rica ederim kardeşim herzaman bekleriz :icon_tup:
Printable View
1 ve 0
anlaşıldı bir cacık çıkmıcak :icon13:
bizim antalyada 2 şeyi pek göremiyoruz.
1-güzel video çekimi
2-ağız tadıyla deneme
Mustafa abi yaşın yaşımın 2 katından fazla. bu yorumu ben yapacaktım ama haddime düşmez diye yazamadım.
eline sağlık iyi ki yazmışsın.
kırmaya kırılmaya değer mi 4 teker için.
atışmanın sahipleri ; hepinizin arasında bir tuz ekmek olduğu mesajlarınızdan belli.
onun hatrına birbirinizi daha da kırmadan sulh edin de güzel güzel deneyin.
işin tadını çıkarmaya bakın.
saygılarımla.
Kırmaya kırılmaya değer mi değmez mi bilmiyorum ama adam durduk yere bi atarlandı giderlendi adam bekliyorum gel diyor siteden çıkmayan arkadaştan tepki yok şuan
biraz önce 3 araç kepezüstünde gazladı.araçları net göremedim ama biri polo gtı gibiydi :)
En hızlı TSI benimki, sadece downpipe var. Çok hızlı gidiyor. 182 ps.
Beyler haftaiçini bekleyin aceleniz yoksa şu kıng vs olayına sbr42 de ekleyelim listeye :) araç istanbulda hazır çekici salıya çarşambaya getirecek toılende var methaoda var benzinde :) buyrun bi atar daha !!! Şaka arkadaşlar kimseye kaldırdığımız yok sadece maha dynoda 245hp / 320 tork nasıl oluyormuş test edeceğiz ;)
http://m1310.hizliresim.com/1g/5/t954f.jpg
off bu konu yüksek dönüyo...
bu sbr polo ortalıgı karıstırır affı olmazzz:D:D
yok mu action
bırazdan denıceklr herhalde serdar abı gıdıyordu :)
Merakla bekliyorum sonucu
Evet Konya ya gitmekten vazgeçtim sabah çıkacağız yola arabanız hazırdı Engin kepezde bekliyorum gel deneyelim
Heyecanlı bekleyişe devam oldumu deneme bilen varmı
Eveeeet bugundu hesap gunu serdar haziiiiirrr. Hadi bakalim ne bekliyor k polo ? Hemen gitse yaaa ?
hadı serdar abı gene her zamankı gıbı gectıgın vıdeolardan beklıyoruz :) kazasız belasız masallah.
Evet Konya ya gitmekten vazgeçtim sabah çıkacağız yola arabanız hazırdı Engin kepezde bekliyorum gel deneyelim
Dbs i de ben bekliyorum Konya da ne olacak bu iş ?
Bana dün k polo ya benzin yakmam diyipte bugun gece yarısı gel bekliyom demen son dakıka olmaz bilader bulun bana antalyada cantlarımı değiştirecek bir yer hemen geleyim kimsenin kaçtı yok