Bu hafta güzel bir ara verip, haftaya tekrar başlıyorum![]()
Bu hafta güzel bir ara verip, haftaya tekrar başlıyorum![]()
Göğüs Antremanı | Antreman.NET - Antreman.NET bu sıtede ki bilgiler gayet faydalı bakmanızı tavsıye ederım.
Yarı finalde elendim ben, son 6 ya kalamadım. Yarı final podyumunda 2 kez 6lı eşleşmeye cıkınca heycanlandım dedim acaba final mi ama listede ismim yoktu.
Siteden Ersan abi "ers10weys91" üst üste 2. kez şampiyon oldu. Diger arkadaşım Bugra Keskin ikinci oldu. Mutluyum her ikisinide tandııgım için ve Ankara'dan cıktıkları için. İkisinede avrupa şampiyonasında başarılar dilerim.
Eksiklerim çoktu neyin nasıl oldugunu tecrübe etmiş oldum. En önemlisi yüklemekten korkmıycaksın onu ögrendim. Yarışmadan 1 gece önce fotograf falan çektim aynada kendime bakıyorum çok daha iyi geliyodum gözüme tabi ama yarışma sabahı sanki daha sönük hissetim kendimi ne kadar pump yapsamda tabi yetmedi.Hacim ve büyüklük yine belli ölçüde lazım benim kadar küçülmemek lazım
Neyse çok güzel vakit ve zaman geçirdim, yarışma dönemi bambaşka bi dönem kulaktan dolma bilgilerle olmuyo tecrübe edip görmek gerekiyor bunu en acık yüreklilikle söyliyebilrim. Kendi vücudun için olan şey bambaşka teori olarak bişiler yürütmek bambaşka.
Video ve fotografları prof olarak çektiler, aldıgımda uygun olanları yükliycem zaten.![]()
@alp1903, tebrik ederim, diğer iki arkadaşa da başarılar.
Olsun kardeşim tecrübe olmuş sonuçta buda önemli. Ersan abiyi yürekten kutluyorum başarılı ve mütevazi bir sporcu ki yarışmadan sonra mesaj yazmış ama şampiyonlukla ilgili birşey yokAvrupada başarılar dilerim. Fotoğrafları bekliyorum artık gidemedik onlara bari bakalım.
Evet guzel bir yarisma oldu alp kardeşimin finale kalsaydı keske ama olmadı onun icin guzel tecrübe oldu
Bu doping testi yüzünden supplement bile düzgün kullanamadık hic ama zevkli gecti bizim katagoriler
Bende fotograf koyarım instagram da var ordan da bakabilirsiniz
ERS10WEYS91 Adresinden
Insallah sırada Avrupa var
Instagram: http://instagram.com/ers10weys91#
Yarışmadan 1 gün önce
Teşekkür ederim Süleyman.
Kesinlikle, tecrübe en güzel şey. Teşekkür ederim.
Ne demek abi, asıl ben teşekkür ederim. Yanarım yanarım supplement kullanamadıgımıza yanarım.İçicektik NOXları çatır çatır podyumda
![]()
Nox damı dopingden sayılıyor artık ??
Alp tebrik ediyorum kardeşim. Foton harika parça parça maşallahİleride daha iyi sonuçlar alacağın kesin.
セルカン+レーラ=愛
Alp maşallah, tecrübe tecrübedir. Ben cesaret edip de podyuma çıkamazdım açıkçası, inşallah gelecekte hedeflerine ulaşırsın. Bu arada mide on numara![]()
Aslında fazla cafein doping olarak sayılıyo ama 1 ölçek podyum öncesi ısınmadan içilse bişi olmaz gibime geliyo çünkü final falan derken rahat 1 1.5saat geçti galiba bizim. Korkudan ben içemedim ama bundan sonraki yarışmada sabah 5gr podyum öncesi 10gr arjinin ve pump için takviye içerim mutlaka.
Teşekkür ederim abicim, aslında boyanınca birazda odada gece gece pump yapınca çok güzel oldudada onları fotograflıyamadık boyalı ellerle oteli resmen batırdık o gece gülmekten karnımıza agrılar girdi resmen hahahah
Teşekkür ederim Bülent abi, ya ben şöyle söyliyim heycanım hat safhadaydı podyuma ilk terlikle cıktım öyle diyim sonra sunucu birden terlik diye kaş göz yapınca sahne arkasına fırlattım hemen ayagımdan hahahahsonra poz vermeye başlayınca gitti hafiften heycan ama yarı finalde final için eşleşmelere cagırdıklarında heycancan kalp atışımı hissetim diyebirim.
Karın bölgemde genetik olarak şanslıyım biraz düzgün hatlara sahip oldugum için. Bazı karınlar var genetik olarak yılan kaçmış gibi çizgiler birbirini tutmuyo.![]()
Alp olsun tecrube edindin pompaya devam![]()
Icimizden birisi kazanmasi ayri guzel senide tebrik ederim..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
beyler benimde sorum özellikle yarışmacı arkadaşlara gelecek. yarışma öncesi son kuruma döneminde nasıl bir beslenme düzeni izliyorsunuz? supplement kullanımınız nasıl ve neler oluyor? az biraz tüyo verirseniz sevinirim definasyon ile ilgili..
Love is nothing, without fucking
Instagram: http://instagram.com/ers10weys91#
gıdıyom pompaya bendesırt kanat var
www.honda-tech.com
Tebrik ederim tekrar, o podyuma çıkabilmek iyi cesaret istiyor
1. olan Ersan'ı da tebrik ederim. Sonuçlar açıklanırken Buğra'yla ikisinin kolkola girip beklemesi çok güzel ve centilmence bir görüntüydü.
Not: yiycektin o tatlıları, boşyere aç kaldın![]()
vırt zort
Ya sorma abi keşke yeseydim yaa gece pizza yemedik Eminle Buğra söyledihahahha
Ersan abinin yarışmadan önceki ve idmanda çektigi bi fotograf bana yolladı koymam için
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)