User Tag List

Sayfa 138/326 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon
6190 sonuçtan 2.604 ile 2.622 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu hafta güzel bir ara verip, haftaya tekrar başlıyorum
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Göğüs Antremanı | Antreman.NET - Antreman.NET bu sıtede ki bilgiler gayet faydalı bakmanızı tavsıye ederım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu hafta güzel bir ara verip, haftaya tekrar başlıyorum
    Alp ne oldu kardeşim sonuçlar ? Biraz detay versen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarı finalde elendim ben, son 6 ya kalamadım. Yarı final podyumunda 2 kez 6lı eşleşmeye cıkınca heycanlandım dedim acaba final mi ama listede ismim yoktu.

Siteden Ersan abi "ers10weys91" üst üste 2. kez şampiyon oldu. Diger arkadaşım Bugra Keskin ikinci oldu. Mutluyum her ikisinide tandııgım için ve Ankara'dan cıktıkları için. İkisinede avrupa şampiyonasında başarılar dilerim.

Eksiklerim çoktu neyin nasıl oldugunu tecrübe etmiş oldum. En önemlisi yüklemekten korkmıycaksın onu ögrendim. Yarışmadan 1 gece önce fotograf falan çektim aynada kendime bakıyorum çok daha iyi geliyodum gözüme tabi ama yarışma sabahı sanki daha sönük hissetim kendimi ne kadar pump yapsamda tabi yetmedi. Hacim ve büyüklük yine belli ölçüde lazım benim kadar küçülmemek lazım Neyse çok güzel vakit ve zaman geçirdim, yarışma dönemi bambaşka bi dönem kulaktan dolma bilgilerle olmuyo tecrübe edip görmek gerekiyor bunu en acık yüreklilikle söyliyebilrim. Kendi vücudun için olan şey bambaşka teori olarak bişiler yürütmek bambaşka.

Video ve fotografları prof olarak çektiler, aldıgımda uygun olanları yükliycem zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @alp1903, tebrik ederim, diğer iki arkadaşa da başarılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarı finalde elendim ben, son 6 ya kalamadım. Yarı final podyumunda 2 kez 6lı eşleşmeye cıkınca heycanlandım dedim acaba final mi ama listede ismim yoktu.

Siteden Ersan abi "ers10weys91" üst üste 2. kez şampiyon oldu. Diger arkadaşım Bugra Keskin ikinci oldu. Mutluyum her ikisinide tandııgım için ve Ankara'dan cıktıkları için. İkisinede avrupa şampiyonasında başarılar dilerim.

Eksiklerim çoktu neyin nasıl oldugunu tecrübe etmiş oldum. En önemlisi yüklemekten korkmıycaksın onu ögrendim. Yarışmadan 1 gece önce fotograf falan çektim aynada kendime bakıyorum çok daha iyi geliyodum gözüme tabi ama yarışma sabahı sanki daha sönük hissetim kendimi ne kadar pump yapsamda tabi yetmedi. Hacim ve büyüklük yine belli ölçüde lazım benim kadar küçülmemek lazım Neyse çok güzel vakit ve zaman geçirdim, yarışma dönemi bambaşka bi dönem kulaktan dolma bilgilerle olmuyo tecrübe edip görmek gerekiyor bunu en acık yüreklilikle söyliyebilrim. Kendi vücudun için olan şey bambaşka teori olarak bişiler yürütmek bambaşka.

Video ve fotografları prof olarak çektiler, aldıgımda uygun olanları yükliycem zaten.
    Olsun kardeşim tecrübe olmuş sonuçta buda önemli. Ersan abiyi yürekten kutluyorum başarılı ve mütevazi bir sporcu ki yarışmadan sonra mesaj yazmış ama şampiyonlukla ilgili birşey yok Avrupada başarılar dilerim. Fotoğrafları bekliyorum artık gidemedik onlara bari bakalım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet guzel bir yarisma oldu alp kardeşimin finale kalsaydı keske ama olmadı onun icin guzel tecrübe oldu
    Bu doping testi yüzünden supplement bile düzgün kullanamadık hic ama zevkli gecti bizim katagoriler
    Bende fotograf koyarım instagram da var ordan da bakabilirsiniz
    ERS10WEYS91 Adresinden
    Insallah sırada Avrupa var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarışmadan 1 gün önce

Alıntı Suleyman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @alp1903, tebrik ederim, diğer iki arkadaşa da başarılar.
    Teşekkür ederim Süleyman.

Alıntı ugurbora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olsun kardeşim tecrübe olmuş sonuçta buda önemli. Ersan abiyi yürekten kutluyorum başarılı ve mütevazi bir sporcu ki yarışmadan sonra mesaj yazmış ama şampiyonlukla ilgili birşey yok Avrupada başarılar dilerim. Fotoğrafları bekliyorum artık gidemedik onlara bari bakalım.
    Kesinlikle, tecrübe en güzel şey. Teşekkür ederim.

Alıntı ers10weys91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet guzel bir yarisma oldu alp kardeşimin finale kalsaydı keske ama olmadı onun icin guzel tecrübe oldu
    Bu doping testi yüzünden supplement bile düzgün kullanamadık hic ama zevkli gecti bizim katagoriler
    Bende fotograf koyarım instagram da var ordan da bakabilirsiniz
    ERS10WEYS91 Adresinden
    Insallah sırada Avrupa var
    Ne demek abi, asıl ben teşekkür ederim. Yanarım yanarım supplement kullanamadıgımıza yanarım. İçicektik NOXları çatır çatır podyumda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nox damı dopingden sayılıyor artık ??

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alp tebrik ediyorum kardeşim. Foton harika parça parça maşallah İleride daha iyi sonuçlar alacağın kesin.
    セルカン+レーラ=愛

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alp maşallah, tecrübe tecrübedir. Ben cesaret edip de podyuma çıkamazdım açıkçası, inşallah gelecekte hedeflerine ulaşırsın. Bu arada mide on numara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ugurbora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nox damı dopingden sayılıyor artık ??
    Aslında fazla cafein doping olarak sayılıyo ama 1 ölçek podyum öncesi ısınmadan içilse bişi olmaz gibime geliyo çünkü final falan derken rahat 1 1.5saat geçti galiba bizim. Korkudan ben içemedim ama bundan sonraki yarışmada sabah 5gr podyum öncesi 10gr arjinin ve pump için takviye içerim mutlaka.

Alıntı yearone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alp tebrik ediyorum kardeşim. Foton harika parça parça maşallah İleride daha iyi sonuçlar alacağın kesin.
    Teşekkür ederim abicim, aslında boyanınca birazda odada gece gece pump yapınca çok güzel oldudada onları fotograflıyamadık boyalı ellerle oteli resmen batırdık o gece gülmekten karnımıza agrılar girdi resmen hahahah

Alıntı Bülent76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alp maşallah, tecrübe tecrübedir. Ben cesaret edip de podyuma çıkamazdım açıkçası, inşallah gelecekte hedeflerine ulaşırsın. Bu arada mide on numara
    Teşekkür ederim Bülent abi, ya ben şöyle söyliyim heycanım hat safhadaydı podyuma ilk terlikle cıktım öyle diyim sonra sunucu birden terlik diye kaş göz yapınca sahne arkasına fırlattım hemen ayagımdan hahahah sonra poz vermeye başlayınca gitti hafiften heycan ama yarı finalde final için eşleşmelere cagırdıklarında heycancan kalp atışımı hissetim diyebirim.

Karın bölgemde genetik olarak şanslıyım biraz düzgün hatlara sahip oldugum için. Bazı karınlar var genetik olarak yılan kaçmış gibi çizgiler birbirini tutmuyo.

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    spor yapmadığımız günlerde beslenmeye nasıl devam etmeliyiz ?
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alp olsun tecrube edindin pompaya devam

Icimizden birisi kazanmasi ayri guzel senide tebrik ederim..
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler benimde sorum özellikle yarışmacı arkadaşlara gelecek. yarışma öncesi son kuruma döneminde nasıl bir beslenme düzeni izliyorsunuz? supplement kullanımınız nasıl ve neler oluyor? az biraz tüyo verirseniz sevinirim definasyon ile ilgili..
    Love is nothing, without fucking

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit Ş. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    spor yapmadığımız günlerde beslenmeye nasıl devam etmeliyiz ?
    Karbonhidrat i aldığının yarısını alabilirsin protein i kilo Basina 2 gr al yeter

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gıdıyom pompaya bende sırt kanat var
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

hazar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Buğra'da buraya üye aslında. 1'de 2'de siteden
    Fotoğraflara açıp bakamadım, ayıklayıp yollıycam. Ersan'ın da fotoğrafları var.
    Tebrik ederim tekrar, o podyuma çıkabilmek iyi cesaret istiyor
    1. olan Ersan'ı da tebrik ederim. Sonuçlar açıklanırken Buğra'yla ikisinin kolkola girip beklemesi çok güzel ve centilmence bir görüntüydü.

Not: yiycektin o tatlıları, boşyere aç kaldın
    vırt zort

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya sorma abi keşke yeseydim yaa gece pizza yemedik Eminle Buğra söyledi hahahha

Ersan abinin yarışmadan önceki ve idmanda çektigi bi fotograf bana yolladı koymam için

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)