User Tag List

Sayfa 260/326 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310 ... SonSon
6190 sonuçtan 4.922 ile 4.940 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı opamp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hasan, maşallah sakın bırakma, ben ettim sen etme Harbi iyisin.
    yok yok tam gaz devam.. böyle giderse hatun beni bırakacak ya hayırlısı sıkıldı antreman, tavuk, yumurta işlerinden
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

fasterhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acayip imrendiğin ama birtürlü neresinden başlayacagımı bilemediğim bir iş vucut geliştirme.... burda böyle yazıklanları okuyorum felan acayip iştahlanıyorum araştırmalar felan tam gaz dalıyorum google'a sonrası fıssss.... ama elbet birgün bende düzenli beslenebilecem
    Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...

omerce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fasterhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    acayip imrendiğin ama birtürlü neresinden başlayacagımı bilemediğim bir iş vucut geliştirme.... burda böyle yazıklanları okuyorum felan acayip iştahlanıyorum araştırmalar felan tam gaz dalıyorum google'a sonrası fıssss.... ama elbet birgün bende düzenli beslenebilecem
    Başlamak için her şeyin dört dörtlük olmasını beklersen işin zor Önce spora başla sonra hayatını yavaş yavaş düzene sokarsın. Bir anlık gaza geldin mi hemen yazılcan sonra başlıcan kondisyon depolamaya
    instagram.com/omersaglm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fasterhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende sizin gibi 1 sene savsaklandım. bi gazla gidip başlamak gerekiyor. hatta yanınıza birini bulursanız daha iyi. badi oldumu sıkılmıyorsunuz
    Bazı tsi lar doğuştan şanslı

mannerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nicksar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben küçük bir kaç deneyimimi paylaşıyım sakıncası yoksa. Vücudum gayet fittir ama biraz daha iyi olsun diye body e gittim. Protein tozu kullandım destek için ama sonrasında sporu bir süre bıraktım, altı ay civarı.Göğüslerim iğrenç oldu, sarkmış gibi oldu desem yeridir. Hem kendimi rahatsız hissettim hemde iş ev-ev iş olayından sıkılıp tekrardan hem sağlık hem hobi şeklinde olsun diye, boksa başladım. Şunu söyleyebilirim, vücudum hem daha güzel kaslandı, hemde daha fit oldum. Sağladığı kondüsyonu söylemiyorum bile. Fakat şöyle birşeyle karşılaştım, mesala salonda bazı arkadaşlar 2 yumruk atsam karşımda kine tatmin olurum kafasındalar biraz tuhaf D, kimisi de benim gibi kültür fizik için, hem kondüsyon hem de kendinizi savunmaya yönelik geliştiriyorsunuz. Şuan 3. ayımı bitirdim bu sporda belki ciddi bir yol katedemedim ama etkili olduğunu dile getirmek istedim. Saygılarımla.
    bende sizin gibi düşünüyorum 1 aydır spora gidiyorum gitme sebebim fit olmak memem şişmesin arka omuz kasımıdır nedir hulk gibi kapanıp kanbur bi duruş yaşatmasın fakat şunu gördüm vucut geliştirme işinde esneklik kazanmıyor vucüt yani spor değil aksine dahada kapatıyor bende boksa geçiş yapıcam dans edicem hareketli ve esnek bir vucut istiyorum
    Powered By Demir Garaj Fast N' Loud

instagram brkdiinc-facebook burakdiinc

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 Ağustosta başladım,1 ekimde 83 kilodan 75 e düştüm.Neler yaptığımı paylaşmama gerek yoktur sanırım buradaki herkes bir çok kritik bilgili biliyor zaten,yine de yaz diyen olursa yazarım.

M gömlekleri,31 beden pantolonları giyebiliyorum artık,çok memnunum.

ZX-636R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aqustic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 3 aydır gidiyorum.İstedigim gibi olmasa da biraz gelişme var.Zaten öyle göbek falan yok.1.82 boy ve 84 kiloyum.
    Şimdi sormak istedigim şeyler şunlar:
    Çalıştıgım salonda bir eleman günde yaklaşık 15 yumurta beyazı yedigini söylüyor.Kesinlikle protein tozu vs kullanmıyor.Ve çok da iyi vucut var.Tabi ilave olarak tavuk vs yiyor ve düzenli kahvaltı yapıyor.
    Fakat nette başka forumlarda yumurta beyazının bazı insanda alerji yaptıgını vs okudum.O nedenle ben şimdilik günde 4 tane beyazı yiyorum.Bu sayıyı artırdıgımda alerji yaparsa ne yapacagız?
    http://www.bodyforumtr.com/threads/h...-etkisi.30312/
    Bir diger husus şeker,çikolata,baklava ,tatlı vs benım hayatta vazgeçemeyecegım şeyler arasında en üst sırada yer alıyor.Bunlardan kurtulmanın yolu ,sırrı nedir?Çayı bile 3 şekerli içiyorum.Yani fit bi vucut için şekerden mutlaka uzak mı durmalıyız?
    15 tane çok mu? 6 hafta boyunca gunde 30 tane yediğimi bilirim + protein tozu + tavuk eti + gunluk evde pişen normal yemek + vs... Siz yurtdışındakilere bakmayın adamlar bizdeki tavuk fiyatina kirmizi et yiyorlar oyuzden yumurtsya vs gerek yok. Bizde 50 TL olan bonfile antirkot gibi kemiksiz etler 20 TL olsa kimse zaten yumurta tavuk vs. Uğraşmaz. Yumurta yemek ulkemizde tamamen en ucuz protein kaynagı olduğu icin tercih edilir yoksa tektip aminoasit kaynagı almak hiç mantıklı değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada şeker konusunda dikkatli olmanı öneririm yaş olmuş +30 artık metobolizman 20 yaşlardaki gibi değil

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliDogukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 Ağustosta başladım,1 ekimde 83 kilodan 75 e düştüm.Neler yaptığımı paylaşmama gerek yoktur sanırım buradaki herkes bir çok kritik bilgili biliyor zaten,yine de yaz diyen olursa yazarım.

M gömlekleri,31 beden pantolonları giyebiliyorum artık,çok memnunum.
    hocam belki bilmediğimiz bir bilgi vardır paylaşırsan sevinirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZX-636R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    15 tane çok mu? 6 hafta boyunca gunde 30 tane yediğimi bilirim + protein tozu + tavuk eti + gunluk evde pişen normal yemek + vs... Siz yurtdışındakilere bakmayın adamlar bizdeki tavuk fiyatina kirmizi et yiyorlar oyuzden yumurtsya vs gerek yok. Bizde 50 TL olan bonfile antirkot gibi kemiksiz etler 20 TL olsa kimse zaten yumurta tavuk vs. Uğraşmaz. Yumurta yemek ulkemizde tamamen en ucuz protein kaynagı olduğu icin tercih edilir yoksa tektip aminoasit kaynagı almak hiç mantıklı değil
    Maşallah hocam sende nasıl bir mide var anlamadım. 30 yumurta mr olympia lar yiyemez, her gün 12 öğün yiyin diyen rich piana bile böyle bir şeyden bahsetmemiştir Kaç kiloydun ne kadar kas kütlen vardı bilmiyorum ancak fazla protein alımı pek yararlı bir şey değildir. Arkadaş yeni başlamış spora 15 yumurta 20 yumurtaya ne gerek var. Midesi iflas edecek sora bir sürü eziyet. Yemesi ayrı dert yedikten sonrası ayrı.

Vücut geliştirme pahalı bir spordur. Aynı motor sporları gibi. İş sadece 1 tabak yemek yemeyle olmuyor bunu zaten herkes biliyor. Yemek yemek spor yapmak ve dinlenmek bu işin görünen tarafıdır. Ancak insanların atladığı bir kısım daha var ki o da sağlık. Kimse o kadar supplement kullanıyorum, yemek yiyorum kalbimi zorluyorum ama dur bir check up yaptırayım demiyor. En azından benim çevremde öyle. Her zaman söyledim öncelik sağlık olmalı. Beslenmede dinlenmede spor da kurallara uygun olmalı. Öncelikle kişi vücudunu iyi tanımalı. Ne kadar protein ne kadar işine yarıyor bilmeli. Vücudu gün içinde ne kadar kalori yakıyor ne kadar ihtiyaç hissediyor bilmeli. Bilmiyorsa zamanla öğrenmeli.
    instagram.com/omersaglm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omerce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah hocam sende nasıl bir mide var anlamadım. 30 yumurta mr olympia lar yiyemez, her gün 12 öğün yiyin diyen rich piana bile böyle bir şeyden bahsetmemiştir Kaç kiloydun ne kadar kas kütlen vardı bilmiyorum ancak fazla protein alımı pek yararlı bir şey değildir. Arkadaş yeni başlamış spora 15 yumurta 20 yumurtaya ne gerek var. Midesi iflas edecek sora bir sürü eziyet. Yemesi ayrı dert yedikten sonrası ayrı.

Vücut geliştirme pahalı bir spordur. Aynı motor sporları gibi. İş sadece 1 tabak yemek yemeyle olmuyor bunu zaten herkes biliyor. Yemek yemek spor yapmak ve dinlenmek bu işin görünen tarafıdır. Ancak insanların atladığı bir kısım daha var ki o da sağlık. Kimse o kadar supplement kullanıyorum, yemek yiyorum kalbimi zorluyorum ama dur bir check up yaptırayım demiyor. En azından benim çevremde öyle. Her zaman söyledim öncelik sağlık olmalı. Beslenmede dinlenmede spor da kurallara uygun olmalı. Öncelikle kişi vücudunu iyi tanımalı. Ne kadar protein ne kadar işine yarıyor bilmeli. Vücudu gün içinde ne kadar kalori yakıyor ne kadar ihtiyaç hissediyor bilmeli. Bilmiyorsa zamanla öğrenmeli.
    yazının ikinci kısmına tamamen katılıyorum ve imzamı atıyorum benzer görüşleri birkaç sayfa önce ben de paylaşmıştım

yazının ilk bölümü için body building midesi olan adamların başarılı olabileceği bir spor değildir o yüzden ben de midesizin biriydim kas kütlesi için 5-6 sayfa önce fotomu koymuştum bakabilirsiniz.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazının ikinci kısmına tamamen katılıyorum ve imzamı atıyorum benzer görüşleri birkaç sayfa önce ben de paylaşmıştım

yazının ilk bölümü için body building midesi olan adamların başarılı olabileceği bir spor değildir o yüzden ben de midesizin biriydim kas kütlesi için 5-6 sayfa önce fotomu koymuştum bakabilirsiniz.

Abi yazılarını okuyorunda bişey danışmak istiyorum Yediklerimi yazsam bi düzenleme yapabilirmisin doğrulrı yanlışları eksikleri fazlaları yazarsan sana zahmet çok sevinirim

sabah: 2-3 yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 dilim kaşar peynir zeytin ıvır zıvır yarım kepek ekmeği

spordan önce lapa makarna yada pilav + tavuk göğsü yada ton balığı

Antremanı yapıp protein tozunu içiyorum sonra 30 35 dk yürüyorum

Biraz vakit geçtikten sonra yine makarna pilav yada tavuk ton balığı yapıyorum

Akşam ne yediğim pek belli olmuor sadece protein almaya özen gösteriyorum uyumadn öncede unutmazsam süt içiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi yazılarını okuyorunda bişey danışmak istiyorum Yediklerimi yazsam bi düzenleme yapabilirmisin doğrulrı yanlışları eksikleri fazlaları yazarsan sana zahmet çok sevinirim

sabah: 2-3 yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 dilim kaşar peynir zeytin ıvır zıvır yarım kepek ekmeği

spordan önce lapa makarna yada pilav + tavuk göğsü yada ton balığı

Antremanı yapıp protein tozunu içiyorum sonra 30 35 dk yürüyorum

Biraz vakit geçtikten sonra yine makarna pilav yada tavuk ton balığı yapıyorum

Akşam ne yediğim pek belli olmuor sadece protein almaya özen gösteriyorum uyumadn öncede unutmazsam süt içiyorum
    tabiki elimden geldiğince destek olmaya çalışırım, önce boy ve kilo durumun, vücüt yağ endeksin(% olarak değil dış görünüşte mesela yağ sorunun var mı?) kolay kilo alan yağ yapan bir metabolizman var mı gibi ve ne kadar süredir çalışıyorsun, hedefin nedir kısaca yazar mısın?

genel beslenme önerisi olarak benim yaptıklarım full proteinli beslenme(zaten yazmıştım karbonhidratı istemesek de alıyoruz) sadece antreman öncesi enerji vermesi açısından 50-55dk önce full karbonhidrat ki ben makarna yada pilav yerdim(lapanın tadını sevmiyorum 10-15dk önce de 3-5gr arası aminoasit.( ozmana amino 3001 yada 2001 kullanıyordum) ve Calcium Sandoz C vitamini için B vitamini için de Bemix olması lazım adını unuttum eczaneden rahatça labilirsiniz 500mg B vitamini komplexi, pembe ilaçdı hem ucuz hem etkilidir böylece kendi BCAA mı oluşturuyordum

antreman sonrası yenilenme ve kas yapımı için full protein + 7-8gr aminoasit
    özetle: enerji için antreman öncesi karbo, yenilenme ve kas yapımı için antreman sonrası full protein ve uyku, bunun dışında o yıllarda öğrenci olduğumdan bütün gün evde oturup yemek yiyip miskin miskin uyuyordum

not: şimdi sorabilirsiniz madem antreman öncesi karbo diyorsun ama neden az da olsa amino da alıyorsun derseniz, ağır çalışma sırasında kaslara zarar gelmemesi yani kısmen deanabolizan etkisi yani yıkım olmaması için koruma amacıyla 3-5gr alınabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada kardeşim antreman öncesi yağlı olduğundan balık yemek mideni bulandırmıyor mu
    koşu yada mekik yaparken sıkıntı verebilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hocam biz senle beslenme konusunda anlaşamayız o yüzden polemik yaratmamak için sen bilirsin diyeyim. Kas kütlen olarakta fotondan bahsetmemiştim ben fotoyu görüp kas kütleni hesap edecek kadar prof biri değilim. Gene sen bilirsin diyeyim sağlıcakla kal
    instagram.com/omersaglm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omerce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam biz senle beslenme konusunda anlaşamayız o yüzden polemik yaratmamak için sen bilirsin diyeyim. Kas kütlen olarakta fotondan bahsetmemiştim ben fotoyu görüp kas kütleni hesap edecek kadar prof biri değilim. Gene sen bilirsin diyeyim sağlıcakla kal
    estağfurullah, bilmişlik yapmak yada polemik çıkartmak gibi bir niyetim asla yok. Ben tecrübe ettiklerim doğrultusunda genç arkadaşlara yardımcı olmak için yazıyorum, hiç bir maddi/manevi beklentim de yok ne ürün satarım ne spor salonum var, bakmayın yazmaya da hiç vaktim yok ama bugün grip olduğumdan evde dinleniyorum da vakit buldum.

Yazdıklarım %100 doğrudur diyemem, birçok şey zamanla değişiyor yanılma payım vardır
    ama yazdıklarım; daha önce araştırılıp, okuyup, öğrenilip, derece yapmış sporcular ile birlikte uygulanarak %100 tecrübe edilmiştir bunu söyleyebilirim.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabiki elimden geldiğince destek olmaya çalışırım, önce boy ve kilo durumun, vücüt yağ endeksin(% olarak değil dış görünüşte mesela yağ sorunun var mı?) kolay kilo alan yağ yapan bir metabolizman var mı gibi ve ne kadar süredir çalışıyorsun, hedefin nedir kısaca yazar mısın?

genel beslenme önerisi olarak benim yaptıklarım full proteinli beslenme(zaten yazmıştım karbonhidratı istemesek de alıyoruz) sadece antreman öncesi enerji vermesi açısından 50-55dk önce full karbonhidrat ki ben makarna yada pilav yerdim(lapanın tadını sevmiyorum 10-15dk önce de 3-5gr arası aminoasit.( ozmana amino 3001 yada 2001 kullanıyordum) ve Calcium Sandoz C vitamini için B vitamini için de Bemix olması lazım adını unuttum eczaneden rahatça labilirsiniz 500mg B vitamini komplexi, pembe ilaçdı hem ucuz hem etkilidir böylece kendi BCAA mı oluşturuyordum

antreman sonrası yenilenme ve kas yapımı için full protein + 7-8gr aminoasit
    özetle: enerji için antreman öncesi karbo, yenilenme ve kas yapımı için antreman sonrası full protein ve uyku, bunun dışında o yıllarda öğrenci olduğumdan bütün gün evde oturup yemek yiyip miskin miskin uyuyordum

not: şimdi sorabilirsiniz madem antreman öncesi karbo diyorsun ama neden az da olsa amino da alıyorsun derseniz, ağır çalışma sırasında kaslara zarar gelmemesi yani kısmen deanabolizan etkisi yani yıkım olmaması için koruma amacıyla 3-5gr alınabilir.
    boy 1.77 kilo 83 şuan. Yağ sorunum var göbekliğim yani Evet çok çabuk yağlanıyorum bırakmadan önce 79 kiloydum ilk ay tatildi falan derken kilo almadım ama 1 ay evde yatınca 4 kilo aldım. bırakmadan önce 6-7 ay falan yaptım. Ama büyük bi hatada yaptım hiç karbonhidrat almadan çalıştım bilmiyodum çünkü bide hiç bacak çalışmadım artık çalışıyorum

Bırakmadan önce sıcakken böyleydim

resim yüke

Bıraktından sonra soğukken durum buydu. şuan ki halimin fotosu yok olsada paylaşmam kocaman göbeğim var haha

resİm yÜkleme

Hemen hemen beslenmem iyi gibi sadece amino asit yok bcaa hapım var ama kullanmıorm kullanmaya başliyim onu o zaman

Kollar 40 42 cm civarı olsa diğer yerlerde o orantıda olsa yeter aşırı bişey istemiyorum tabi göbeğinde gitmesini istiyorum hafifden bi six pack hiç fena olmaz

bu arada kardeşim antreman öncesi yağlı olduğundan balık yemek mideni bulandırmıyor mu
    koşu yada mekik yaparken sıkıntı verebilir
    küçük süzgeç aldım kendime ona döküp iyice yağını akıtıyorum samangibi oluyor tonbalığı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    estağfurullah, bilmişlik yapmak yada polemik çıkartmak gibi bir niyetim asla yok. Ben tecrübe ettiklerim doğrultusunda genç arkadaşlara yardımcı olmak için yazıyorum, hiç bir maddi/manevi beklentim de yok ne ürün satarım ne spor salonum var, bakmayın yazmaya da hiç vaktim yok ama bugün grip olduğumdan evde dinleniyorum da vakit buldum.

Yazdıklarım %100 doğrudur diyemem, birçok şey zamanla değişiyor yanılma payım vardır
    ama yazdıklarım; daha önce araştırılıp, okuyup, öğrenilip, derece yapmış sporcular ile birlikte uygulanarak %100 tecrübe edilmiştir bunu söyleyebilirim.
    Normalde yazmayacaktım ama yorumuna hayran kaldım. Tartışmalar olgunluk seviyesinde gidince bir başka güzel oluyor. Spor da bazı konular görecelidir. Görecelidir çünkü herkes kendi vücudunu bilir. Mesela kullanılan besinler, ek besinler, takviyeler kişiden kişiye göre etkisi değişir. Spor alt yapısına göre değişir. Psikolojik durumuna göre değişir. Bu yüzden biraz çekinceliyimdir. Spor programı paylaşırım da besin programı paylaşmam mesela. Paylaşsam da ufak tefek tavsiyelerin ötesine geçmez. Mesela milyarlarca dolar dönen supplement piyasasında masum gösterilen supplementlerin o kadar da masum olmadığına inanırım. Çok yemek yemenin de vücut geliştirmede etkisini bilirim de aynı ürünlerden onlarca veya kilolarca yemenin sağlıklı olduğunu düşünmem mesela. Yeni başlayan çocuklara şu supplementleri kullanmazsan gelişemezsin diyen zihniyetleri, Yeter ki vücudum büyüsün gerisi hiç önemli değil diyen gençleri görünce de çok üzülüyorum. İçerisinde sağlık bulunan hiç bir konu bence basit değildir. Günde 1 kilo et ye kesin yaparsın düşüncesi gibi. Konunun senle ilgisi yok yazdıklarımı fikir paylaşımı olarak algılarsan sevinirim.
    instagram.com/omersaglm

emreaydın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun zamandır konuyu okuyorum ve sonunda spora basladım.3 hafta oldu, ögrencinin elinden geldigi kadar proteinli beslenmeye baslıyorum tavuk yumurta süt tüketiyorum fazlasıyla salondan bir program yazdılar ama ne kadar saglıklı emin degilim. boyle dev olma gibi bir istegim yok biraz sertlesip az da hacim kazansam yeter kafasındayım. boyum 1.86 77 kiloyum yag problemim vs yok var mı program yazabilecek onerebilecek olan? Şimdiden tesekkürler..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)