Konusu değil fakat genel olarak yazayım.
Öncelikle herkes bir hata yapıyor sizler zannediyorsunuzki yaşınız 60 olduğunda bu sevda yok olacak, maalesef size müjde vereyim 60 yaşınızada gelseniz bu sevdanız bitmeyecek aynı aşk ve ilgi ile devam edecek sadece daha çabuk yorulacaksınız bu kadar uğraş veremeyeceksiniz.
Bana gelince ben ilkokulu bitirdiğim zaman çalışan her türlü makinanın sevdalısı olmuştum ve kesinlikle makina mühendisi olmayı istiyordum yazıyım, çiziyim hesaplıyım sonra kesiyim biçiyim toplayım sonrada karşımda çalışsın benim için dünyadaki en büyük zevk olmuştu orta okulda iken babamın atölyesinde buharlı lokomotif motoru yapmış ve çalıştırmıştım.
Son sürat olarakta ayıptır söylemesi şimdiye kadar Cossy ile gördüğüm son sürat 280km biraz üstü tabi ben o ara ekrana bakamadım arkamda bana yetişemeyen Focus RS kullanan arkadaş söylemişti..
Fakat ben 200km nin üstüne çıkılmasını uygun bulmuyorum bence güvenli değil.. Şöyle beni koltuğa yapıştıracak göğsüme baskı yapacak şekilde bir kaç saniyede 200km sürate çıkmak veya 100 ila 200km arası istediğim gibi oynamak bana yeteri kadar keyif veriyor inanın o an bütün dertler bitiyor dünyadan kopuyorum sanki kendimi kuşlar gibi özgür ve keyifli hissediyorum..
Bazılarını görüyorum yüksek süratlerde keyif almıyor gibiler suratları gergin pür dikkat kullanıyorlar madem keyif almıyorsun ne çıkıyorsun o süratlere..
Bütün Otomobil sevdalılarına selam olsun..