Yavrum benim #TDISociety akar
DBS bu konuda her yere gidip deneyip geçip-geçilip videoya çekip delikanlı gibi mücadele ettiği için King'dir bence. Daha bileğini büken bir 1.4TSI olmadı.
Yavrum benim #TDISociety akar
DBS bu konuda her yere gidip deneyip geçip-geçilip videoya çekip delikanlı gibi mücadele ettiği için King'dir bence. Daha bileğini büken bir 1.4TSI olmadı.
Engin koşar sana ben atarımı yaptım gelmedin ve bunun sonunda birdaha benim arabamı ağzına alma dedim ... Çok giderli araban varsa önce benim geçtiklerimi geç sonra bana gel ...
Bu arada biz ortalik karistirmis gibi olmiyalim serdarin agzindan kimse duymamistir en iyiyim vs. Die
El elden ustundur.denenir gorulur ama bu isler lafla olmuyor tabi cevabini ben degil serdar vericektir.
Uygun gorurse cikar dener serdar ama sen burda DBS ye gider ddgil genel olarak acmissin konuyu cikip gezicek hizli tsi avina dusuceksin.serdarin yaptigi gibibenim dienin ayagina gidip denedi adam izledigimiz uzerede arabasi hic yaniltmadi serdari
gorunen en hizli tsidir benim gozumdede.
Kendiside tekrar benim gozumde adam gibi ADAm'dır.
Dr.Ecu
Heeee bütün pololara seslenişmiş ...eğer gelen olursa ben gelirim ok ...ama. K Gti ye yakacak benzin yok bende
turne yapmak zorunda değilim en hızlısı bir adım öne çıksın.
Engin.
Crm performance
dostum bı cık gez vıdeoları paylas kıngse tebrık eder zaten herkes ama benım bu camıada gordugum kınglık olayında araba kadar surucunun karakterıde sanırım rol oynuyor![]()
K Polo yu Serdar yaptı yazılımını bütün parçaları söyledi toilenin lt sine kadar. Ayarladı kendi elleriyle verdi hep arabası gitsin kankamız dedi ....
Şimdi kime bu atar yazık ...
Bizdende atar denemek istersen izmire bekliyoruz ...en hızlısı biziz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)