valla ben terman içlik , iç çamaşırı ve kişisel bakım ürünleri dışında birşey almayacağım.orada verildiğini söylüyorlar.ama tek kafama takılan , saat veriyorlar mı acaba , yada kantinde falan bulunur mu saat ?
Printable View
valla ben terman içlik , iç çamaşırı ve kişisel bakım ürünleri dışında birşey almayacağım.orada verildiğini söylüyorlar.ama tek kafama takılan , saat veriyorlar mı acaba , yada kantinde falan bulunur mu saat ?
bi bakayım gidenlerden ses çıkmazsa , mecbur alıcaz , saat önemli orada :)
http://2.bp.blogspot.com/_QT09E0t1od...%2Bf%2B91w.jpg asker saati :)
Bu arada acemilikten sonra 7 günlük izni kullanacak mısınız yoksa hemen usta birliğine geçip 1 hafta önce mi geleceksiniz ?
beyler yaniniza cok sey almayin 2 bavulla gelip bavulu hic acmayani bile gordum,tras takimi bir kac camasir alin gidin hersey kantinde fazlasiyla oluyor acemi birligi icin bol bol bozuk para alin.
Bu arada sim kartı ben şu boyun cüzdanının içinde sokayım diyorum onu ararlar mı ?
arkadaslar sırt cantası bile yeter.ekstra iclik corap ic camasırı camasır yeter.kilit almayn bence.yanınıza 100 150tl alın.sigaracılar daha fazla alsn
bozuk paradan yana sıkıntı yok :D
benim kutu
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...73733503_n.jpg
Aranabilirsin de aranmayabilirsin de. Ama kışla içine sokup da aranıp yakalatırsan "yasak edilen malzeme bulundurmak" 'tan dosyan hazırlanır, usta birliğine gittiğinde de 7 gün ceza alırsın.
Sana kalmış birşey.
Ben acemilikte kontörlü telefon sırasında 50 dk sıra beklediğimi bilirim. Bekledim mi bekledim ama kendimi riske atmadım; ki bizim acemilikte de cep telefonunu yakalatanlar olmuştu. :)
---
Şafak : 27 :)
Hepimiz için hayırlısı olsun Son 5 gün :) Şubat 5 anahtar teslim.
içliğin içine terzıden ufak fermuarlı ceb diktrdim ben :D hırlı hırsız gaspçı her tipden adamın olduğu yerde boyun cüzdanı vs boş iş olucaktır telefonda koyarım bozuk parada 2 termal içlik aldım ikisinede diktrdim mis oldu .
3-4 iclik alin ayak bakim kremi ve pudra el kremi(nemlendirici) jilet alin mach3 birkac baslikla beraber,2boyunluk alin en az ama ipli olsun arada bere yaparsiniz tekini.Ipi saglam boyundan asmalik cuzdan alin ama boynunuzdan lazim olmadikca hic cikarmayin(uyku dahil),dusa girerken guvendiginiz bir arkadasiniza emanet edersiniz fazla nakit almayin az limitli kredi karti ustada cok is goruyor.Aklima geldikce editler yazarim
yolculuk zamanı gece 12 de teker döner :D hadi hayırlı olsun hepimize arkadaşlar :)