:) güzeldi...
Printable View
Ya şöyle bilgisiz bilgisiz atıp tutanların başka işi gücü mü yok arkadaş ben anlamıyorum.
Ya beyler burası 'otomobil bilgi platformu',İnönü stadı ya da Olimpiyat stadyumu değil. Burası tribün değil ne oluyor bu kadar marka fanatikliği?
Her konuyu kirletiyorsunuz yeter artık,bir konuda ağız tadıyla konuşulsun.
Dsg denilen şanzımanı farklı isimle birebir aynısını Audi(s-tronic) ile Porsche(Doppelkupplung) kullanıyor.
Bu şanzıman ile Honda şanzımanı nı nasıl kıyaslıyorsunuz,insanlar la dalgamı geçiyorsunuz arkadaşlar?
Madem yorum yapıcaz biraz araştıralım arkadaşlar,olmadı yabancı sitelere girip bakıp detayları öğrenelim yeterli bilgiye sahip olalım ondan sonra yorum yapalım.
Kuyruk acınız değilmi o kutu kola araçlar. İsyanınızın sebebını anlıyorum. Otomatıkle yarışınca zevk alanlarıda anlayamıyorum hayır vites atamıyorsanız dsg ıle nıye artıslık yapıyorsunuz ki. Zaten bukadar kasmayın yarın bıgun sohbete dsg ıle yada doğuş otoyla ılgılı ılgınc kufurler belalar sayacak hale düştüğünüz zaman sıze akıl verek olanlar yıne kutu kola tenekesı araç sahıplerı olacak. Belkı sıze gore gerıden gelıyor yada yerımızde sayıyor olabılırız ama koltukta otururken aşağıdakı aracımın bozulcağı aklıma gelmıyor.
Hahahahah kuyruk acisi diyo honda tugral konulardan baya bi uzak kalmis :))) hayirdir arkadasim altindaki megatronmu bozulmadan geziyosun :)
Sen simdi dsg den hizli vites atarim diyenlerdensindir :D
Honda madem bu kadar iyi otomatikde googleda honda cvt yazin kac yuz sikayet var gorun
Onu gectim manuelde hic sanzimani bozulmus vag grubu araba varmi ?
250-450hp arasi gezen bir suru polo-golf-leon vs var hic birinde ekstra baski balata volan varmi ?
Ama honda subaru evo diyince stage 3-4-5-6 baski balata volan kitlerinden gecilmiyo
Böyle konularda da fanatik hondacılar yerine hondaya b.k atmaya yer arayanlar daha fazla içlerini dökmeye başladı :)
7 sayfada şunları çıkardım
-Bir tarafta dsg sıkıntısı çekenler diğer tarafta memnun olanlar
-Mesele aslında doğuş un ayıbı ilgilenmesi lazım diyenler
-VW çok bozdu diyenler
-DSG gibi şanzıman yapan mı var yağ gibi gidiyor diyenler
-Tabiki de Honda fanatikleri :D size gelsin
http://i.imgur.com/q1qVx.gif
hondatuğral baydın he
Şu hondacıların zihniyeti yüzünden nefret ettim hondadan. Çocukluk hayalimdi halbuki gün geçtikçe bir tane alma fikrim yok olup gidiyor.
Adam ne konusu açmıs yok kuyruk acısı yok bilmem ne.. Neyin kafasını yasıyorsunuz acaba?
Bir de okuduğunu anlasan ne güzel cümleler kuracaksın demek ki. Benim yerimde olmak için demedim. DSG şanzımanı geliştirenleri kast ettim.
Sanırım CRX kullanıcılarının böyle genel bir sorunu var. Bu otomobil ilk çıktığında da racinglere atarlanıyorlardı Çınar Otel'in önünde sonra boynu bükük ayrılıyorlardı. Neyse nereden nereye boşver o günleri.
Burada Honda mı iyi Volkswagen mi tartışması yapılmıyor. DSG şanzımanın diğer üreticilerin şanzımanlarından daha iyi olduğunu dünya kabul etmiş bir siz kabul etmediniz. He sorun sizi inandırmak da değil ama işte yazıyoruz yine de anlayın diye.
Bak şimdi bu linke tıklarsan Honda'nın 270 tane aracını piston değişimi için geri çağırdığını görebilirsin. Hatta buraya tıklarsan adamların bu iş için sitelerinde özel bölüm açtığını göreceksin. Demek ki neymiş her otomobil hatta her araç arıza yapabilirmiş.
Honda yaklaşık 1995 yılında VTEC teknolojisi ile litre başına 100 bg'yi yakaladı ve bunun içinde gerekli şekillerde ödüllendirildi. Aradan geçen 20 yılda ne yaptı bana bunu bir anlatır mısın? Şanzıman? Hayır. Motor? Hayır.
Bugüne kadar Honda yeni bir segment oluşturmuş mu? Hayır.
Honda iyi bir otomobil üreticisi değil. Ama sorunsuz otomobiller üretiyor. Bunun dışında da hiçbir numarası yok.
Bu arada eğer bana Toyota dersen evet derim iyi bir otomobil üreticisi. İlk seri üretim hibrit otomobili yaptılar. Seri olarak satılan daha iyi bir hibrit yok. Off-Road derim. Land Cruiser derim.
Mazda dersen MX-5 derim. Bugüne kadar en çok adet ve en uzun süre üretilmiş roadster derim.
Mitsubishi dersen Ralli derim. Evo serileri ortada derim. Adamların kamyon sınıfındaki modelleri bile sorunsuz gidiyor. Paris Dakar derim. Pajero der çekilirim.
Ama bu örneklerden Honda için hangisini verebilirsin?
valla baydın tugralcım...gerçekten. laf diyincede kuyruk acınız var ezik almanlar !?!
bu işller kısmet meselesi, ağızı yanan yoğurdu üfleyerek yerse sorun kalmaz :D
doğuş otonun davranış biçimi; ÇAL keke ÇAL misali zaten...