yeni gördüm konuyu da unutmuşsundur inşallah.. hayırlısı bu bence de.. belki bu olay seni gaza getirir ülkeyi terketmene vesile olur kendini kurtarırsın.. bizim için artık geç :)
Printable View
yeni gördüm konuyu da unutmuşsundur inşallah.. hayırlısı bu bence de.. belki bu olay seni gaza getirir ülkeyi terketmene vesile olur kendini kurtarırsın.. bizim için artık geç :)
Herkese tüm geçmiş olsun dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Aradığım haber ajansları bile geri dönüş yapmadı malesef. Allah kahretsin böyle haksızlık yapanları başka bir şey söyleyemiyorum.
En son Alper beyinde dediği gibi yüzde 90 yurt dışına gidip okumaya karar verdim. Onunla ilgilide sizlerden yardım isticem zaten.
Allahin belasi ulkede bicaklansanda caninada kastetseler sesini cikaramiyorsun onun bunun tanidigi diye cok guzel.
valla konuyu yeni gördüm geçmiş olsun kararınızıda vermişsiniz yurt dışında okuyacağım demişsiniz en güzeli kaçın kurtulun.nasıl bir ülkede yaşıyoruz valla durumumuz vahim... bizim ülkemizde polisten bi cacık olmaz evimize hırsız girdi adam gelmiş gülüyo evden bişey çalmışlar mı diyor daha bide peşine bazı evlerde sucuklu yumurta yapıyorlar sizdede yapmışlar mı diye dalga geçiyor üstüne kahkaha atıyor tabi bunun üstüne durmadık en yetkili mercilere gittik boşa uğraşırsın hiç bişey çıkmaz dediler aynende öyle oldu bi halt yapamadık... kısacası bu ülkede kafana göre yaşamak istiyorsan biraz paran birazda taşşağının olması lazım sizi olayınızdada görüldüğü gibi... tekrar geçmiş olsun..