60 bin dolar diyo fiyata gel yarabbiTürkiye'de 150 bin dolar. Daha da artar S2000 fiyatları böyle olursa
![]()
60 bin dolar diyo fiyata gel yarabbiTürkiye'de 150 bin dolar. Daha da artar S2000 fiyatları böyle olursa
![]()
60k $ fiyat koyulursa o araba burda vergisi vs derken 140-150 $ bandi bi fiyata gider ikinci el yine yukselir bu sefer normal karsilanir.
Fiyati yazarlar veren verir alir arabayi hevesi olan gider 150 de verir o ayri mevzu. Ama hala sanki OTV'ler zamlar bu kadar firlamamis gibi sifir araba fiyatiyla minimum 5 yillik ikinci eli kistas aliyosunuz ya ona sasiriyorum su piyasada.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
seneye emekli olcam ,şimdiden kazasız bi sarı sikibin arayışına başlıyımemekli ikramiyem 102500 liradır
![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
350z cabrio hatta direk vereyim harun taştanın eski arabasının ilk sahibi onun ismini vermiyim bundan 6-7 sene önce yani araba 6-7 sene daha gençken 63 bin liraya ilan vermişti diğer 350z lere göre ütopik bi rakamdı dalga geçmiştik şimdi 150 bin tl cabrioları 350z asla s2000 kadar safkan bir spor araba değil bunu herkes bilir ama inkar edebilir kızmıyorum bende 350z e bayılırım çünkü muazzam bir araba ama sunroofu bile olmayan bi coupede bose olsa nolur elektrikli koltuk olsa nolur aynı şeyi tt de yaşadım spor arabaysa üstü açılacak bi şekilde
Ben o zamanlar boyasız s2k i 50 bin liraya almıştım. S2k in sıfırı 90 milyara satılırken 350z ler 150 bin liraya satılıyordu bayiiide. Yanlıs hatırlıyot olabilirim, ama fiyatı neredeyse iki misli idi. Fiyat karşılaştırması baska bişii c6 lar 2-3 sene öncr 130 bin liraydı. S2k güzel araba, üstü acılıyor vss. Haklısın ama 350z başka bir dünya. Tüm önyargılarımı yıktı.
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
haydi hep beraber 350Z'e
siz gidin bende geliyorum, biraz para biriktiriyim de![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
yanılmıyosun rakam doğrudur 3.5 motor sonuçta ve daha lüks bir araç 350z ama mesela s2000 hep e46 m3 le kıyaslandı bu yanlış s2000e binen m3 e öyle kolay binemez ama 350z rahatlıkla e46 m3 le kıyaslanabilir vergi motor bakım vs açılarından bu durumda olaya hız kuvvet keyif donanım fren ses ne açıdan bakarsan bak m3 genel anlamda öndedir ama m3 80 bin tl diyelim 350z 110-120 bin tl. bu arabaların değeri devamında gelen olmadığı için olsada lüks bir daire parasına oldukları için bence kolay kolay düşmeyecek
polo makyajlandı dsg dizel 60 bin tl renault twizy 40 bin tl siz hala s2000i 50 bine almayamı çalışıyorsunuz? bu sözüm sana değil rahatsız![]()
m3 sahipleri kıyaslamadı s2000le, hep s2000 sahipleri kıyasladı kendini m3 ile. her honda modelinde oldugu gibi![]()
1881 - 193∞
Acaba s2k sahibi olmak isteyip de ;
devasa fiyatlarından dolayı olamayan arkadaşlara
Alıp versek kendisine ne kdr para isteyecek çok merak ediyorum.
İşinize gelmiyorsa almassınız olur biter.
No Comment!
Mantığa hayran kaldım. Bentley Continental'in bile bazı modellerinde sunroof yok ki 400.000£ para veriliyor o arabalara.
Ben müzik dinlemeyi çok seven birisiyim o zaman bende böle diyim:
Harman kardon,bose,infinity gibi müzik sistemi olmayan arabanın üstü açılsa ne olur?
Bu tamamen kişinin zevkiyle alakalı bi durum,sen sunroof ararsın ben otomatik klima ararım.
alacaksın 206 cabrio s2000 tadında yaşayacaksın hayatı aynı şekilde banada bakıyorlar s2000e devarsın şehir içi yarışmayalım yarışacak gücümüz olmasın ama 14 saniyede açılan tavanım yeter
![]()
YamahA Xmax 250 ABS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)