- Bugun gittim görüstüm, Kacak olarak görünüyorum resmen. Teslim oldugum anda, 2 Gun içinde teslim olmam gerekiyormus birliğe. Aysonu gidicem teslim olucam. Tertipcilik yokmuş bana:) Basıma gelenlere bakın.
Printable View
- Bugun gittim görüstüm, Kacak olarak görünüyorum resmen. Teslim oldugum anda, 2 Gun içinde teslim olmam gerekiyormus birliğe. Aysonu gidicem teslim olucam. Tertipcilik yokmuş bana:) Basıma gelenlere bakın.
354. dönem yazıp aratarak facebook sayfalarınıda beğendim ben.önemli bilgiler yer alabilir
Heyecan dorukta :D
Şimdi tam kaçta açıklanıyor ?
https://docs.google.com/file/d/0B3Nh...1Vem5Fc3M/edit
bu yazıda şöyle bir bölüm var;
SINIFLANDIRMA SONUÇLARI MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞINCA 24 OCAK 2014 SAAT:11.00’DEN İTİBAREN E-DEVLET ÜZERİNDEN YÜKÜMLÜLERE DUYURULACAKTIR.
Herkes 11den önce yıkansın öyle tıklasın :D
Şaka maka inşallah aynı yerlere denk geliriz araba muhabbeti de olmazsa askerde zaman hiç geçmez
11'de o sistem kitlenir
Hepimizin hakkında en hayırlısı olsun inşallah.
Beyler günaydın Andorid APP'de acıklanmıstır.
Girip bakın
Eğitim Diyarbakır merkez
Usta birliği Diyarbakır Ergani
Aynen android de gözüküyor sadece . Kısa istemiştim uzun çıktı ya :/ ankara polatlı eğitim birliğim. 27.01.2014 - 31.01.2014 sevk. Herkese hayırlı olsun.
vay arkadaş android telefonumun olmamasının zararları :D çatlarım şimdi ben
hiç kahvaltı yapasım gelmiyor ya benim gibi adamın iştahı kaçsın olacak iş değil.
neresi çıktı acaba bana
Eğitim Birliği16 NCI MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / DİYARBAKIR MERKEZ / DİYARBAKIR
Esas BirliğiK.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 2 NCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 24 ÜNCÜ MÜHT.BL. / DİYARBAKIR ERGANİ / DİYARBAKIR
Beyler e-devlette acıklandı
arkadaşlar açıklanmış e devletten baktım.
TOP. VE FÜZE OKL.KH. / ANKARA POLATLI / ANKARA
ankaraya düştük:)