User Tag List

Sayfa 4/15 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
273 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Mimar - İç Mimarlar

ozKn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben İç mimarlık okuyorum 1. sınıfım,geçen sene hazırlık okudum. Çok net bi cevap vermek istiyorum sana;

HAYATTAN SOĞUDUM. Mimarlıkta hemen hemen aynıdır. Uykusuz kalırım dert değil,sabırlı insanımdır,hoca 2-3 gece çalışıp yaptığım projeyi gözümün önünde yakınca,kırınca tepki vermem susar otururum,sürekli proje yaparım dersen gir derim bölüme. Günde en az 100 kere okulu bırakıp tekrar başlıyorum. Bu arada uykusuzluk derken "oo ben her gece zaten pc başında facebook,tech,twitter takılarak sabahlıyorum." diye düşünme. Sabaha kadar yapıştırıcı kokusundan kafanın güzel olmasından,maket bıçağıyla elini kesmekten,sabahın 4ünde 5inde açık ozalitci aramaktan bahsediyorum.
    çok iyi anlıyom seni kız arkadaşım mimar 3.sınıf onla birlikte bende çekiyorum çok güzel maket yaparım jurileri falan çok dinlemişimdir baya bi zorluyolar neler diyolar ama istek var bende mimarlık hocası diyor bana sen mimarlık okumalısın diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapı kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren uluslararası bir firmada proje satış yöneticisiyim. Uzmanlığımla ilgili her türlü detay çözümünde yönlendirme yapıp yardımcı olabilirim.

ozKn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmirde maket için lazer kesim yapan tanıdık varmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    statik proje işindeyim ayrıca yapı marketi toptan ve parakende inşaat malzemeleri satışımız var

fatihcelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeditepede inşaat mühendisliği okuyorum 3.sınıftayım . Bahçe dekorasyonu ve peyzajı için doğal taşlar,kayalar,bronz heykeller, heykeltraşlarımızın bizim veya müşterilerimizin isteği üzerine yaptığı çeşitli taşlardan heykeller, büyük şarap fıçılarından kulubeler v.b çeşitli ürünler satmaktayız .Firmamızın ismi Taşdünyası yerimiz kemerburgaz-göktürkde tarihi sukemerlerinin dibinde
    //M Power

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bölümüm gereği laptop almayı düşünüyorum ve Toshiba L50-A-1DH almaya karar verdim fakat daha önce hiç windows 8 kullanmadım ve çok karışık olduğu söyleniyor. ( Win7'ye alışmış biri olarak )

3Ds Max kullanıcakmışız, AutoCad tecrübem zaten var. Kafamdaki soru bu laptoptaki windows8 beni çok yorar mı ? Programı sorunsuz kullanabilir miyim ? Ve bilgisayar hakkındaki görüşleriniz benim için değerlidir.

Laptop bu: Satellite L50-A-1DH - Toshiba
    .

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cihaz alındı mı bilmiyorum ama tavsiyede bulunayım geçte olsa.Kesinlikle monster bakın bütçe yetiyorsa.W8 en osn sorun çıkarıyordu max te , şuan ne alemde bilmiyorum.Ama 3dsmax kullanacaksanız bİ süre sonra ekran kartı iyi bir alete ihtiyaç olacak ve quaddro bildiğim kadarıyla sadece monster a takılıyor.Artı uzun süreli renderlarda vss sopğutma da çok önemli ve monster bu konuda çok başarılı.Toplamda 20oooliradan fazla ödedim birden fazla monster a , hiçbirindende zerre pişmanlığım olmadı.7 24 iş yapan aletler.

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar...

2. dönem ilk proje ödevinde masa lambası yapıcaz. İlk jüriye giderken 5 lt su şişesinden lamba yaptım,geri dönüşüm olarak savundum projemi hoca beğendi fakat geliştir dedi. Aynı mantıkta malzeme düşünüyorum fakat bulamıyorum,önerilerinizi bekliyorum proje teslimi perşembe günü.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İç mimarım bende
    Dışardan güzel zevkli gözüksede aslen pek öyle hoş olduğu söylenemez tozun toprağın gürültünün içerisinde gün geçirmek harikaa diyemeyeceğim maalesef
    Özellikle öğrenciliği çok sıkıntılıdır

Birçok ev restoran ofis vb proje ve uygulamalarım mevcut
    Bu işin en önemli kısmı uygulama yani çizimi gerçeğe aktarabilmek yani başa dönersek olası ve uygulanabilir şeyleri çizmek önermek ana unsurdur..
    Buda anca uygulama yapıldıkça şantiye tecrübesi ile olur
    Malzeme bilgisi muazzam önemli yenilikleri sürekli takip etmek gerekli
    Final kısmı genelde güzeldir tüm zorlu aşamalar bittikten sonra kısa süreli keyif alınıyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cihaz alındı mı bilmiyorum ama tavsiyede bulunayım geçte olsa.Kesinlikle monster bakın bütçe yetiyorsa.W8 en osn sorun çıkarıyordu max te , şuan ne alemde bilmiyorum.Ama 3dsmax kullanacaksanız bİ süre sonra ekran kartı iyi bir alete ihtiyaç olacak ve quaddro bildiğim kadarıyla sadece monster a takılıyor.Artı uzun süreli renderlarda vss sopğutma da çok önemli ve monster bu konuda çok başarılı.Toplamda 20oooliradan fazla ödedim birden fazla monster a , hiçbirindende zerre pişmanlığım olmadı.7 24 iş yapan aletler.
    Hocam pc'yi bugün aldım ama almaz olaydım diyorum resmen çok komik gelebilir ama laptopun kamerası var fakat aygıt yöneticisinde kamera driverı yok, toshiba sitesindede driver yok. Amma velakin aldıgım yere gittim aynı pc de kamera tıkladıgımda orada çalışıyor bende çalışmıyor.

İnternette talan etmediğim yer kalmadı ama muhtemelen geri iade edeceğim, oysa ne umutlarla almıştım
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iade imkanı varsa monster ı bi araştırın.Cidden direk bizim işe yönelik aletler.Ha iade imkanı yoksa da en iyi mal eldekidir, hayırlı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iade imkanı varsa monster ı bi araştırın.Cidden direk bizim işe yönelik aletler.Ha iade imkanı yoksa da en iyi mal eldekidir, hayırlı olsun
    İade edebilirsem tavsiyeniz üzerine bi monstera bakıcam, teşekkür ediyorum
    .

mrc38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mimarlık bitirdim bende, şu an özel sektörde şantiye şefliği yapıyorum bi nevi tahsilli amele de denebilir Yalnız şu an yaptığım işle alakalı okulda 1 gr birşey öğretmediler.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onu-RR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İade edebilirsem tavsiyeniz üzerine bi monstera bakıcam, teşekkür ediyorum
    Alternatif olarak mac mini. Yada os x uyumlu bi pc bak derim

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cephe Sistemleri firmasında Muhasebe ve satın almacıyım hertürlü Cephe giydirme ve cam sistemleri için irtibatta olalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrc38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mimarlık bitirdim bende, şu an özel sektörde şantiye şefliği yapıyorum bi nevi tahsilli amele de denebilir Yalnız şu an yaptığım işle alakalı okulda 1 gr birşey öğretmediler.
    Şantiye şefliği güzeldir ya iyi vakit geçer gerçi ortam ve inşaat alanınada göre değişebilir. Ben Vialand da bulunmuştum örneğin uzun bir süre

Alıntı Thracian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alternatif olarak mac mini. Yada os x uyumlu bi pc bak derim
    Notebook olması gerektiği için malesef masaüstü tarzı olmuyor. Yoksa kesinlikle mac alıcaktım
    .

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mimar olup , proje yapan arkadaşlar var ise , projelerine adapte edebilicekleri , karşılıklı iş yapabiliceğimiz bir ürünümüz var , mevcut portföyü olan veya ciddi bir mimarlık ofisinde çalışan , proje üreten arkadaşlar pm gönderebilirler . maliyetli bir ürün fakat Türkiye'de tek , düşünenler irtibata geçebilirler benimle .

not : daha çok iç mekan ağırlıklı bir üründür .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Detay pm alabilir miyim abi? Kendi proje ofisimiz+seri iş yapan tanıdıklarım var , bu arada imalat öncesi 3d görselleştirme konusunda arayış içinde olan olursa çalışmalarımızı inceleyip iletişime geçebilir.illaki faydamız olur birbirimize.Diğer render - proje ofislerinden ekstra olarak tek kare render ın ötesinde tr ne sayılı diyebileceğimiz yeniliklere imza attık. ; normalde inşa edilen somut mekanda yapılabilen panorama hizmetini , daha en baştan render aşamasında verebiliyoruz.Müşteriye mekan planının üzerinde ; sanal tur yapılmak istenen yere tıklayarak dairede yada mekanda sanal tur yapma imkanı tanıyoruz.Video Animasyon ve yine tr de ilklerden biri diyebileceğim , şuan arge aşamasında olan sanal maket te en kısa zamanda portfolyoya eklenecek.

http://www.dizayn-studyo.com/

sanal tur örnekleri
    http://www.dizayn-studyo.com/Dizayn-...l#.UwJEHvl_t8E

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

3Ds Max

Edit: Yanlış Mesaj..
    .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)