AKLIM KARIŞTI FİKRİM KARIŞTI
ORHAN GENCEBAY ATIN KLİBİ
ALİ -- CEM
:icon_wack:icon_wack:icon_wack:icon_wack:icon_wack
Printable View
AKLIM KARIŞTI FİKRİM KARIŞTI
ORHAN GENCEBAY ATIN KLİBİ
ALİ -- CEM
:icon_wack:icon_wack:icon_wack:icon_wack:icon_wack
kardesım 2 gun once yuz yuze konustuk bıtık kapaga halen 3 efa taslanır dıyen bı usta adamda haklı ne dıcek bıtık kapak taktık sızden 1000 tl aldım dıcek halı yok gıt bak kapak maslakta al kapagı bıkac ust rektefıyecı gez ne dıcekler kapaga ne yorum yapcaklar
1000 tl de para verdık
para getirmediğinden dolayı araban yatmış olabilirmi!!
ve adama hala borcun var. laflarını kaile bile almıyom cvp vermiyom sana kalkmış aynı lafı çevirip çevirip söylüyon cvp ı alıncada öteki bahanelere geçiyon ohooo seninlemi uğraşıcaz sabaha kadar neseki vakit sıkıntım yohh ellam:D
ha bie ben seni kandırmışım ya az önce büyüyememişin dediğimde demekki haklıymışım çocukları kandırıp ahm ye getiriyom oradanda komisyon alıyom parayı vurdum şerefsizim
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup:
:d:d:d:d:d:d:d
adamsinnn
Hizlanmak İsteyen zaten kendİ adresİ bİlİyor kİmsenİn getİrmesİnİ İhtİyaÇi yok oranin bİr adi varr
ahm garage
:heyoo:
:Deli:
:Deli:
ne çok kralcı varmış:)
benım ona 600 tl borcum var ınkar yok bende aldıgı paralara saysın alı
1 bın kusur lıramı aldı arac ortada
20130901_133451.mp4 - YouTube
bu dıngılın yaptıgın
kutu fren merkezler kapak daha sayımmı ıtecekler hıcbır bahaneye gecmem sen sor ben soylerım resmen soydunuz benı aracımıda yapmadınız halen uste cıkıonu ozur dıleyecegınıze
polıse gıtsem malıyeye gıtsem benı soydular desem ne *** yıcenız ozur dılıcenıze bıde dassk gecıonuz sızın esnaflıgınız bu ıste ...
hadı sız konuyu dagıtmaya calısın burda bıkacınız hadı
Yarin gece bİ roll yapak mi laaa
HIZLILAR
:eek:
:soru:
adam yaptığı işin arkasındaysa gel eksiklerin neyse yaparız dediyse ve senin içine sinmediği halde tekrar ahm ye gitmeyip garaj değiştirmen ve ardından böyle bir konu açman yakışık almamış.
Benim bir adamla sorunum var ise çözme yoluna giderim sorunlarımı söyler yaptırmaya calışırım ha baktım olmuyor o zaman işin rengi değişir.birde ahm den çoğu kişi şikayetçi ama kimsenin sesi çıkmıyor demişsin bu adamlar havadan mı kazanıyor parayıda sesleri çıkmıyor yada ahmet onları döver diye mi korkuyorlar :) bir insanın ciddi anlamda bir sorunu varsa sesi çıkar kimse kimsenin babasının oğlu değil.kimse kimsendende korkmaz çekinmez.kimse o kişiler çıksın konuşsun sen böyle ortaya bir laf atıp miğde bulandırıyorsun.Ahmeti bende çok iyi tanırım adamın yaptığı iş önce içine siner sonra para konuşur.bunun kısacası öyle piyasadaki çakma ustalar gibi para göz değildir.dedediğim gibi oturun karılıklı konuşun.böyle olmaz kimse kimsenin ekmeğiyle oynayamaz.
Kralcılık değilde abi kardeş arkadaş ilişkisi..Biz sevdiklerimizin arkasında değiliz yanlış olmasın herzaman yanındayız :icon_tup:
Sen o lafı çok yanlış anlamışsın:)
konu boş yaptı ya msn e dondu