User Tag List

Sayfa 6/18 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
336 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: K Polo dan gider...

K_Polo
    Misafir
    Alıntı engin_ant Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 araclada deneyen biri olarak k polonun daha hızlı oldugunu görduk bizzat kendimiz o yuzden denenmemiş yarışın sonu belli olmaz k polo en hızlıyı belirleyelim diyo sundan yada bundan hızlıyım demiyo adaşım...
    [QUOTE=penguinhakan;7074697]Engin selamlar ,
    Konya ya gelir misin ?
    DBS de orda olacak sen de gel , nasipse ben de orda olacağım.[/QUOTE

slm hakan bey pazargünü orda olamicam malesef güzel olurdu aslında ama yakın zamanda ihsallah görüsüp tanısıcazz

sweatcaptain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samet_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum bı cık gez vıdeoları paylas kıngse tebrık eder zaten herkes ama benım bu camıada gordugum kınglık olayında araba kadar surucunun karakterıde sanırım rol oynuyor
    kesınlıkle...araba ne olursa olsun benım ıcın sahıbı hakkında yaramaz adamın tekı lafını duydummu olay bıtmıstır ...
    34 KPT 60 e93 M3
    34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)

Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000

ÇALIŞKAN07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K_Polo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yan koltumdan vidyo ceken arkadaşlar kendilerini cok cabuk unutmuşlar arkaşlarını gecerken gülüyorlardı simdi ise bana burdan laf yetiştiriyorlar bence yola cıkıp kimse iyi onunla yarışmak istiyorum arkadaşlarım
    lan çakal senin o zaman yanındaydım çünkü seni adam yerine koymuştum. ama yanlış yapmışım hala geçtim diyorsun 2. kornada bastım uyanıklık yaptım ama dbs yi yine de geçemiyorum kendimi kandırıyorum. diyemeyecek kadar acizsin

bir insan yemek yediği kaba sıçıyorsa o insandan hayır gelmez
    http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10

Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder

K_Polo
    Misafir
    Alıntı ÇALIŞKAN07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lan çakal senin o zaman yanındaydım çünkü seni adam yerine koymuştum. ama yanlış yapmışım hala geçtim diyorsun 2. kornada bastım uyanıklık yaptım ama dbs yi yine de geçemiyorum kendimi kandırıyorum. diyemeyecek kadar acizsin

ümit kardeş ağzının tadıyla konuş sana lafan atan yok önce polo gti al sonra karsıma cık beni sustur madem bu kadar atarlısın 20 nin üzerinde rol yaptık bugune kadar diyelimki ben 2 kornanızda bastım hepsindemi bunu yaptım
    1 tane vidyo atamazsınız beni gectinize ramen burda kimseyi kandırmayın bosuna bende okadar cok vidyo varki atacak ama adamım işte cünkü serdarın en son istanbula gidinceye kadar olan yarışlardı bunlar simdi yazılımı değişti bu haliyle hiç yarışmadık bende diyorumki adını koyalım artık benim okul sezonumda yoğunluğum davet edipte gelemedim için kimse benim kactımıda düsünmesin serdar gecer ben gecerim önemli olan sonucu kabullenmek

sweatcaptain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bıseyı merak ettım bu hırs neden kardes?...

atarını yaptın aracı olan yazdı...

lutfen ortam bozulmasın
    34 KPT 60 e93 M3
    34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)

Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ümit kardeş ağzının tadıyla konuş sana lafan atan yok önce polo gti al sonra karsıma cık beni sustur madem bu kadar atarlısın 20 nin üzerinde rol yaptık bugune kadar diyelimki ben 2 kornanızda bastım hepsindemi bunu yaptım
    1 tane vidyo atamazsınız beni gectinize ramen burda kimseyi kandırmayın bosuna bende okadar cok vidyo varki atacak ama adamım işte cünkü serdarın en son istanbula gidinceye kadar olan yarışlardı bunlar simdi yazılımı değişti bu haliyle hiç yarışmadık bende diyorumki adını koyalım artık benim okul sezonumda yoğunluğum davet edipte gelemedim için kimse benim kactımıda düsünmesin serdar gecer ben gecerim önemli olan sonucu kabullenmek
    engin benim seni susturmam için polo almama gerek yok CZT senin çeneni kapatmaya yeter denemesi bedava çık gel hemen deneyelim

kepezde bekliyorum seni

biz seni kaç kere davet ettik gel yarışalım diye hangisine geldin ancak içki masasından kalktıktan sonra yarışalım demesini bilirsin

Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen ne yedin Engin biz senle nezaman yarıştık biz senle nezaman yarış adı altında denedik hep yedik içtik çıktık gazladık öylesine sana dükkanımı actım yakıt koydum arabana biliyorsun Abin İlker vardı hatırlıyorsan sana işi öğretmeden önce yukarıda bp nin önünden geçerken 5 boy varmıydı. Herkes vardı orda hatırlıyorsan .sonra yakıt koymaya başladık beraber yürüdük ama uzunda hep ben öndeydim yarım arabada olsa meraklanma seninde defterini dürücem öyle yemek masalarında alkol alıp gazlamaya benzemeyecek bu sefer beni gectiysen seni kardeşim gibi görüp araba servisten çıktığı zaman denememizde idi sonra seni arabama aldım sıkıntıyı gördün vitesler gecmiyordu seninle yarışıcam meraklanma ama zamanı gelince yazarım

K_Polo
    Misafir

engin benim seni susturmam için polo almama gerek yok CZT senin çeneni kapatmaya yeter denemesi bedava çık gel hemen deneyelim

kepezde bekliyorum seni

biz seni kaç kere davet ettik gel yarışalım diye hangisine geldin ancak içki masasından kalktıktan sonra yarışalım demesini bilirsin
    bu kadar sabırsız olma yarın aksamı bekle icki masasından kalkıp gelicem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarını beklemeye gerek yok sana bu akşam çakıcam eğer yiyorsa çık gel yarın bizi bekleme konyaya gideceğiz draglara eğer tolyenin yoksa biz veririz sana alışkın zaten

K_Polo
    Misafir
    Alıntı SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen ne yedin Engin biz senle nezaman yarıştık biz senle nezaman yarış adı altında denedik hep yedik içtik çıktık gazladık öylesine sana dükkanımı actım yakıt koydum arabana biliyorsun Abin İlker vardı hatırlıyorsan sana işi öğretmeden önce yukarıda bp nin önünden geçerken 5 boy varmıydı. Herkes vardı orda hatırlıyorsan .sonra yakıt koymaya başladık beraber yürüdük ama uzunda hep ben öndeydim yarım arabada olsa meraklanma seninde defterini dürücem öyle yemek masalarında alkol alıp gazlamaya benzemeyecek bu sefer beni gectiysen seni kardeşim gibi görüp araba servisten çıktığı zaman denememizde idi sonra seni arabama aldım sıkıntıyı gördün vitesler gecmiyordu seninle yarışıcam meraklanma ama zamanı gelince yazarım
    bu aracın yazılımını sen yaptırdın tolyenide sen gösterdin bunu ben değil herkez biliyo serdar beni 5 boy gectın evet ilk yarısımdı benim ve bilmiyordum tolyen koydunu ama bu arac hızlı bunu kimse kabullenmiyo bende göstermek istiyorum eyerki aracında sıkıntı yoksa yarın aksam sonuna kadar gazlıyalım sen gecersen adam gibi kabul eder seni tebrik ederim hiç bir zamanda demedim ben bu aracı ben yaptım bu aracı sen yaptın bilader parcaları ama napıcan yürüyoo işte

K_Polo
    Misafir
    yarını beklemeye gerek yok sana bu akşam çakıcam eğer yiyorsa çık gel yarın bizi bekleme konyaya gideceğiz draglara eğer tolyenin yoksa biz veririz sana alışkın zaten
    ben senden bugune kadar ne zaman tolyen istedim bilader evet aldım serdardan parasınıda verdim ama unutmaki kumlucaya giderken yarışa benim sana verdimi unuttun galıba bence bu konulara girmeyelim gerek yok helal hos olsun sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu aracın yazılımını sen yaptırdın tolyenide sen gösterdin bunu ben değil herkez biliyo serdar beni 5 boy gectın evet ilk yarısımdı benim ve bilmiyordum tolyen koydunu ama bu arac hızlı bunu kimse kabullenmiyo bende göstermek istiyorum eyerki aracında sıkıntı yoksa yarın aksam sonuna kadar gazlıyalım sen gecersen adam gibi kabul eder seni tebrik ederim hiç bir zamanda demedim ben bu aracı ben yaptım bu aracı sen yaptın bilader parcaları ama napıcan yürüyoo işte
    Yarışacağız Engin ben yazacağım nezaman olacağını sana .... Şimdi değil arabam sanayide şuan bazı parçalar. Aldım sökük. Ok .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben senden bugune kadar ne zaman tolyen istedim bilader evet aldım serdardan parasınıda verdim ama unutmaki kumlucaya giderken yarışa benim sana verdimi unuttun galıba bence bu konulara girmeyelim gerek yok helal hos olsun sana
    Parasını verdim derken benim arkadaşımı ezmeye çalışamazsın benim sana verdiklerimden düşersin Engin

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ddl den açık giderine cevap gelmiş denesene onla serdarın arabası ile oldukça yakın gidiyorlar diye biliyorum ?
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    serdarın tolyeni bana verdin onun parasınımı istiyon ayıp sana ya yarın gel bir bidon vereyim de suss

komiksin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi seni bekliyorum yukarıya çıkıyorum giderli arabanı al gelde yarışalım

10'dan geriye doğru sayıyorum

K_Polo
    Misafir
    Yarışacağız Engin ben yazacağım nezaman olacağını sana .... Şimdi değil arabam sanayide şuan bazı parçalar. Aldım sökük. Ok .
    ok kardeş bekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buyazılımını sen yaptırdın tolyenide sen gösterdin bunu ben değil herkez biliyo serdar beni 5 boy gectın evet ilk yarısımdı benim ve bilmiyordum tolyen koydunu ama bu arac hızlı bunu kimse kabullenmiyo bende göstermek istiyorum eyerki aracında sıkıntı yoksa yarın aksam sonuna kadar gazlıyalım sen gecersen adam gibi kabul eder seni tebrik ederim hiç bir zamanda demedim ben bu aracı ben yaptım bu aracı sen yaptın bilader parcaları ama napıcan yürüyoo iş
    Ben kimsenin arabası hakkında yorum yapmam ister hızlı olur ister yavaş ama beni geçebilecek bir TSİ. yok . git başka illerde 1.4 bir sürü arkadaşlar var onlarla dene nasıl olsa işlerinde musaitmiş hem arabanı kanıtlamış olursun hem daha rahat satarsın ...

K_Polo
    Misafir
    hadi seni bekliyorum yukarıya çıkıyorum giderli arabanı al gelde yarışalım

10'dan geriye doğru sayıyorum
    ben pololara gider yapıyorum sanadeğil sen bana yapıyosan ben oraya değil sen buraya geleceksin kumlucaya düzlüne inicez benden de sana hodri meydan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)