rica ederim ne demek
Printable View
Diyarbakır il jandarmaya gelecek olan varsa yardımcı olabilirim ben ordayım atarsa 211 :)
Hataydayım. 1 Ayım doldu yemin ettim. 1 Ay daha eğitim alıcam Sonra kısmetse Jandarma asaiş olarak dagıtıma cıkarıcaklar. Bakalım nereye düşücez. Herkese hayırlı teskereler. Atarsa330
hataydaki arkadaşlar tavuk döneri kebo'dan, künefeyi de közde yapan yerde yesinler fırsat olursa tabiki :)
Afyonkarahisar Dinar Cezaevi Jandarma Krk.
Atarsa 48 :)
Yokmu balikesir bakim okuluna gelen ? Atarsa48 :)
Amasyada egitim adina bisey yapmadik..
Lakin askerlige olan saygim falanda kalmadi. İlac yok revire cikamiyosun saglik problemlerine karsi cok ilgisizler (astsubaylar)
Aksam saglam yatip sabah hasta kalktik..
Bir tek bizim.bolukte havalandirmalar bozuktu.. dolayisiyla kogusta bir kisinin hasta olmasi tekrardan herkese hastalik bulastiriyordu.. su an hasta olmadigim halde kronik bi oksuruk hala devam ediyor..
Yuzbasi ve ustu rutbeli askerler makul ve mantiklilar.. ama cavustur astsubaydir hep sikinti cektiriyorlar..
Gelecek arkadaslar mutlaka antibiyotik, soguk alginligi vs gibi ilaclari mutlaka yanlarinda getirsinler..
Yemek secen ve titiz arkadaslar epey kafayi tirlaticaklardir.. zira benim bulundugum.bolugu *** goturuyor..
mayısta gidiceklerin nereye gideceği n zaman belli olucak bilgisi olan var mı ?
Ben sülüsümü aldım 21.03.2014 de teslim tarihi burdan bir arkadaş daha vardı Kütahya Havacı olarak oytn galiba nicki ama kayıplarda o heralde neyse herkese hayırlı tezkereler şimdiden.
kastamonu jandarma 2.grup giden kimler vardı? bende bugün aldım sülüsü cuma günü 13.00 son teslim dediler