Evet Konya ya gitmekten vazgeçtim sabah çıkacağız yola arabanız hazırdı Engin kepezde bekliyorum gel deneyelim
Evet Konya ya gitmekten vazgeçtim sabah çıkacağız yola arabanız hazırdı Engin kepezde bekliyorum gel deneyelim
Heyecanlı bekleyişe devam oldumu deneme bilen varmı
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
Eveeeet bugundu hesap gunu serdar haziiiiirrr. Hadi bakalim ne bekliyor k polo ? Hemen gitse yaaa ?
Dr.Ecu
hadı serdar abı gene her zamankı gıbı gectıgın vıdeolardan beklıyoruzkazasız belasız masallah.
doğuştan araba manyağı
Bana dün k polo ya benzin yakmam diyipte bugun gece yarısı gel bekliyom demen son dakıka olmaz bilader bulun bana antalyada cantlarımı değiştirecek bir yer hemen geleyim kimsenin kaçtı yok
Sana yazmış adam seninle deneceğim haber vereceğim diye sende ok demişsin arabam hazır Cumartesi akşamı yokmu yarışçı demişsin şimdi arabama parca takıcam diyorsun sen nasıl adamsın veya adammısın
Gece 12 kadar Kepez Hilmi beken deyim bu akşam olursa olur olmazsa beni birdaha yarış için rahatsız etmeyin siz dediniz bizim arabamız hazır Cumartesi rakip arıyordun ben hazırım
Bekle serdar gelicem
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)