyle güzel ayarlasın benim denediklerimle dene demiştim sana
gaz niye bırakılmış bu şekilde sonuç belli olmaz
Beklemedeyim halem K polo
Bana video geldi arkadaslar faceye atsam ordaki linki buraya yapistirsam olurmu
Engin yarım boy demen için kapısında olman gerekli senin ön tamponunla DBS nin arka tamponu arasında saten 1 araba vardı yarım falan deil