Yapı kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren uluslararası bir firmada proje satış yöneticisiyim. Uzmanlığımla ilgili her türlü detay çözümünde yönlendirme yapıp yardımcı olabilirim.
statik proje işindeyim ayrıca yapı marketi toptan ve parakende inşaat malzemeleri satışımız var
yeditepede inşaat mühendisliği okuyorum 3.sınıftayım . Bahçe dekorasyonu ve peyzajı için doğal taşlar,kayalar,bronz heykeller, heykeltraşlarımızın bizim veya müşterilerimizin isteği üzerine yaptığı çeşitli taşlardan heykeller, büyük şarap fıçılarından kulubeler v.b çeşitli ürünler satmaktayız .Firmamızın ismi Taşdünyası yerimiz kemerburgaz-göktürkde tarihi sukemerlerinin dibinde
//M Power
Bölümüm gereği laptop almayı düşünüyorum ve Toshiba L50-A-1DH almaya karar verdim fakat daha önce hiç windows 8 kullanmadım ve çok karışık olduğu söyleniyor. ( Win7'ye alışmış biri olarak)
3Ds Max kullanıcakmışız, AutoCad tecrübem zaten var. Kafamdaki soru bu laptoptaki windows8 beni çok yorar mı ? Programı sorunsuz kullanabilir miyim ? Ve bilgisayar hakkındaki görüşleriniz benim için değerlidir.
Laptop bu: Satellite L50-A-1DH - Toshiba
.
cihaz alındı mı bilmiyorum ama tavsiyede bulunayım geçte olsa.Kesinlikle monster bakın bütçe yetiyorsa.W8 en osn sorun çıkarıyordu max te , şuan ne alemde bilmiyorum.Ama 3dsmax kullanacaksanız bİ süre sonra ekran kartı iyi bir alete ihtiyaç olacak ve quaddro bildiğim kadarıyla sadece monster a takılıyor.Artı uzun süreli renderlarda vss sopğutma da çok önemli ve monster bu konuda çok başarılı.Toplamda 20oooliradan fazla ödedim birden fazla monster a , hiçbirindende zerre pişmanlığım olmadı.7 24 iş yapan aletler.
Merhabalar...![]()
2. dönem ilk proje ödevinde masa lambası yapıcaz.İlk jüriye giderken 5 lt su şişesinden lamba yaptım,geri dönüşüm olarak savundum projemi hoca beğendi fakat geliştir dedi.
Aynı mantıkta malzeme düşünüyorum fakat bulamıyorum,önerilerinizi bekliyorum proje teslimi perşembe günü.
![]()
İç mimarım bende
Dışardan güzel zevkli gözüksede aslen pek öyle hoş olduğu söylenemez tozun toprağın gürültünün içerisinde gün geçirmek harikaa diyemeyeceğim maalesef
Özellikle öğrenciliği çok sıkıntılıdır
Birçok ev restoran ofis vb proje ve uygulamalarım mevcut
Bu işin en önemli kısmı uygulama yani çizimi gerçeğe aktarabilmek yani başa dönersek olası ve uygulanabilir şeyleri çizmek önermek ana unsurdur..
Buda anca uygulama yapıldıkça şantiye tecrübesi ile olur
Malzeme bilgisi muazzam önemli yenilikleri sürekli takip etmek gerekli
Final kısmı genelde güzeldir tüm zorlu aşamalar bittikten sonra kısa süreli keyif alınıyor..
Hocam pc'yi bugün aldım ama almaz olaydım diyorum resmençok komik gelebilir ama laptopun kamerası var fakat aygıt yöneticisinde kamera driverı yok, toshiba sitesindede driver yok. Amma velakin aldıgım yere gittim aynı pc de kamera tıkladıgımda orada çalışıyor bende çalışmıyor.
İnternette talan etmediğim yer kalmadı ama muhtemelen geri iade edeceğim, oysa ne umutlarla almıştım![]()
.
iade imkanı varsa monster ı bi araştırın.Cidden direk bizim işe yönelik aletler.Ha iade imkanı yoksa da en iyi mal eldekidir, hayırlı olsun
Mimarlık bitirdim bende, şu an özel sektörde şantiye şefliği yapıyorum bi nevi tahsilli amele de denebilirYalnız şu an yaptığım işle alakalı okulda 1 gr birşey öğretmediler.
Cephe Sistemleri firmasında Muhasebe ve satın almacıyım hertürlü Cephe giydirme ve cam sistemleri için irtibatta olalım![]()
mimar olup , proje yapan arkadaşlar var ise , projelerine adapte edebilicekleri , karşılıklı iş yapabiliceğimiz bir ürünümüz var , mevcut portföyü olan veya ciddi bir mimarlık ofisinde çalışan , proje üreten arkadaşlar pm gönderebilirler . maliyetli bir ürün fakat Türkiye'de tek , düşünenler irtibata geçebilirler benimle .
not : daha çok iç mekan ağırlıklı bir üründür .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Detay pm alabilir miyim abi? Kendi proje ofisimiz+seri iş yapan tanıdıklarım var , bu arada imalat öncesi 3d görselleştirme konusunda arayış içinde olan olursa çalışmalarımızı inceleyip iletişime geçebilir.illaki faydamız olur birbirimize.Diğer render - proje ofislerinden ekstra olarak tek kare render ın ötesinde tr ne sayılı diyebileceğimiz yeniliklere imza attık. ; normalde inşa edilen somut mekanda yapılabilen panorama hizmetini , daha en baştan render aşamasında verebiliyoruz.Müşteriye mekan planının üzerinde ; sanal tur yapılmak istenen yere tıklayarak dairede yada mekanda sanal tur yapma imkanı tanıyoruz.Video Animasyon ve yine tr de ilklerden biri diyebileceğim , şuan arge aşamasında olan sanal maket te en kısa zamanda portfolyoya eklenecek.
http://www.dizayn-studyo.com/
sanal tur örnekleri
http://www.dizayn-studyo.com/Dizayn-...l#.UwJEHvl_t8E
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)