Ben paradan bahsetmedim. Uzun süre kullanımda etkili. Mucize değil tabi ki.. 2000-2005 yılından kalma kaynaklar daha yenilere bakmak lazım.
Badici olmaya çalışıyoruz Bora beyEğer öyle birşey kullanacaksanız, kaya olabilir, bir yumrukta boayı bile devirebilirsiniz.Saygılar
))))
セルカン+レーラ=愛
2 ay oldu bende başlayalı , 5,5 kilo verdim cardio yapmadan. 1 hafta önce arnold whey protein aldım antrenman sonrası kullanıyorum başka bir takviye kullanmıyorum
Beyler şöyle bir ağrı yaşıyorum.. Bu ağrı sadece ayakta barbell curl yaptığımda oluyor ve sadece sol kolumda (sağlağım) Bilekten dirseğe yaklaşan bir ağrı... Hafif kilo ile çok az oluyor ama dün 40 kg ile çalıştım dünden beri ağrım var baya baya.. Aşağıda fotolarda işaretlediğim yer
Tahminime göre orada bir kas var ve ağırlığa dayanamıyor.Ne yapmam lazım ? Krem falan varmıdır ? Bir arkadaş evde bileğini güçlendir dedi kolunu koltuga dayayıp dumle la bileğini indir kaldır gibi.. Veya bilek sarımları satılıyor işe yarar mı ?
İkinci sorumda supplement kullanıyorum normalde haftada 3 gün gidiyordum ama şimdi artık hergün gitmeye başladım... Acaba aldığım supplement lar fazla gelir mi veya kilo yaparmı hergün içtiğimden ?
Nanox Carnilox protein (antr. hemen sonra)
Nutrend Bcaa Powder 4:1:1 (antr. hemen önce)
Ultimate Nutrition CLA (yemeklerden önce)
Weider L-Carnitine (ant. önce)
Bu listede şunu hergün al , bunu 2 günde 1 al gibi gibisinden diyeceğiniz bişey var mı yoksa her antremandan önce içeyim mi ?
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
abilerim merhaba 17 yaşındayım yaklaşık 40günden fazladır spora gidiyorum 6-7 kilo verdim.(ilk başlarda çok düzenli gittim sonra ailemin sempozyumu dersler derken hergün gitmemeye başladım) bundan ötürü kilo verme oranımda düştü. Yememe de çok dikkat edemedim açıkçasıYemek için ne önerirsiniz? ek takviye önereceğiniz besinler varmı? (protein bar vs diyorlar işe yarar mı onlar?)
Flood olacak kusura bakmayın ama sağlıklı bir birey için aşağı yukarı 2 ayda sağlıklı verebileceği kilo nedir ben çok veremedim herhalde(yemeğe de dikkat etmedim çok fazla ama eskisi gibide değilim artık)
bende zaman zaman yaşıyorum aynısını, arkadaşınızın dediği gibi yüksek ihtimal bileğinizin güçsüzlüğünden kaynaklanıyor. Ben bileğimi sarıyorum ama yinede az da olsa ağrı devam ediyo hareketi yaparken sadece. Sonrasında ağrı çekmiyorum. Zamanla alışır sizin bileğinizde sanırım
Sabah yumurta, peynir, yulaf tarzı proteinli gıdalar tüket esmer prinç veya makarnadan karbonhidrat al mümkün olduğunca şekerden uzak dur supplementlere pek heves etmene gerek yok mucize bekleme.. antremandan sonrası için optimum gold standard önerebilirim. Beslenmeni pek aksatmadan belli başlı programlarla devam edersen sonuç alırsın![]()
teşekkür ederim abi. herhalde bi 60gün veya daha razla gitmişimdir. yememe dikkat etmedim. 9-10 kilo gibi bir rakam verdim iyi mi sizce? sınav dönemi 18 kilo aldım. 9u gitti sadece. Paketim bitiyor belki yenilerim belkide bisiklet+koşudan devam edim kilomu indirip toparlanmak için spora devam edebilirim
Merhaba. Herkes yazıyor madem bende yazim.
1 aydır spor salonuna gidiyorum. Yaklaşık 5 kilo verdim sadece kardio ile. Hergün kardio yapıp neredeyse hergün 1 saat gidiyorum.
L-carnitine vs kullanmalı mıyım yoksa kilo verme hızım ideal mi sizce?
Akşam 7den sonra birşey yemiyorum. Bol su ve yeşilçay içiyorum. Spordan önce 1 fincan sade kahve içiyorum unutmazsam.
Kalbimde ufak bir rahatsızlık var. L-carnitine sorun yaratır mı acaba?
3 senede 80 kg)
https://i.hizliresim.com/m3QZvZ.png
İçinde protein tozu yada peynir altı suyu gibi şeyler olmayan protein oranı normal ürünlere göre kısmen yüksek barlar arıyorum özellikle raw bak dediklerimizden tavsiyesi olan var mıdır acaba
Anladım. Saolasın.Ben seni hep unuttum sende uğraşıyodun demi buişle.
Aynı ayarda devam ediyorum o zaman. Sadece 15dk koşuyorsam 20 dk ya çıkarmıştım. Daha arttırabilirim ama çok da zorlamak istemiyorum kendimi açıkcası.
Spor salonunda geçen süremi arttırmak istiyordum o zaman aynı ayarda devam edip salondan ayrılmadan önce 10 dk eğim ekleyeyim.
Kafama göre birşeyler yapıyorum ama hayırlısı kardeşim ya.![]()
Arkadaşlar, ayarlı Dumbell arıyorum. İstanbul içerisinde görüp, kullanıp alabileceğim bir yer bilen var mı?
Mühim bir konu, yardım edebilirseniz sevinirim.
K.
biraz gec cevap olacak ama kimse yazmamis yazayim dedim. kas agrisi falan degil, tendon agrisi gibi bisey, bende de var. agirlik kolun o kismina bindikce daha da agriyor. agirligi bicepsten hicbisekilde almamaniz lazim en asagiya indirirken en tepeye kaldirirken. en tepedeyken agirligi dinlendirmeyeceksiniz, indirirken bi anda indirmeyeceksiniz. agirliklari azaltip hareketi yavas yapmak lazim. yedire yedire. yük sürekli bicepste kalacak. ek olarak z barda yaparsaniz o kisma daha az yük biner.
evet agırlıgı azalttım biraz iyi geldi ama kaç hafta oldu o mesajı yazalı bilmiyorum ama agrım geçmedi.. Geçti diye perşembe biraz yogun idman yaptım cuma çok agrım oldu gidemedim... Bugun çarşamba 4-5 gündür gitmiyorum idmana ama agrım geçmiyor ne yaziiki , hayır geçiyor da mesela bugun unuttum ağır migros poşeti kaldırdım bileğimi büküp hemen agrıdı orası çok fena.. Hissettiğime göre en az 1 ay hiç kullanmamam lazım kolumu anca öyle iyileşecek gibi gözüküyor ama 1 ay ara veremem tam en güzel yerindeyim en gaz oldugum zamandayım.Nasıl yapıcam bilmiyorum.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)