Serviste hangi araçtı hatırlamıyorum ama, hızlı şekilde ışık vs. beklemeden marşa bastığın zaman almıyordu.
Soğukken;
Dizel: Kızdırma bujisi söndükten sonra
Benzin: Sönmesi gereken ne kadar ışık varsa onlar söndükten sonra
Sıcakken;
Dizel: Kızdırma bujisi söndükten sonra
Benzin: Pompa sesi kesilir kesilmez
Yaz olsun kış olsun, Hava soguk olsun yada sıcak olsun fark etmez. İlk calıstırmada Mutlaka 10 dakika bekler motoru ısıtır yola öyle çıkarım biz babadan böyle gördük![]()
ben yokuş aşağı bırakıyorum elfreni indirip hızlandıktan sonra çalştırıyorum.. Aksaray dolmuşları gibi![]()
çekkk enjın ışığı söndüğü an basarım marşa...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Ben bekliyorum valla hastam yada tabaklanacak derim yoksa..
Ben kendi aracımda hep beklerim ışıkların sönmesini ama kuzenimde alfa romeo 156 var 1.6 motor lpg li onda ışıkları söndükten sonra marş basamıyorum anahtar dönmüyor ,direk anahtarı sokup birden çalıştırman gerekiyor .Sebebini bilen var mı ?
Işıklar sönmeden hiçbir zaman çalıştırmam. Hararet çubuğu hareket etmeden 3000i geçmem. Şu huyum yüzünden vtec soğukken açmıyomuş söylentisini hiç deneyemedim b16da![]()
anahtarı olanı tmmda anahtarsız olan sansı yok dırek calıstır (onu bekleyen oldugnu sanmıyorm cok)![]()
1881 - 193∞
benzin pompasının prime time ı dolması 3sn zaten raildaki basınc tam olunca basıyorum.Bence insanların beklemesinin asıl amacıda bu![]()
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
geçen başıma geldi ışıklar sönmeden marşa bastım ... esp ışığı sönmedi ve hidrolikler çalışmadı direksyon kütük gibiydi 2-3 saniye sonra herşey normale döndü ...
SM PERFORMANCE
Hep beklerim simdiye kadar bi yararini gormedimumarim hayatimdan calinan saniyelere degecek isler yapiordur
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Aklımızda yokken aldık pejoyu nazik araba ben daha nazik anlasiyoruzdeğil marşa basmak , kapıyı açınca oturmak için bile ''seats ok'' yazısını bekliyorum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)