arkadaşlar okudukca şaşırıyorum ne enteresan ürünlere yöneliyorsunuz paranıza yazık ediyorsunuz

Multipower alman malı diye kaliteli olacak diye birşey yok ham whey kalitelidir ama vücudunuzda emilimi kaliteli olmayabilir.açın araştırın az okuyun.Hardline çok kötü bir markadır mesela ama bcaa ve glutamine i saftır.öküz gibi faydası olur.atomuna kadar yarar vücuda.he whey i cla sı beş para etmez boşuna alınmaz..nacizane alınacak ürünleri tecrübeyle sabit yazıyorum.
whey / optimum, ultimate, weider. / muscletech nitrotech(kişiden kişiye değişiyor taurin i fazla kimini coşturuyor kimisinde fıs)ilk üçünde fayda kaçınılmaz.
bcaa / gaspari bcaa 6000, olimp bcaaxplod, /scitec nutrition(buda göreceli kimine fazla fayda kimine fos)
glutamine / hardline alın korkmayın.saftır fayda verir.fazladan para bayılmayın.
amino / hepsi hemen hemen aynı. aminomax 8000 f/p iyidir.iyi ağırlık bastırır.
likit protein / twinlab iyidir. ama pahalıya gelir toza göre.
nisana doğru parçalama dönemi başlar.bu aralar diyet yapar kilo kaybeder ve kasta kaybedersiniz.hem dahada hatlanıp kaslarınızı korumak istiyorsanızda Ghmax kullanabilirsiniz.normalde diyet dönemine girenler küçülürler ama ghmax bunu engeller.
hepsini kullandım. ben optimum whey ve gaspari bcaa kullanıyorum.bcaa dediğimiz 3 aminoasidimiz kas ağrını alır yağların kasa çevrilmesinde yardımcı olur tam bir nimettir.bunların yanında fazladan glutamine almanız hayvani olmanıza neden olacak doğallıktan çıkacaksınız gerek yok.büyük ihtimalde bol bol sivilcelenirsiniz.zaten saydığım wheylerin içerisinde size yararlı olan çoğu aminoasit ve yeterli miktarda protein mevcut.
he son olarak illede ben carnitine kullanıcam diyenler.wheyfix shotlardan alın.boşuna fazladan para bırakmayın.15 dk önceden için.idman bitene kadar kütleden 600 700 gr ter atarsınız.şunuda unutmayın mide ve bel çalışanlar için.vücut idmandan 35 40 dakika sonra kadar yağ yakmaya tamamiyle başlar.mide ve bel çalışmalarınızı idmanın en sonuna bırakın.