fn2 type r olmasın o![]()
ya abı mevzunun neresınden tutarsak elımızde kalıyor sıkı bi alman fanatıgıyım ama söyle bı durum war su an turkıye sartlarından ne olursan olsun ekonomı on planda araba mevzusunu gectım evlenıceksın abı yuva kuracaksın onun bıle muhasebesını yapıyor ınsan kaldıkı gundelık gezecegın bı aracın muhasebesını neden yapmasın kı tmm arac sorunsuz sıkıntısız sekıl ama ona en yakın secenek ne war m3 mu ne kadar 55 bın mı aradakı 35 bın cebımde kalır sıkıntısı oldusa yaptırırım ondan zıyade soyle bı olay war
yanı honda arac kullanan arkadaslar dunyanın en ıyı aracına sahıp oldugunu we dıger markaları karaladıgını goruyorum ben bı almancıyım ama nasıl kabul edıyorsam sıkıntısızlıkta honda bır numara dıe aynı seyı onlardan beklerım bındıgınız arac dunyanın en ıyısı degıl sana gore en ıyısı bana gore 5. secenek sana gore sıkıntısı olmasın bana gore konforu rahat olsn aracımı yıkıyordum gecen bı hondacı geldı cıvıc 1.6ies ı war abı o arabayı bı anlattı bana bı gırdı sanırsın ff430 5500 den gırdı mevzuya red lıne dan cıktı. tmm dedım bırader ben arabamı yakayım benımkı araba degıl dedım cıktım gıttı
bıde kımse kımseyı yemesın kardesım 120 yazıyorlar s2000 bıne ben ınanmıyorum satıldıgına 120 bın veren adam ya totosunu parayla sılıyordur yada aklı yoktur cebınde olsun 60 70 bın alırsın s2000 nını gezersın ama mevzu paradan zıyade aklında bıtmelı ne ıstedıgı ıyı secmelısın bır z4 ne ıse s2000 de odur bı s2000 ne ıse porche boxter da odur hatta daha sekıllerdr ama bak dedıgım gıbı ben seklınden yola cıktım sen yakıttan cıkarsan s2000 secersın bu boyledr
pd130---> pd105--> d16a9--> z20let
Bu konular s2k piyasasını yükseltir.. Başka bişe olmaz
LC160 VTI, DC123 ep3 TYPE-R, RED18 S2000, GS650 Fabia VRS, KF698 fn2 TYPE-R
Şimdiki Zaman
55 ACF 61 İBİZA 1.9 tdı PD130
istanbul parkta pist sürelerinde m3 çok gördüm fakat hiç s2000 gördüğümü hatırlamıyorum
2009
Motorlu Taşıtlara Uygulanacak ÖTV Oranları:
Motor silindir hacmi 2000 cm3'ü geçenler %84
30.09.2009 TARİHİNE KADAR İNDİRİMLİ KDV VE ÖTV ORANI UYGULANACAK MALLAR:
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Eder mi etmez mi; verilir mi verilmez mi tartışmaları çok saçma bence..
Amerikada yaşamıyoruz ki, cebimizde 20 bin dolarla 20 çeşit araba bulalım.. Performanslı arabalarda seçenekler belli.. E üreticilerde artık eskisi gibi safkan spor araba üretmiyorlar, üretenlerinde istedikleri fiyatlar ortada (bakınız gt86)
Bu baglamda s2000'nin fiyatının yüksek olması çok normal, talep çok arz yok..
Ayrıca kimse de kusura bakmasın, sinekten yag çıkarmaya bayılan bi milletiz.. Kimse hayrına arabasını 10-15 lira altına vermez..
Tango-1 never dies.
Talihsiz olmusEn iyi surem 2:32-2:33 arasi idi, saliselik olarak bakamadigim icin 2 sinden biri. Bu suredeki specler;
Filtre+Egzos(Warex), on-arka kule gergisi,on arka sway bar. Onlerde 215 pirelli rally tipi, arkada kumho Ku36. Bu sure arabada anormal problemlere ve 4.piston %50 dusuk kompresyona ragmen yapildi.
Sure konusunda aracta o kadar problem vardiki zaman gelmez diye transponder almadim, bu yuzden istanbul park surelerinde yok ama forumdaki her pist konusunda varimM3-M5 le arka arkaya gidisimiz ve direksyondaki EPS problemimden dolayi yetisemiyorum mesela
6.Dakikada basliyor, youtube kanalinda yagmurda videolarda var
; ) Saol Aren
bende kia ceed sw otomatik vites crdi istiyorum ama 70 bin di en son, gidip bu fiyat etmez bu diyip başlarına mı ekşisem plazadakilerin![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Dert yanan arkadaşlar boşuna dert etmeyin.almayın olsun bitsin.b.. gibi araba zaten.konfor yok.ufacık,bagaj küçük.cok yakıyo.sureklı sorun cıkartıyo.Alman alın siz alman.sebille dağıtıyolar bedava zaten .![]()
Scorpion TypeR
6 ekimde polo veya golf gtı tam hatırlamıyorum onla peşpeşe giden hatta ara ara geçilen kahverengi s2000 mi mobileone giriyorum videoyu acamıyorum. Ayriyetten Ben girer ist. Park .in. Sitesine ordaki süreleri tanırım youtube videolarını baz alıcaksam en iyi süre kesin tofas grubundan çıkar heralde))
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)