User Tag List

Sayfa 288/326 İlkİlk ... 188238278286287288289290298 ... SonSon
6190 sonuçtan 5.454 ile 5.472 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

Galip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler malesef diyet yada spor yapabilicek kabiliyete sahip değilim belki bilgisi olan vardır diye kenardan bir soru sorup gidicem

babaannem in diz kapaklarında problem var GNC TRİFLEX kullanıyor lakin bu markaya ait bütün mağazalar kapanmış şimdi ben bunu nereden temin edebilirim bana bu konuda akıl verebilecek body building delikanlı var mı ?
    içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KALİTELİ MALTODEKSTRİN nerden bulabilirim? Avrupa üretimi varmış sanırım netten baktım çinin var genelde. Optimum wheyle kullanacağım için tat protein sorununu ortadan kaldırmış olacağım.
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi ben baya oldu bırakalı ama geçmedi sivilceler . Su yu normaldede çok tüketirim bende böyle bi etki oldu . Hani bi kaç sivilce olur eyvallahta boynumun altında baya baya oldu . Daha önce protein bar falan kullanıyodum ama böyle bi etki olmamıştı .

Valla önerim yok kardeşim çok bilgili değilim bu konuda . Benimkide çilekliydi . Ama bi sıkıntı var bu üründe sendede olmuş bak .

Sadık whey 3 matrix adı protein ayrıca kratein var içinde . Sivilce olmasına lafım yok ta çok fazla yaptı kardeşim boynumun alt kısmını görsen hal verirsin herkez alerji mi oldun diyo . Pirinçe giderken bulgurdan olduk cildiyeye gittim her gün krem çalıyom bide gecsin diye .
    hacı bende hiç sorun olmadı bu güne kadar , bi kere universal almıştım 2 ölçek içiyordum kollarım delik deşikti. Suratta boyunda hiç çıkmadı.Krem falan işe yararmı bilmiyorum ama , hindistan cevizi yağı var dene bi birde arap sabunu ile yıka kurusun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferhat_V Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yağ yaktırmıyor kardeşim..enerji veriyor antremanda yorulmuyorsun..yorulmadığın için antremanlarını daha uzun ve doğru yapabiliyorsun..buda vücudunda değişikliğe yol açıyor yani..
    Pre work ürünlerini kullan , nitrik oksitler ve kreatein.

Çalıştığım süre zarfında bütün supplementleri aldım. Proteinde en iyi weider ve muscletech nitrotech idi.
    Optimum gaspari universal hardline mp ne varsa kullandım.
    Aminodada en iyi weider .
    Tamamen para çokomel ilişkisi.
    Protein tozu ne işe kadar işe yarar o ayrı.
    Çalışma prensibi- yağ oranın- geçmişin - antreman saatlerin - beslenenmen - uyku düzenin hepsi önemli.
    7 senedir yapıyorum fitness.
    3 ay yaptım bıraktım 5 ay yaptım bıraktım 1 sene yaptım 5 ay bırakıp 1 sene daha yapıp 2.5 sene bıraktım.şimdide 6 aydır yapıyorum durmadan.
    68 kilo başladım geçen mayısta 88 kiloya 3 ayda çıktım şu an 90 küsürlardayım.

Kendimi tanıdım nasıl kilo alıp nasıl vereceğim antremanlarımı nasıl yapacağımı , uykum varken kesinlikle antremana gitmeyeceğimi beslenmemin eksik olduğu günde spor yapmıyacağımı biliyorum. Misal hep ağır kilolarla hacim kazanılır deniyordu bir yerlerimi yırtıyordum benchte maksimum 80 basayıp 2 tekrar yapayım diye , sanki 120 kilo 10 sene nonstop bodybuilding yapan 50 santim kolu olan herifim . Şimdi daha iri olmamla beraber 80 le 15 tekrar giriyorum.2 aydır iyi büyüme sağladım.
    Para harcamadan hiç birşey olmaz , belli bir düzeyin üstünede dalgasız çıkamazsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muscletech gainer kullandım hiç memnun kalmadım nitrotech wheyde de içinde adam akıllı bcaa amino asit yok. Whey olarak ultimate optimumun daha çok faydasını gördüm zaten hali hazırda hiç açılmamış 2 tane on 2.3kglik wheylerim var stokta.
    AC/DC Back In Black

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Galip Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler malesef diyet yada spor yapabilicek kabiliyete sahip değilim belki bilgisi olan vardır diye kenardan bir soru sorup gidicem

babaannem in diz kapaklarında problem var GNC TRİFLEX kullanıyor lakin bu markaya ait bütün mağazalar kapanmış şimdi ben bunu nereden temin edebilirim bana bu konuda akıl verebilecek body building delikanlı var mı ?
    SOLGAR kullansın teyze. Altın sarısı kapak ve ambalajı var. Ambalajda da ne idüğü yazıyor zati (GLUCOSAMINE, CHONDROITIN, MSM).
    GNC'den iki gömlek üstündür. İçerik aynıdır ama bu daha iyi. Hatta yanlış hatırlamıyorsam değerleri daha yüksektir GNC'ye göre. Tecrübe ile sabittir. Hatta bi 20-30 lira daha uygundur. Tabii, GNC'nin AVM kiraları nereden çıkacak, değil mi?
    Eczanelerde var. 2 kutu arasında şöyle bi 1 ay mola versin teyze.

GNC'den sonra kullanıp da memnun kalamama ihtimali sıfırdır. Geçmiş olsun Galip kardeş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muscletech gainer kullandım hiç memnun kalmadım nitrotech wheyde de içinde adam akıllı bcaa amino asit yok. Whey olarak ultimate optimumun daha çok faydasını gördüm zaten hali hazırda hiç açılmamış 2 tane on 2.3kglik wheylerim var stokta.
    Dostum 1 tane gainerle sonuca ulasamazsin ki zaten 1 haftada bitiyor kutu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.5 litre süt, 250gr bebe bisküvisi, 150gr yulaf, 2-3 muz, 3-4 kaşık bal-pekmez,1 avuç ceviz-fındık-kajuyu blender dan geçirip bütün gün içebilirsiniz kilo almak isteyenler. 3000-3500 kalori civarında olur. Gainer a carta curta gerek yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dachosen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.5 litre süt, 250gr bebe bisküvisi, 150gr yulaf, 2-3 muz, 3-4 kaşık bal-pekmez,1 avuç ceviz-fındık-kajuyu blender dan geçirip bütün gün içebilirsiniz kilo almak isteyenler. 3000-3500 kalori civarında olur. Gainer a carta curta gerek yok.
    Sekerden öl reis sonra. Hiç hesaba katmiyorsunuz bunlari.. Kuru et var mesela 100 gramında 7o gram protein olanlari var.
    350 gram islak ete bedel.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sekerden öl reis sonra. Hiç hesaba katmiyorsunuz bunlari.. Kuru et var mesela 100 gramında 7o gram protein olanlari var.
    Parasıda iyi onların ben kendi yaptığım shake var besin değerleri şöyle;

Kaloriler 916 kcal
    Protein 35,09 g
    Karbonhidrat 130,11 g
    Şeker 35,37 g
    Yağ 32,67 g

100gr eti litalif
    1 orta boy muz
    300ml sütaş light
    50 g yer fıstığı
    1(15-20gr) yemek kaşığı bal
    AC/DC Back In Black

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sütü yoğurdu vs light tüketmeyin beyler.

Herşeyin normalini alın. Şekeri kesin ete ve temiz karbonhidrata gömün gitsin.

Yağsız süt içeceğinize su için daha iyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnzdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sütü yoğurdu vs light tüketmeyin beyler.

Herşeyin normalini alın. Şekeri kesin ete ve temiz karbonhidrata gömün gitsin.

Yağsız süt içeceğinize su için daha iyi.
    Abi normal sütle denedim böyle yoğurt gibi oldu katı oluyor light süte bakarak. O yüzden light tercih ediyorum ben tabi normal içecek olan varsa içsin
    AC/DC Back In Black

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi normal sütle denedim böyle yoğurt gibi oldu katı oluyor light süte bakarak. O yüzden light tercih ediyorum ben tabi normal içecek olan varsa içsin
    Sütün ve yoğurdun yağını süzdüklerinde beraberinde yararlı vitamin ve minareller de gidiyor. Ortaya saçma bir şey çıkıyor bence. Ayrıca Light ürünlerin zararlı oldukları konusuda bir kaç makale okumuştum yabancı kaynaklı.

Her neyse herkesin damak tadı farklı tabi ama, eskiler sütüde yoğurdu da en doğal şekilde tüketirmiş. Biz şimdi her şeyin light ına alıştık oysa ki hayvansal yağlar zararlı değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ucuz yollu, kolay yapımı olan gainer tavsiyesi. Şeker olarak 3000 kcal alınan gainerlardan farkı yok.

Senin gibi profesyonellere gelmez

Galip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SOLGAR kullansın teyze. Altın sarısı kapak ve ambalajı var. Ambalajda da ne idüğü yazıyor zati (GLUCOSAMINE, CHONDROITIN, MSM).
    GNC'den iki gömlek üstündür. İçerik aynıdır ama bu daha iyi. Hatta yanlış hatırlamıyorsam değerleri daha yüksektir GNC'ye göre. Tecrübe ile sabittir. Hatta bi 20-30 lira daha uygundur. Tabii, GNC'nin AVM kiraları nereden çıkacak, değil mi?
    Eczanelerde var. 2 kutu arasında şöyle bi 1 ay mola versin teyze.

GNC'den sonra kullanıp da memnun kalamama ihtimali sıfırdır. Geçmiş olsun Galip kardeş.

tamam abi bunu araştırıcam çok teşekkürler verdiğin bigiler için
    içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dachosen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ucuz yollu, kolay yapımı olan gainer tavsiyesi. Şeker olarak 3000 kcal alınan gainerlardan farkı yok.

Senin gibi profesyonellere gelmez
    Hacı abi benim nerem proff
    Yok sadece şeker düzeni bozar büyümeyi durdurur.Hatta igf hgh kullananlar yanıda insilünde kullanıyorlar.
    Çok temiz

erdalss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar karbonhidrat almak yerine shake hazırlamaya karar verdim ancak neyden nekadar koyacağım tam bilmiyorum. süt,bal,pekmez,cici bebe,yulaf,muz vs vs ne gerekiyorsa koyarım problem değil. ilk etappta 2 ay boyunca hergün içsem problem çıkarırmı hergün aynı şeyi içmem ? bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
    masalla masalla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdalss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar karbonhidrat almak yerine shake hazırlamaya karar verdim ancak neyden nekadar koyacağım tam bilmiyorum. süt,bal,pekmez,cici bebe,yulaf,muz vs vs ne gerekiyorsa koyarım problem değil. ilk etappta 2 ay boyunca hergün içsem problem çıkarırmı hergün aynı şeyi içmem ? bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
    Ben sana şöyle diyim pilavcı var mı yakınlarında hiç ? her gün 2 tane pilav al normal öğünlerine ek olarak.

erdalss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sana şöyle diyim pilavcı var mı yakınlarında hiç ? her gün 2 tane pilav al normal öğünlerine ek olarak.
    sadık zaten ya pilav yada makarna etle beraber 3 tabak bankom var valla gına geldi artık araya bişeyler sokmak lazım, onlara devam edicem yinede.
    masalla masalla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)