1. burak demirci
2. s.mert
3. Aktaş
4.Jem
5.Can08
6. ozgurluk
7. Draniela
Printable View
1. burak demirci
2. s.mert
3. Aktaş
4.Jem
5.Can08
6. ozgurluk
7. Draniela
Yedek subaylık açıklandı diye bir şeyler duydum az önce gittim şifre alıp girdim ama hakkınızda herhangi bir sınıflandırma bulunmamaktadır diyor. Acaba o da mı 24ünde açıklanacak yoksa kısa dönem askerlik yapacağım demek mi bu :)
hayır hocam, direk olarak uzun dönem gidenlerinki açıklandı. yedek subay veya kısa dönem gidecek olanlar 24'ünde açıklanacak.
1.grup , hadımköy/sancaktepe , istanbula düşmüşüm...
bu arada
1. burak demirci
2. s.mert
3. Aktaş
4.Jem
5.Can08
6. ozgurluk
7. Draniela
8. İbrahim33
herkese hayırlı teskereler şimdiden.
liste güncelleyelim bkalım yokmu gidecek :)
1. burak demirci
2. s.mert
3. Aktaş
4.Jem
5.Can08
6. ozgurluk
7. Draniela
8. İbrahim33
evt arkadaşlar kısa dönem uzun dönem ne olmasını istiyorsunuz artık daraldım yaklaştıkça stres artıyo son 6 gün 16 saat 30 dakika :D
dedeler , hadımköy sancaktepe nasıldır ? :)
edit : dh'den buldum şimdi dişe dokunur birşey.
Arkadaşlar şimdi Tugay kışlalardan oluşuyor demiştim. Sancaktepe Akpınar Dumlupınar ana kışlalar oluyor. Sancaktepede acemilik yapcaksınız. Tugay merkez kışlalara göre daha düzenli tertipli olmak zorunda komutan makamının orada bulunduğu için. O yüzden tahsil durumu olarak lise, yüksek okul mezunu uzun dönemler görev yapıyor. Kışlalarda daha çok okuma yazma bilmeyen, tahsil durumu tugaydan daha az askerler bulunuyor. Sancaktepede 1 ay kadar acemiliğimizde bir sürü askerle tanıştık. Ama zararlı olacak herhangi bir durum olmuyor. Tabi istisnalar olabilir herzaman, laf dalaşına girebilirsiniz vs.. Ama siz daha makul olun. Usta birliğinde orada bulunan kısa dönem (323) arkadaşlar var şuan. Okuma yazma bilmeyen uzun dönemlere okuma yazma öğretiyorlardı. Çavuş olduktan sonra ictima alırsınız bölüğün cavuşu yada takım çavuşu olursunuz. Şimdilik bunları söyleyebilirim. Sıkıntı yapmayın, rahat olun derim. Acemilik keyifli geçecektir umarım. Bizim öyle olmuştu. Acemilikte birçok şeyi öğreneceksiniz, öğrendikten sonrada askerlik bitecek zaten Hadi hayırlı teskereler şimdiden...
1. burak demirci
2. s.mert
3. Aktaş
4.Jem
5.Can08
6. ozgurluk
7. Draniela
8. İbrahim33
9. kv661
e devlet sıfremı unuttugum ıcın askerlık yerımı ögrenemedım hala.. yarında haftasonu ptt kapalı :) başkasının e devlet şifresiyle girip öğrenebiliyormu nereye çıktığı ?
daha s2000 almadık almadan gitmem ben gözüm açık gider :D
353-1 ordu persembeden torunlara selam :)))