bende pm alýymmmmm
Printable View
bende pm alýymmmmm
Kimmiþ o adam asýrý merak ettim yav adýný solesenize
Dediklerinizinde üstüne trt yi aradým editörlerle görüþüp bana geri dönüþ yapacaklarýný söylediler. Sizce baþka nereleri aramalýyým?
Abilerim arkadaþlarým konuyu çok ciddiye alýyorum sizdende ayný özeni bekliyorum. Sizde kendinizi benim yerime koyun yanýnda eþiniz kýz arkadaþýnýz olsa ve ona zarar gelebilcek bi durum olsa biri size býçaklý saldýrýda bulunsa ve sizi yaralasa ne hissederdiniz?
Geçmiþ olsun dilekleriniz için çok teþekkür ederim Allah kimsenin baþýna vermesin.
Google a ''15 koruma 100 bin dolar'' yazýnca çýkýyor beyler.
Adam oldurmeye tesebusten bile olsa ilk defa bir olaya karisiyor ve sicili temiz ise malesef saliyorlar yani o adam seni o an 3-4 yerinden bicaklasa dahi daha once hic bir suca veya olaya karismadiysa serbest kaliyo malesef :(
bence trt deðilde özel kanallarla iletiþime geçin, trt de bir haber yayýnlanmasý için 41 kiþinin onayýndan geçiyor ve nasýl geçiyor belli deðil.
En mantýklýsý medya kesinlikle. Diðer kanallarýda arayýn..
Umarým lehinize olur herþey.
ben adamýn size neden saldýrdýðýný anlayamadým?
çok çok geçmiþ olsun çok acayip çok sinir bozucu bi durum cidden
bu millet nasýl bi millet benim aklým almýyo hiç
sizinle konuþan oðlu kaç yaþlarýndaydý?
Ankaradayým istanbul kanallarýný aramam iþe yarar mý sizce?
Adamýn saldýrma nedeni alkol ve önceden 2 çocukla kavga etmesi. Evine gidip býçak alýp gelmiþ sanýrým arkadaþým bizden 2 dk önce ordaydý bizde gittik arabadan indik onun arabasýna binmek için ve böyle bir olay oldu.
Sicilinin temiz olmadýðýný düþünüyorum. Ama karakolun 1 km dibinde elinde 2 kasap býçaðýyla ortalýða çýkýp adam býçaklýcak rahatlýk nerden geliyor ben bunu anlayamýyorum. Üstelik suçsuz ve yanýnda bayan bulunan insanlara. Aklým almýyor yahu
böyle bir demeci var adamýn? cidden bu adam mý sana saldýran kardeþim? yani medyadaki resimlerinden de teþhis ettin mi?Alýntý:
Bir dönem MHP Van Ýl ve Tatvan Ýlçe Baþkanlýðý da yaptým. Ancak þimdi siyasetle ilgilenmiyorum.
su kaynaklarý bakanlýðý ile ortaklaþa proje yapan bir adam. tam bi ....... muhtemelen.
her kanalýda araya bilirsin hepsinin her ilde adamlarý var.
Abi yapmayýn etmeyin , bu tip konularda dikkatli olmak gerekir.Ortada cinayet vs. yok , kamera kaydý yok , medya ne kadar üstüne gidecek bu adamýn ? + çok medyatik bir isimde deðil bence.
Haberlerde 2 dk. gösterilse bile 3-5 gün sonra unutulur gider.Bunlarýn fedaisi çok olur , sonra peþini býrakmazlar.Anladýklarý dilden konuþabileceksen , amcan , dayýn varsa , kaybedecek birþeyin yoksa ver t.v ye ver mahkemeye.
NURSOY Şirketler Grubu Başkanı Orhan Nurduhan - 08-10-2013 - Nursoy şžirketler Grubu yeni baraj anlaşması imzaladı Emlakkulisi.Com
Kýsa bi bilgi geçmiþler galiba arkadaþlar burda þahýsla ilgili
Baþkasýna kýzýp sizi onlar sanmýþ olabilir, 100bnlik korumalar o an nerede onu anlamadým.
Telefon ile olmaz, resmi evraklarý ekleyip düz yazý ile mail at.
Bence direk savciya cik o gece ile ilgili nasilsa elinde raporun var
O olay dünki gibi kayýtlara geçmemiþtir.
Elindeki tutanaklarda adamýn adý ve olay örgüsü birebir doðru þekilde yazýyor mu?