User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 20 ile 32 arası

Konu: Mercedes cla'da 1.5 dİzel motor 180 cdi

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok tutacagini sanmiyorum en buyuk dezavantaji manuel olmasi
    Bu sebeple a180 cdi ve bmw 116 d satista cok iyi degiller..
    Sahsi fikrime gorede 100 bin kusuratli fiyata sahip 1.5 dizel aracin manuelini hayatta tercih etmezdim

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mercedese hiç yakışmayan hareketler bunlar............
    .

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı turci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    W169 a klasse'de mercedesin kendi motoru Cdi var,
    a160 82ps -
    a180 109ps -
    a200 130ps ve hepsi 2000 cc hacmli.
    şimdi bunlar da Mercedes ve kendi motorları, Türkiye gibi bir ülkede bu motorlar daha mı avantajlı sizce?
    mercedesin de Renault'dan 1.5 luk motor alıp kaputun altına göbek atarak koyduğunu düşünmüyorsunuz herhalde.
    pazar bunu gerektiriyor ve bu motorun müşteri potansiyeli de belli, neden seçtikleri de ortada.
    en uygun fiyata insanları mercedese bindirmek ve sahip olma masraflarını en aza indirmek.
    böyle olmasa bu sınıfta nasıl pay kapacak?
    he parayı dert etmeyen insana büyük hacimli kuvvetli Mercedes mi yok.
    sorun bunlar değilki bunları bizde biliyoruz..
    her marka en iyi yapdığı işi yapmalı bence.. premium marka premium araç üretmeli halk işi olan markalarda halk işi araçlarını üretsinler çünkü hepsi kendi kategorisinde yılların tecrübesi yılların deneyimi var liderler ve en iyisiler..

nasıl kimse fiat vw psa grubu gibi halk sınıfı ufak segment araçlar üretemesse kimsede mercedes gibi e segmentinde f segmentinde premium araç üretemez bence ama premium markada halk işi araç üretmeye kalkarsa bu tepkileri görmeyide göze alıcak..

ben cla yı resimlerden görüp çok güzel öff harika deyip kiralayan yada görmeye giden insanların hayal kırıklığı ile döndüğünü çok gördüm kendimde buna dahil..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aksine sorunlar bunlar, yani insanlar için sorun olmasının temeli bunlar.
    günümüzde her alanda firmaların ciro yapma amaçları yaptıkları en iyi işi yapmalarının önüne geçiyor.
    adam sadece kullanıcıya seçenek sunuyor,
    üretim amacı belli olan bir araç için mercedesin mercedesliğini sorgulamanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aksine sorunlar bunlar, yani insanlar için sorun olmasının temeli bunlar.
    günümüzde her alanda firmaların ciro yapma amaçları yaptıkları en iyi işi yapmalarının önüne geçiyor.
    adam sadece kullanıcıya seçenek sunuyor,
    üretim amacı belli olan bir araç için mercedesin mercedesliğini sorgulamanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.
    mercedesin mercedesliği sorgulanmıyor marka prestijini düşürüyor.. kaldıki mantık insanları gene halk sınıfı markalara yöneltiyor işin matematiği belli halk sınıfı bir araç üretip premimum kalitesi sunarsan bunu çok az insan alır çünkü o sınıfdaki araçların amaçları belli..

Ama Halk sınıfı markaların standart kalitesinde bir araç üretip premimum marka olmanın avantajını kullanıp bir araba yaparsanki cla bu mantıkda yapılmış bir araç bana göre fiyatı yüksek tutmak zorundasındır gene az insan alır çünkü alternatif markalarda aynı kalitede daha ucuza pek çok araç model vardır..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CLA Dizelde Mercedesin 7 G DCT otomatik şanzımanı gelecek.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he parayı dert etmeyen insana büyük hacimli kuvvetli Mercedes mi yok.
    bu cümle herşeyi özetliyor bence

Connecting site...

cla 220 cdi 86.500 avro otomatik

cla 1.5 leş 31.700den başlayan fiyatlarla demiş hdi 50 olsun yine çok iyi dıştan cla hemde az yakıcak

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mercedes abi bu napıyorsunuz diyenlere katılıyorum da

Performans eleştirilmiş , 1.5 dci 109 hp - 0-100 = 11.6 son hız : 205

Hangi 1.5 dci teknik verisinde 200 yazıyor ki ? 180 falan yazıyor hep teknik verilerde. Niye rakam olarak onu görünce takılı kalıyoruz.. Örneğin , sitesinde 185 190 yazardı civic için sen git 218 de 5i bitir.. Kağıda takılmayın ama 1.5 dci araçların performans verileri bunlardan iyi mi yani ? neyi eleştiriliyor.

Ah şanzıman da reno olsaydı , gazdan ayağı çekince vites kolu dans eder CLA olurdu

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aerodinamik gereğinden fazla iyi, 0,22 miydi neydi. bu klasmanda stock 205km giden yok.bence değerler iyi çok satar.
    AmcaPolo

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Elensi59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu cümle herşeyi özetliyor bence

Connecting site...

cla 220 cdi 86.500 avro otomatik

cla 1.5 leş 31.700den başlayan fiyatlarla demiş hdi 50 olsun yine çok iyi dıştan cla hemde az yakıcak
    ki bu fiyatta okadar şey var yazık günah 200amglerde cıkan oto klima yok fırfır spec elle cevir
    1881 - 193

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mercedesin mercedesliği sorgulanmıyor marka prestijini düşürüyor.. kaldıki mantık insanları gene halk sınıfı markalara yöneltiyor işin matematiği belli halk sınıfı bir araç üretip premimum kalitesi sunarsan bunu çok az insan alır çünkü o sınıfdaki araçların amaçları belli..

Ama Halk sınıfı markaların standart kalitesinde bir araç üretip premimum marka olmanın avantajını kullanıp bir araba yaparsanki cla bu mantıkda yapılmış bir araç bana göre fiyatı yüksek tutmak zorundasındır gene az insan alır çünkü alternatif markalarda aynı kalitede daha ucuza pek çok araç model vardır..
    Daha çok para kazanmak varken neden böyle birşey yapsınlar ki?
    Bu vergilendirme sisteminde bu benzin fiyatlarında sadece premium araç üreterek Türkiye pazarından ne kadar pay alabilir?

Herşey maddiyat artık.

BaR1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu an için ne zaman türkiyede satışa sunulucağı hakkında bilgi verilmemiş sanırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    halk sınıfı araç alıcak insanların bu tip araçları alma nedenleri belli ucuz olması yedek parçanın ucuzluğu servisin bakımın ucuzluğu ticari anlamda değerinin diğer d yada e segmenti araçlara göre çok daha hızlı sirküle olabilmesi..

cla dan ne taksi olur ne şirket aracı olur nede normal gündelik anlamda orta sınıfın sürebiliceği bir araç olur bir kaza yapsan kapısı değişse ne kadardır tamponu değişse ne kadardır..Bilmeden yazıyorum eğer bir accent,civic,megan fiyatlarındaysa o zaman bir lafım yok ama hiç sanmıyorum... Bu sınıfda araç süren insanların çoğunun öncelikli kaygıları bunlar..

cla satmazmı illa güzelde satar mercedes orantısında ama ben bi c kasa kadar bile satabiliceğini düşünmüyorum belli bir kesmin dışında çokda ahım şahım bir satış yapıcağını düşünmüyorum..

zaten o fiyatlara çıkdınmı D segmentinde E segmentinde ikinci el sıfır mercedesde dahil dolu entery luxury yada executive sınıfı araçlar var..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)