Vücut çatlakları belli bir süre sonra kızıl rengini kaybediyor ama geçmiyor. 7 ayda 19 kilo almıştım her tarafım çatlakların dolmuştu, 18 kilo verince çatlakların rengi açık renge dönüştü. Ama hiç belli olmuyor artık, tecrübeyle sabittir.
Vücut çatlakları belli bir süre sonra kızıl rengini kaybediyor ama geçmiyor. 7 ayda 19 kilo almıştım her tarafım çatlakların dolmuştu, 18 kilo verince çatlakların rengi açık renge dönüştü. Ama hiç belli olmuyor artık, tecrübeyle sabittir.
İndirimdeki ürünlerdenihtiyacı olan varsa alsın derim
UNIVERSAL UNIVERSAL Amino 3001 160 tb
DYMATIZE DYMATİZE CREATİNE 300 GR - VİŞNE LİMON AROMALI
BSN BSN DNA Series Glutamine 309 Gr - 60 Servis
MUSCLETECH MUSCLETECH Premium Whey Plus 2270 gr Poşet - Muz Aromalı
Bana 1 tane makale bulurmusun catlaiklari gecirdigine dair merak ediyorum. Millete burdan sunu kullan bunu kullan demekle olmuyor. Adamin bi yeri sakatlanmis deca oneriyosun. Hadi bu adamin sperm uretimi az ise ? Deca ne yapacak bu adama ? Adam catlak demis gh oneriyosun. Hadi bu adamda kanser baslangici var ise ? Gh yapisi geregi hucreleri bolerek buyuttugu icin kanseri'de buyutecektir. Ayrica 200 unite gh dedigin , 50 gun gider 4 uniteden. Onu gectim gh gercek etkisini 3 aydan sonra gosterir. O da 4 unite x 30 gun x 3 ay 270 unite eder. Yazip cizecek cok sey var , bu isler oyle arkadasim kullandi soyle boyle ile olmuyor. Saygilar.
Ayrica piyasadaki genetropin'lerin cogu sahte suan. Humatrpine yonelin. Veya illa genetropin alicaksaniz da ecza depolarindan temin edin.
çatlaklar ne seviyede bilmiyorum ama bu sporda çatlaklar insanı gururlandırıcak şeyler bana kalırsa..dışardan insanlara kötü gözükebilir belki ama bizim vücudumuzdaki çatlaklar kimi ilgilendirir?
Dostum ben hoca değilim sadece ilgili bir kişiyim. Rüzgarın oynatacağı erkek hangi kıza sert böyle seksapatik gelebilir ki ?
Kilo alırsan hacim kazanırsın buda seni iri gösterir , psikolojik olarak etki sağlamanın yanında vay kardeşim body e gidiyorsun yaramış sana baya irileşmişsin övgülerini duyup egoyu tatmin etmeye yarar :)
yazdan kalma bu sporda sabır psıkolojı beslenme ve yku en önemlı olay bence psıkolojın bozulsabıle sönuyorsun
http://i.hizliresim.com/d8kLRL.jpg
valla fazla sıkmamışım o tarafı sanırım:)
Genellikle güçsüz kol ortalama 1cm daha küçük olmuyor mu bende öyle mesela ama sol kolda ki triceps sağdakinden daha büyük ve parçalı ama sağ kol 1cm daha kalın biceps daha iyi güçlü anlamadım bende... :D
190 boyda 103 kilo %10 bf kaç yılda yapılır natural ?