User Tag List

Sayfa 251/326 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301 ... SonSon
6190 sonuçtan 4.751 ile 4.769 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boyum 1.70
    Kilom 105 idi daha sonra 85 kilograma düştüm 1,5 ay içerisinde. Spor yapmayı çok seviyorum yarın uyansamda spor yapsam havasındayım. Her gün en az 6km yürürüm gece 3te başlarım sabah ezanına kadar.

Bu kadar hızlı kilo verdikten sonra vucudumda yağ kaldı ve sarkma oldu göğüslerde omuzum çok genişledi. Bacaklarımı kas olarak 5 parçaya ayırabiliyorum ama göğüs ve göbek malesef çok kötü resmen göbeğime kadar sarkma olacak neredeyse. Vakit probleminden dolayı spor yalan ve ne yapmam gerekiyor vucudumu hangi hocaya göstersem kas yapmanın tam zamanı ve çok fit, harika bir çizgi çıkacağını söylüyor. Yağ yakıcı nedir ne değildir kullanmalı mıyım?
    RESPECT YOUR ELDERS

ZX-636R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sweap07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacim problemi yasiyorum suplament kombinasyonuna ihtiyacim var bilgili tecrubeli abilerden tavsiyeleri bekliyorjm hacim kombinasyonu
    hacimden kastın vücut ağırlığın ve kas kütlen az diye anlıyorum.
    spora devam ediyor musun?

benim favori içeceğimi sana önerebilirim. İstediğin markanın 5kg lik protein tozu yada weight gainer larınından birini al.
    genelde w.gainer lar daha ucuzdur. amaç hacim olduğundan ve yağ oranın düşük olduğundan %99 gibi saf protein tozlarına çok ihtiyacın yok. Tavsiyem vanilyalı alın çünkü aromayı kendin yapacaksın

a- şimdi 1lt sütü bir kaba boşalt,
    b- içine weight gainer dan 3 ölçek koy(yanlış hatırlamıyorsam onlar standart olarak 1 bardak süte 1 ölçek yani 1lt yaklaşık 5 ölçek gibi önerebilir ama o kadar gerek yok)
    c- üstüne eğer yumurtayı seviyorsan ki zaten sevmeyen adamın bu sporda işi zor. ya sevicen ya sevicen SS çünkü ülkemizdeki en ucuz saf protein ( A+ yaklaşık 75gr lık yumurta 6,5 - 7gr protein içerir, yumurta alırken de beyazlardan alın çünkü daha çok beyaz içerir )
    neyse seviyorsa 3 yada 4 adet yumurtanın sadece beyazı koy
    d- artık evde hangi reçel varsa ki benim favorim çilek veya viçne reçeliydi, kendi damak zevkine göre yarım yada bir kase koy

bunları mixer de karıştırıp 1.5lt lik su şişesine koy. içine yumurta reçel ve toz koyduğundan zaten yaklaşık 1.5 olacaktır Ve hergün bundan
    1.5lt iç. Ben o zamanlar GNC veya hardline yada victory tercih ediyordum. bu karışım yaklaşık 2.500 kalori olacaktır (reçel oranına göre +- 300 gibi fark eder). Bunu içen arkadaş çok normal evdeki yemekler ve abartmadan normal bir antreman programı ile 2 günde 1kg kadar alabilir. Ben bir arkadaşımla iddaya girmiştim walla yanlış hatırlamıyorsam 10 gün 7kg yada 8kg almıştım :-)
    bu bahsettim kas kütlesi de dahil.
    Uyarıyorum: Metabolik olarak Yağ yapmaya uygun arkadaşlar sakın denemesin ciddi kilo yapıyor :-)

son olarak sporu bırakırken odamı toplamıştım benim evden küçük bir kare. Yıl 2004 olabilir. Gençlik yıllarım işte

fotoyu zoom yapmayın bazıları sizin için uygun olmayabilir
    [IMG][/IMG]

ZX-636R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    unutmadan arkadaşlar bunu içtiğiniz günlerde gece yatarken oda kapısını mutlaka kapatıp cam ve balkon kapısını da açık bırakın. 3-4 öğün yemek ve Bu kadar süt ve yumurtadan sonra gece vücudunuzdan çıkan kokular sizi rahatsız edecektir

ta_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar bende yardımlarınızı ıstıyorum ... 1.79 boy 65 kg yum ve en az 5 kg alsam yeter gunde 1.5 paket sıgara ve asırı derecede kola hastasıyım bana bı akıl verın nası kg alırım ve nası bırakabılırım bu ılletlerı... bombax dıye bı karısım aldım hıc bı faydasını gormedım ... yemege oturdummuda 2 kısının yedıgı yemegı yıyorum yaramıyor

Absyrtos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blackjack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim vücut tipimiz nerdeyse aynı o göbeği 2 ayda nasıl düzleştirdin bir anlatırmısın lütfen..2 ayda o başarıya nasıl ulaştın naptın.. bende salona gidiyorum mekik de çekiyorum ama karnım hala aynı
    Ne kadar mekik çekerseniz çekin beslenmenize dikkat etmediğiniz sürece o göbek gitmez günlük almanız gereken kaloriyi hesaplayın. Daha sonra 300 kalori azaltıp beslenmenizi bu şekilde sürdürünüz.
    Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalandan bi çizim yaptım tavana koyacağım ayak geçmeli, kademeli de olabilir..
    Kime yaptırabilirim acaba
    arası 120cm olan duvar varsa evde sıkıştırmalı veya vidalı barfiks demirleri var ben onu kullanıyorum yıllardır hala sorun yaşamadım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ta_one Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bende yardımlarınızı ıstıyorum ... 1.79 boy 65 kg yum ve en az 5 kg alsam yeter gunde 1.5 paket sıgara ve asırı derecede kola hastasıyım bana bı akıl verın nası kg alırım ve nası bırakabılırım bu ılletlerı... bombax dıye bı karısım aldım hıc bı faydasını gormedım ... yemege oturdummuda 2 kısının yedıgı yemegı yıyorum yaramıyor
    Şeker en büyük düşmanınız önce kola ve şeker içeren her şeyden uzak durmanız gerekiyor. Ayrıca sigara yüzünden de egzersizlerde sorun yaşarsınız. 5 6 kiloyu rahat bir şekilde alırsınız.

omerce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak güzel kardeşim. Senin sorunların bende de bir dönem vardı ve maalesef tamamen psikolojik. Eğer işin içinden çıkamıyorsan en güzeli psikolojik destek alman (Sigara ve kola bağımlılığı için).
    Beslenme konusuna gelince. 5 kg alınamayacak bir kilo değil. Neden kilo alamıyorsun çünkü yeteri kadar düzenli beslenmiyorsun. her oturduğunda 1 kg baklava yiyerek bile kilo verebilirsin. Burada önemli olan düzenli beslenmedir.

1. Sabah kahvaltısı çok önemli bir öğündür. Asla ama asla kaçırmamaya çalış. Diğer öğünlerde saat önemli değil. istersen tek seferde istersen 4 saatte bir yiyebilirsin.
    Bundan sonra ki öğünlerine esmer pirinç, esmer makarna, bulgur gibi karbonhidrat kaynakları ekle. En azında 300gr kadar yemen gerekir.
    2. Öğle yemeklerinde mümkün olduğu kadar 200-300gr civarı et tüketmeye çalış. bu et kırmızı-beyaz-balık olabilir. Değiştire değiştire tüketebilirsin. Öğle yemeklerine yeşillik sebze vs eklemen daha sağlıklı olur. brokolidir maruldur domatestir ne varsa artık götürcen.
    3. Öğle sonrası bir öğün daha ekle kendine. Bu öğünde de aynı öğle yemeği gibi oturup ciddi ciddi yemek yemelisin. Kuru bakliyat olabilir sebze yemekleri olabilir. tercih senin
    4. Akşam yemeğin yine aynı şekilde et ve bakliyat olabilir.
    5. Yatmadan önce sigara kola yerine ballı-süt dene. Harika bir tadı vardır ve gerçekten iyi kilo aldırır

Bunların haricinde iştahın kesilmemesi için kesinlikle ara öğün yeme. Hele hele koladır vs içme. Öğün aralarında sigara içmek yerine yemekten hemen sonra içmeye gayret et. İlk zamanlar biraz uyum sorunu yaşayabilirsin ancak dediğim şekilde yaparsan çok hızlı kilo alabilirsin. ben de çok zayıftım bir dönem sonra düzene sokmaya başlayınca 11 kilo aldım spor vs derken toparladım

Tabi bunlardan bahsederken spordan bahsetmemek olmaz. Diyetine mutlaka spor ekle. Spor yaptığında metabolizman hızlanacak vücut daha çok kaynak isteyecek. Bulamazsa bulduklarını depolayacak.

Son olarak iyi beslenemediğin zamanlarda multi vitamin ve omega 3 takviyesi kullan. Bunlar için de uzman bir kişiden program al. Kendi kafana alırsan boşuna vücudu zorlarsın

Bütün bunları yaptın gene mi olmadı? O zaman bir öğün daha ekle kendine. örneğin sabah:8 kahvaltı, 12:30 öğle yemeği, 15:30 öğle yemeği 2, 18:00 akşam yemeği, 21:00 yatsı yemeği gb...

Umarım hedefine ulaşırsın. Bu arada arkadaşların dediği gibi bu süre zarfında şeker yok, tuz çok çok az, beyaz ekmek yok un tabi ki yok
    instagram.com/omersaglm

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben şu kısmını anlamadım,

Diğer öğünlerde saat önemli değil. istersen tek seferde istersen 4 saatte bir yiyebilirsin.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet 1,5 yıl sonra tekrar başladım tabi alınan 10 kilo ve giden kaslar bakalım nasıl geri gelecek

ta_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omerce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak güzel kardeşim. Senin sorunların bende de bir dönem vardı ve maalesef tamamen psikolojik. Eğer işin içinden çıkamıyorsan en güzeli psikolojik destek alman (Sigara ve kola bağımlılığı için).
    Beslenme konusuna gelince. 5 kg alınamayacak bir kilo değil. Neden kilo alamıyorsun çünkü yeteri kadar düzenli beslenmiyorsun. her oturduğunda 1 kg baklava yiyerek bile kilo verebilirsin. Burada önemli olan düzenli beslenmedir.

1. Sabah kahvaltısı çok önemli bir öğündür. Asla ama asla kaçırmamaya çalış. Diğer öğünlerde saat önemli değil. istersen tek seferde istersen 4 saatte bir yiyebilirsin.
    Bundan sonra ki öğünlerine esmer pirinç, esmer makarna, bulgur gibi karbonhidrat kaynakları ekle. En azında 300gr kadar yemen gerekir.
    2. Öğle yemeklerinde mümkün olduğu kadar 200-300gr civarı et tüketmeye çalış. bu et kırmızı-beyaz-balık olabilir. Değiştire değiştire tüketebilirsin. Öğle yemeklerine yeşillik sebze vs eklemen daha sağlıklı olur. brokolidir maruldur domatestir ne varsa artık götürcen.
    3. Öğle sonrası bir öğün daha ekle kendine. Bu öğünde de aynı öğle yemeği gibi oturup ciddi ciddi yemek yemelisin. Kuru bakliyat olabilir sebze yemekleri olabilir. tercih senin
    4. Akşam yemeğin yine aynı şekilde et ve bakliyat olabilir.
    5. Yatmadan önce sigara kola yerine ballı-süt dene. Harika bir tadı vardır ve gerçekten iyi kilo aldırır

Bunların haricinde iştahın kesilmemesi için kesinlikle ara öğün yeme. Hele hele koladır vs içme. Öğün aralarında sigara içmek yerine yemekten hemen sonra içmeye gayret et. İlk zamanlar biraz uyum sorunu yaşayabilirsin ancak dediğim şekilde yaparsan çok hızlı kilo alabilirsin. ben de çok zayıftım bir dönem sonra düzene sokmaya başlayınca 11 kilo aldım spor vs derken toparladım

Tabi bunlardan bahsederken spordan bahsetmemek olmaz. Diyetine mutlaka spor ekle. Spor yaptığında metabolizman hızlanacak vücut daha çok kaynak isteyecek. Bulamazsa bulduklarını depolayacak.

Son olarak iyi beslenemediğin zamanlarda multi vitamin ve omega 3 takviyesi kullan. Bunlar için de uzman bir kişiden program al. Kendi kafana alırsan boşuna vücudu zorlarsın

Bütün bunları yaptın gene mi olmadı? O zaman bir öğün daha ekle kendine. örneğin sabah:8 kahvaltı, 12:30 öğle yemeği, 15:30 öğle yemeği 2, 18:00 akşam yemeği, 21:00 yatsı yemeği gb...

Umarım hedefine ulaşırsın. Bu arada arkadaşların dediği gibi bu süre zarfında şeker yok, tuz çok çok az, beyaz ekmek yok un tabi ki yok
    yardımın ıcın tesekkurler ozellıkle verdıgın bu planı denemeye baslıyorum bugun ıtıbarıyle.. doktor a gıttım ve soyle bı sorunum var ozur dıleyerek soyluyorum ne zaman yemek yersem yeyım hemen buyuk abdest ım gelıyor her ogun ve doktorun dedıgı metapolızman cok hızlı dıyor yaramadan erıtıyon dıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben şu kısmını anlamadım,

Diğer öğünlerde saat önemli değil. istersen tek seferde istersen 4 saatte bir yiyebilirsin.
    Kahvaltı önemli öğün sebebi ise "Sabahları vücudun insüline en hassas olduğu zaman dilimidir. İnsülin ise en anabolik hormonlardan biridir. Sabah alınan karbonhidrat hemen vücudun insülin oranını artırır ve hücrelerin büyümesini sağlar. Bu sebeple uyandıktan sonra saatlerce aç kalıyorsanız, kilo almanız çok zorlaşabilir. "

4 saat ise günlük almanız gereken kaloriyi bir öğünde de alabilirsiniz veya ara ara yiyerek de.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Absyrtos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kahvaltı önemli öğün sebebi ise "Sabahları vücudun insüline en hassas olduğu zaman dilimidir. İnsülin ise en anabolik hormonlardan biridir. Sabah alınan karbonhidrat hemen vücudun insülin oranını artırır ve hücrelerin büyümesini sağlar. Bu sebeple uyandıktan sonra saatlerce aç kalıyorsanız, kilo almanız çok zorlaşabilir. "

4 saat ise günlük almanız gereken kaloriyi bir öğünde de alabilirsiniz veya ara ara yiyerek de.
    kahvaltının ne kadar önemli olduğunu biliyorum.

1 tane, günlük alınması gereken enerjinin 1 öğünde alabilirsiniz, beden bunu 1 güne yayar içerikli makale gösterebilir misin? tamamen yanlış bilgi. o zaman pro sporcular neden çantalarında 8 öğünle geziyorlar ? yesin sabah hepsini, tüm gün beden ayırsın onu.. 1 öğünde alsan hepsini beden sonra sana n dicek biliyor musun, bu adam 1 öğün besleniyor. sonra beni aç bırakıyor. o yüzden gerekli enerjiyi bana verdiği 1 öğünde alaym. geri kalanı da aç kalmamak için stock yapayım diyecek. kilo hiç veremicek, kilo almak istiyorsada yağlanacak. dediğin gibi bir beslenme şekli yok.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

hak_on - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    crossfit yapan var mı acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

1 tane, günlük alınması gereken enerjinin 1 öğünde alabilirsiniz, beden bunu 1 güne yayar içerikli makale gösterebilir misin? tamamen yanlış bilgi. o zaman pro sporcular neden çantalarında 8 öğünle geziyorlar ? yesin sabah hepsini, tüm gün beden ayırsın onu.. 1 öğünde alsan hepsini beden sonra sana n dicek biliyor musun, bu adam 1 öğün besleniyor. sonra beni aç bırakıyor. o yüzden gerekli enerjiyi bana verdiği 1 öğünde alaym. geri kalanı da aç kalmamak için stock yapayım diyecek. kilo hiç veremicek, kilo almak istiyorsada yağlanacak. dediğin gibi bir beslenme şekli yok.
    Hayır, zaten bu diyet türü Intermittent Fasting dediğimiz. Warrior diyet de diyebilirsiniz. bir öğünde almanız gereken kaloriyi alın aç kalmıyorsunuz gün boyu bu diyette zaten günün 16-18 saati sadece su meyve tüketiyorsunuz geri kalan saatte ise almanız gereken kaloriyi alıyorsunuz. Sağlığa zararlı değil tam tersi yararlıdır. Örnek oruç gibi onda da günün büyük kısmı aç kalıp diğer kısmında yiyorsunuz ve tek farkı su tüketmemek. Detayli bilgi isterseniz video atarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hak_on Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    crossfit yapan var mı acaba?
    Bizim salonda var ama yapmadım hiç genelde iyi bir hoca eşliğinde yapılması gerekiyor çünkü sakatlanma riski çok yüksek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Absyrtos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır, zaten bu diyet türü Intermittent Fasting dediğimiz. Warrior diyet de diyebilirsiniz. bir öğünde almanız gereken kaloriyi alın aç kalmıyorsunuz gün boyu bu diyette zaten günün 16-18 saati sadece su meyve tüketiyorsunuz geri kalan saatte ise almanız gereken kaloriyi alıyorsunuz. Sağlığa zararlı değil tam tersi yararlıdır. Örnek oruç gibi onda da günün büyük kısmı aç kalıp diğer kısmında yiyorsunuz ve tek farkı su tüketmemek. Detayli bilgi isterseniz video atarım.
    siz dedikten sonra araştırdım. şuan bu beslenme ve yaşam şeklini benimseyenler var fakat bu beslenme biçiminin sabit tek bir programı yok. 16 saat aç 8 saat istediğin kadar öğün ve besin tüketebileceğimiz bir şekli var. bu demek oluyorki, 8 saat isteiğin kadar ye. yani 1 öğün değil. bu yapılabilir olanı bence. çünkü öğlen 12 de başlayan yeme rutini 20 de son buluyor. bu demek oluyorki, 12-16 ve 20 de yiyebilirim. 3 öğün ile zaten standartı yakalamış oluyor. bunun yanında bende sürekli uygularım sabah öğünün atlanmış oluyor. bu sayede insülini ayarlıyor vücut. aç karnına cardio yapanlar bilirler. bu program bence uygun.

diğer program olan 24 saat aç kalma rutini iste sporcular ve ağır idman yapanlar için, özellikle vücut geliştirme için yanlış. akşam 8 de yiyip, tekrar akşam 8 e kadar aç kalıyorsunuz, her türlü sıvı serbest ama yemek yok. bu arada vücut yıkıma uğramayacak mı ? bu arada kaslar gereken enerjiyi nereden alıcak ? diyeceksiniz ki var olan yalardan. peki var olan yağları vücut nereden alacak ? yediğimizden. akşam 8 de yenen yemekte vücut, alması grekeni alacak ve geri kalanı gel bakalım sen beni 24 saat aç bırakıyorsun, şu yediklerimnden bi kısmını stok yapayım diyecek. hem yağlanacak hem kas kaybı olacak. oruç dönemi kas hacmi azalan sporcuları herkes bilir.

ben ilk programı uygulamata sakınca görmem kendi adıma ama diğer program çok mantıklı değil. belki 1 ay da 1-2 kere bedeni şaşırtmak adına karbo yüklemeleri yada karbo çıkarmaları yapılabilir ama 24 saat rutini yanlış.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hocam konu ile ilgili yeteri kadar bilgin olmamasına rağmen yinede sivri yorumlar yapmışsın. Sana birkaç örnek vereyim konuyu anlaman için.

Sporcular diyorsun çantalarında öğünlerini taşıyor. Benim tanıdığım sporcular bi oturuşta (bir öğünde) yaklaşık 500-600gr pirinç, 400 gr et yiyor. Mantık olarak hesaplayalım. Adam günde 6 öğün yiyorsa bi oturuşta nerdeyse 3kg pirinç 2kg dan fazla et yemesi gerekir. Sence bunu bir insan evladı yapabilir mi? Sporcular fazla yemek yiyemeyecekleri için öğün yaparlar. -ki bu konuda ısrarcı olan kai green vardı. Adam bağırsak hastalığı geçirince öğünleri arttırdı.

Diğer taraftan aşağıda bir kaç cevap gördüm ancak sana hamburger yeme şampiyonasından bahsedeyim. Adam 1 hafta sıkı diyet yapıyor sonrasında 20-30 hamburger yiyor ve hala fit bir vücudu olabiliyor. Senin 1 günde alman gereken kaloriyi 1 haftaya bölüyor. yani haftada alman gereken kalori 10.000 diyelim. hamburger yediğinde alacağın kal. 8.000 ise diğer 6 güne 2.000 kalori ile beslenirsen diyetinde hiç birşey değişmiyor.

Bu diyeti ramazan aylarında bizde yapıyoruz. ee o kadar saat aç kalıyorsun yemek yok içmek yok ama almamız gereken günlük kalori ihtiyacı var?? Ne yapalım yani aç aç takılalım mı? Mecburen iftar-sahur arası gün içinde alman gereken kalorileri alıyorsun

Sağlıklı mı tarafı tartışılır ancak olmaz diye bir şey yok. Son olarak ben tek öğünde de alabilirsin öğünlere de bölebilirsin dedim. Böyle yap demedim. Herkesin işi var gücü var. Benim bile bazen 2 öğün 1 arada yapmam gereken zamanlar oluyor.

Ayrıca diyet derken kilo almak ve kilo vermek farklı konular. Ben kilo alması için yazdım. Kilo vereceğim deseydi çok daha farklı bir öneride bulunurdum.
    instagram.com/omersaglm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yardımın ıcın tesekkurler ozellıkle verdıgın bu planı denemeye baslıyorum bugun ıtıbarıyle.. doktor a gıttım ve soyle bı sorunum var ozur dıleyerek soyluyorum ne zaman yemek yersem yeyım hemen buyuk abdest ım gelıyor her ogun ve doktorun dedıgı metapolızman cok hızlı dıyor yaramadan erıtıyon dıyor
    Dostum tahmin ettim aynı sorunlar bende de vardı. Ben spora başlarken 59 kg (1.80 boyum var) dım. Neler yaşadığını az çok tahmin ediyorum. Sabır et spor yap herşey düzelecek. İçin rahat olsun.

Daha kötüler var diyerek senle bir anımı paylaşmak istiyorum.
    Bir spor mağazasında supplement lerin fiyatlarına bakarken bir eleman geldi yanıma. Dediki ben kilo alamıyorum protein tozu ne önerirsin?
    Dedim ki proteine vereceğin parayı ete ver adam akıllı beslen boşver eti. (Yanıma gelen arkadaş çok zayıftı ilk düşüncem yemek yemediği oldu)
    Sonra durdu durdu dedi ki "benim midede bağırsak kurtları var ne yersem bana yaramıyor. Tedavi süreci çok uzun ve zorlu açıkçası o kadar güçlü biri değilim" dedi.
    Ben şok oldum tabi hiç birşey diyemedim öyle çıktı gitti yanımdan.

Kötünün kötüsü her zaman vardır ve her zaman şükretmek lazım.
    instagram.com/omersaglm

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)