User Tag List

Sayfa 142/326 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242 ... SonSon
6190 sonuçtan 2.680 ile 2.698 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    90 kiloyum şu an, geçen yaz gibi hedefim 80 olmak ama ne yaptıysam şu 10 kiloyu veremiyorum..

Ekmek şeker tuz yağ hamur işi hiç ağzıma sürmem günde de 2 öğün yemek yiyorum ama henüz 1 kilo bile veremedim 1 aydır.. Acaba bir yerde yanlışlık mı yapıyorum ?
    .

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Runo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    90 kiloyum şu an, geçen yaz gibi hedefim 80 olmak ama ne yaptıysam şu 10 kiloyu veremiyorum..

Ekmek şeker tuz yağ hamur işi hiç ağzıma sürmem günde de 2 öğün yemek yiyorum ama henüz 1 kilo bile veremedim 1 aydır.. Acaba bir yerde yanlışlık mı yapıyorum ?
    kendin ağzınla diyorsun günde 2 öğün yiyorum diye öğün sayını minumum 4 yap öğünlerini böl 2 öğün çok az metobolizman yavaş çalışıyor..
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yag yakicilar siki diyetle ancak ise yariyorlar. Aksam yemegimi hazirladim simdi mesel ben karnabahar buharda ve 250 gram tavuk haslamasi. Ben canan karataya uyuyorum bu konuda. Gunde 2 ogun kahvalti ve aksam yemegi. Ogle yemegi yogurt kiruyemis vs gibi takiliyorum. Orta cagda ibni sina nin bir lafi varmis. Iki ogun sagliktir. Ucuncu ogun hastaliktir diye. tabi bu bende ise yarafi belirtmek isterim. Genel gecer bir durum olmayabilir. Herkesin metabolizmasi kuskusuz ki farkli calisiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendin ağzınla diyorsun günde 2 öğün yiyorum diye öğün sayını minumum 4 yap öğünlerini böl 2 öğün çok az metobolizman yavaş çalışıyor..
    Peki o diğer +2 öğünü meyve veya ceviz tarzı şeylerle mi değerlendiriyim yoksa normal yemek mi abi ?
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki o diğer +2 öğünü meyve veya ceviz tarzı şeylerle mi değerlendiriyim yoksa normal yemek mi abi ?
    diğer öğünlerinde neler var önemli olan o karbonhitratı minumumda tut et yağsız sıkıntı yok ye meyvede çok fazla abanma en nihayetinde onlardada şeker ve karbonhitrat var

aslında oturup senin gün içinde ne kadar kalorı harcadığına bakıp ona göre diyet programı yapmak lazım 3 ana öğün arasına 2 ara öğün koyman lazım minumum 3 öğün normal insan için bile az

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diğer öğünlerinde neler var önemli olan o karbonhitratı minumumda tut et yağsız sıkıntı yok ye meyvede çok fazla abanma en nihayetinde onlardada şeker ve karbonhitrat var

aslında oturup senin gün içinde ne kadar kalorı harcadığına bakıp ona göre diyet programı yapmak lazım 3 ana öğün arasına 2 ara öğün koyman lazım minumum 3 öğün normal insan için bile az
    İlgilendiğin için çok sağol abi ama inan kilo denen şey insanı yoruyor mahvediyor hareketlerini engelliyo hem kişisel hem çevresel olarak ve ben bir an önce önlem almak istiyorum.. Pilav makarna tarzı yemeklerde yemiyorum bu arada

Bu dediklerini yarın harfiyen uyguluycam abi hatta 5 öğün yapmayı düşünüyorum kahvaltı, öğle yemeği, elma, aksam yemegi, yoğurt veya herhangi bir şey
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlgilendiğin için çok sağol abi ama inan kilo denen şey insanı yoruyor mahvediyor hareketlerini engelliyo hem kişisel hem çevresel olarak ve ben bir an önce önlem almak istiyorum.. Pilav makarna tarzı yemeklerde yemiyorum bu arada

Bu dediklerini yarın harfiyen uyguluycam abi hatta 5 öğün yapmayı düşünüyorum kahvaltı, öğle yemeği, elma, aksam yemegi, yoğurt veya herhangi bir şey
    şuan antreman yapıyormusun ??

sana tavsiyem günde minumum 3 litre su iç ben sana 5 öğün diyorum ama dolu dolu 5 öğün değil az ve öz seni hayatta tutucak hayattab soğutmuycak şeyler dışarda yemek yiyorsan işin çok zor akşamdan yarın için yemeklerini hazır etmen lazım bide hedef koy kendine eğer spor yapıyorsan işin çok daha kolaylaşır bu işi çok ciddiye alıp devam etmen lazım şu kiloya indim değil olay ömrün boyunca temiz beslenmen lazım bu olması gereken şeydir hamburger cipsler çıkolatalar bunlar zaten doğal olmayan besinler yemek düzenini baştan programlaman lazım çok ayrıntılı gözükür ama zamanla hedefini yakalarsın tekrar diyorum sporla işin çok daha kolaylaşır.intagramda bir çok insan var başlangıçtaki halleri ve şuanki halleri beslenmeleri antremanları yanlış yapanlarda var doğru yapanlarda onu takip et bak gün gün insanlar nasıl besleniyor alternatif beslenmeler çıkar kendine belirli bir beslenmeye sabit kalma çok bunaldığın zamanlar olucak haftada 1 gün 1 öğün dilediğini ye yol moral verir ama bunu çok sık değil minumum haftada 1 yap zaten karbonhidratı azalttığın için çok zor acıkmaya başlıycaksın.kolay gelsin..

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah adamlar termınator gıbı

ızleyın

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

edemirbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarıyıl tatilinden 2 hafta sonra çalışmayı bıraktığım için söndüm ve kilo aldım, nerdeyse eski halime döndüm diyebilirim şu an. Şu an kas yapmak değil de kalçayı eritmek istiyorum. Günde 2 ya da 3 öğün yiyorum. Sabah kahvaltısı yapacak vakit bulduğum zaman çay poğaça yapıyorum, öğle yemeğinde 1 tabak pilav, akşam yemeğinde ise (7 gibi) evde ne pişerse yiyorum ( haftada en az 1-2 kere sebze pişer, onun dışında pilav, makarna vs. değişir) beğenirsem 1 tabak daha yiyorum. Akşam yemeğinden biraz kısıp yemeği gün içinde ara öğünlere bölmeye başlıyorum yarın. Kahvaltı ve öğle aynı kalacak ama akşam yemeğine kadar olan vakitte araya ne koyabilirim?

Evde 1 tane 4kg 2 tane 2 kg dumbell ve 2 tane 1 kiloluk ayak bantlarından var. Şu an squat yapıyorum (ilk set 20-25 tekrar, 3 set 16-18 tekrar). Elimdekilerle başka ne çalışabilirim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kard3sim karboyu kes sen masallah sabah oglen karbo yemissin ogun aralarina meyve yogurt peynir hadlama tavuk tarzi seyler koy

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 hafta önce spora basladim sirf hareket olsun diye.

10 gundur de diyet yapiyorum internetten gordugum kadariyla.

178 boyum.var ve 77.2 kilo geldim 12 nisanda. O gunr kadarki beslenmem soyleydi

Kahvalti yarim.beyaz ekmek yanida zeytin peynir domates salatalik. 1.5 2 saat sonra en az 2 3 cikolata gofret yanina biskuvi vs 12 1 arasi ogle yemegi 4 5 dilim beyaz ekmek. Aradan 2 saat geçince tekrar aclik ve yine cips cikolata vs. Aksam yine yemekte 4 5 dilim beyaz ekmek tikabasa dolu bi mkde. Aksam disari cikinca arada cig kofte 2 durum, ya da tost , tabi denk gelirse tatlı.

12 nisan cumartesiden bu yana olan beslenmem

Sabahlari 1 haslanmis tam yumurta be 1 dilim beyaz ekmek kalani ayni.

Ogle yemegine kadar olan aburcubur yok

Ogle yemegndeki porsiyonlar yarima indi ekmek cok küçük dilim

Is cikisina kadar olan aburcubur yok

Aksam eve giidnce yemek yok cok cok acsam avuc kadar musli ve sut

Ardina sporda kosu ve hizli yuruyus . Saatte 6 km hizla yuruyorum.
    Spordan sonra en az 2 3 haslanmis yumurta beyazi bazen yaninda haslanmis tavuk. Ekmek cok cok nadir kucuk.bir dilim ve bir muz. Bir kase yoğurt. Catal ucuyla.bal.

Geceye dogru cok acikirsam yine avuc kadar muslu. Nesfit olandan. Baska bisey yokm tabi bol su. Bol dediysem gunde en fazla 3 litre.

Bu sekilde 10 gun sonra tartida gordugum kilo

77.den ayni kiyafetler ayni tarti ve tartinin yeri de ayni 75.5.

Beslenmemde eksik fazla yanlis olan birsey varsa tavsiyenizi beklerim . Buarada tam bugday ekmegi aldim bundan kac dilim yemeliyim.
    Tesekkurler

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @tayfun boy 1.78 kilo 75 demişsin, bana çok ideal geldi oranın. Kilo vermeye mi çalışıyosun korumaya mı çalışıyorsun?

fizik yapımız benzer, ben de 1.79 boy 72 kiloyum şuanda. Definasyon çalışıyorum, 32 beden pantolon taşarken şuan 30 falan oldu. Ama yine de 74-75 ideal gibi bizim boy için.

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @tayfun boy 1.78 kilo 75 demişsin, bana çok ideal geldi oranın. Kilo vermeye mi çalışıyosun korumaya mı çalışıyorsun?

fizik yapımız benzer, ben de 1.79 boy 72 kiloyum şuanda. Definasyon çalışıyorum, 32 beden pantolon taşarken şuan 30 falan oldu. Ama yine de 74-75 ideal gibi bizim boy için.
    Bu halimle bile gobek cikik duruyo sinirimi bozan o amacim 70e kadar dusmek. Ondan sonra omuz karin vs calismaya baslarim diye dusunuyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş sayfadaki arkadaşları tebrik ederim maşallah güzel olmuşlar.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuan antreman yapıyormusun ??

sana tavsiyem günde minumum 3 litre su iç ben sana 5 öğün diyorum ama dolu dolu 5 öğün değil az ve öz seni hayatta tutucak hayattab soğutmuycak şeyler dışarda yemek yiyorsan işin çok zor akşamdan yarın için yemeklerini hazır etmen lazım bide hedef koy kendine eğer spor yapıyorsan işin çok daha kolaylaşır bu işi çok ciddiye alıp devam etmen lazım şu kiloya indim değil olay ömrün boyunca temiz beslenmen lazım bu olması gereken şeydir hamburger cipsler çıkolatalar bunlar zaten doğal olmayan besinler yemek düzenini baştan programlaman lazım çok ayrıntılı gözükür ama zamanla hedefini yakalarsın tekrar diyorum sporla işin çok daha kolaylaşır.intagramda bir çok insan var başlangıçtaki halleri ve şuanki halleri beslenmeleri antremanları yanlış yapanlarda var doğru yapanlarda onu takip et bak gün gün insanlar nasıl besleniyor alternatif beslenmeler çıkar kendine belirli bir beslenmeye sabit kalma çok bunaldığın zamanlar olucak haftada 1 gün 1 öğün dilediğini ye yol moral verir ama bunu çok sık değil minumum haftada 1 yap zaten karbonhidratı azalttığın için çok zor acıkmaya başlıycaksın.kolay gelsin..
    Abi çok çok teşekkür ediyorum bu uzun bilgilendirme için.. Spora gidiyordum 3 gün önce kontratım bitti, bugün tekrar başlatıcam akşam üzeri ve dediklerini harfiyen uygulamayı kesinlikle düşünüyorum çünkü asıl ben'i tekrar kazanmak için kendime söz verdim.

Spor hocasıyla beslenme hakkında biraz fikir alışverişi yapiyim eğer anlaşamadığımız bir konu olursa seni bi rahatsız edicem abi bu konuda da. Tekrar çok teşekkür ediyorum
    .

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haftanın 5 günü spora gidiyorum antrenman konusunda sizce hangisi daha etkili ?
    Pazartesi
    Dinlenme
    Salı
    Göğüs-Biceps-karın
    Çarşamba
    Sırt-triceps
    Perşembe
    dinlenme
    Cuma
    Bacak-omuz karın
    Cumartesi
    Göğüs-Biceps
    Pazar
    Sırt-triceps-karın
    Pazartesi
    Dinlenme
    Salı
    Bacak-omuz-karın....
    ....
    diye dönerek giden bir program..

Bunun yerine tek bölge girip haftada bir kere çalıştırmam dahamı iyi olur.
    Çünkü iki bölge girdiğimde çok haraket giremiyorum. Fakat iki bölge programında da bir kası haftada iki kere çalıştırabiliyorum.

Tek bölge programı örneği
    Pazartesi
    Dinlenme
    Salı
    Göğüs-karın
    Çarşamba
    Sırt
    Perçembe
    dinlenme
    Cuma
    Biceps - triceps - karın
    Cumartesi
    bacak
    Pazar
    omuz - karın

Sizce hangisi daha efektif?

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yemek konusunda miktarı merak eden arkadaşlara yardımcı olacaktır:

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ve hala six pack yok mu
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

efef - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haftanın 5 günü spora gidiyorum antrenman konusunda sizce hangisi daha etkili ?
    Pazartesi
    Dinlenme
    Salı
    Göğüs-Biceps-karın
    Çarşamba
    Sırt-triceps
    Perşembe
    dinlenme
    Cuma
    Bacak-omuz karın
    Cumartesi
    Göğüs-Biceps
    Pazar
    Sırt-triceps-karın
    Pazartesi
    Dinlenme
    Salı
    Bacak-omuz-karın....
    ....
    diye dönerek giden bir program..

Bunun yerine tek bölge girip haftada bir kere çalıştırmam dahamı iyi olur.
    Çünkü iki bölge girdiğimde çok haraket giremiyorum. Fakat iki bölge programında da bir kası haftada iki kere çalıştırabiliyorum.

Tek bölge programı örneği
    Pazartesi
    Dinlenme
    Salı
    Göğüs-karın
    Çarşamba
    Sırt
    Perçembe
    dinlenme
    Cuma
    Biceps - triceps - karın
    Cumartesi
    bacak
    Pazar
    omuz - karın

Sizce hangisi daha efektif?
    abi bende ilk başta senin ilk dediğin gibi yapıyordum ama yanlış yapıyomuşum ya da bana yaramıyormuş,şimdi ise
    1.gün sadece göğüs
    2gün biceps-triceps
    3.gün omuz-kanat
    4.gün bacak
    böylece iki önemli kas grubuna tek gün ayırıyorum maksimum calışıyorum geliştiği hissediyorum dinlenmeleri karın çalışmayı kendine göre ayarlarsın bi kaç hafta dene kesinlikle benimsiceksin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)