benım yazımı anlamayan cevap vermeme ozgurlugune sahıp haksız degılsınız de aslında ama bılgısayar harıcı aletlerle yazınca ıster ıstemez bu sekılde hızlıca yazmak zorunda kalındıgı ıcın bu sekılde yazı ve anlatıs hataları ortaya cıkıyor bunu benım gıbı cogu kısı yapıyordur
olaya bu sekılde bakınca cok haklısınız ama bır oncekı yazdıklarımda dedıgım gıbı kımse kımsenın kulturune asaglayıcı sekılde yorum yapmamalı kı zaten yorum yapanıda bu saatten sonra kaale alan olacagını sanmıyorum![]()
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
p ç t k ile biten kelimelerin sonuna eklenecek ekin ilk harfi yine bu harflerden biri olmalıdır.Ünsüz sertleşmesinin en kısa özeti budur. örn: Kitap-çı Git-tim vs... üni hazırlıkta türkçüde en iyi hatırladığım konu.sayısalcıydım.
Cümlenin ilk harfi büyük ve cümle sonunda nokta olsun yeter.Virgül,noktalı virgül,ayraç gibi kısımlara takılmıyorum ben.Smiley dışında da biraz noktalama kafi.
ya da ayrı yazılır şey kelimesinin eklendiği her şey ayrı yazılır ha bir de dahi anlamındaki de ayrı yazılır. hadi diğerlerini geçtim de bu bariz hatalar insanın çok gözüne batıyor Türkçe hassasiyeti varsa sinir ediyor..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Hizli yazdiklari icin yanlis yazanlari virgul kullanmayanlari anlarim ama " NaBer kArDeSim " gibi yazanlari anlayamiyorum hicmi usenmiyorsun ? Ayrica bazilarimiz mobilden giriyor telefonlar sacma sekilde duzeltiyor veya suan bendeki gibi gereksiz bir " i " kullanma fantazisi ortaya cikiyor.
DR. OWL
Arkadaşlar bu konu önemli. Düzgün bir dille yazılan yazıyı ne biri yanlış anlar ne de anlamak için tekrar okumak zorunda kalır. Son zamanlarda ben de yazılanları anlamakta zorlanıyorum ve bu can sıkıcı. Bir ülkeye, millete ve ideolojiye sahip çıkmak için öncelikle dilini iyi bilmek lazım ki çevremizde olan biteni doğru anlayalım ve anlatalım. Kısacası düşüncelerimizi karşı tarafa aktarmaya çalışırken doğru dili doğru şekilde kullanmak önemli.
top 10:
bağzı
bağzen
herkez
herkeş
bilader
laylon
şartel
heralda
taktir
tükân
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Sahibinden ilanıma gelen soru.
-Slm muhabesi var mi bıde cıddı alıcıyım son fıyat ne kdr düşünüyosunuz nakıtım hzr durumda
Anlamadım dedim.
-Muhane dıcektım abi kusura bakma
Gürcell ankara gazoz bilinmi
Angara Gazoz'la Angaraca Öğreniyorum 2 - YouTube
Vine Depo / Angara Gazoz'la Angaraca Öğreniyorum - YouTube
kesin TrakyalıdırÜcretli öğretmenlik yaparken, yazılıları okuyorum çocuk "ayvan ücresi" yazmış
hemşehrim benim yaa
Bu arada acele yazıyoruz, telefondan yazıyoruz denmiş de, yazdıkların anlaşılmadıktan sonra ne faydası var ki yazmanın? Virgülü geçtim en azından cümle bitince nokta, Güleryüz filan birşeyler konulsa razıyım ben.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)