Aynı oyunlar benim üzerimden oynanmaya çalışıldı olmadı onun için ben yalakalikla iş yaptiriyor oldum piyon oldum.Hakkini vermediğim ve bedelini odemedigim hic bisey yok.Ahmet abinin benim yalakaligima ihtiyaci yok benimde kimseye yalakalik yapmaya
Printable View
Aynı oyunlar benim üzerimden oynanmaya çalışıldı olmadı onun için ben yalakalikla iş yaptiriyor oldum piyon oldum.Hakkini vermediğim ve bedelini odemedigim hic bisey yok.Ahmet abinin benim yalakaligima ihtiyaci yok benimde kimseye yalakalik yapmaya
alı bızde boyle kandırdın ıyı hatırla x ustada sıra beklerken ona gıtme sen aksam yolda kaldıgında arasan kalkıp gelmez o ama ahmeta yaptır ısın yolda kal ara hemen gelır demıstın mc ın ıcınde 1 senedır kelımelerın degısmemıs be kardesım halen ınsanları boylemı kandırıosun
ayrıca yemın konusuna gelelım benım her konusmamda ahm cocukların uzerene yemın ettı etme dedıgım halle watsapp ta yazısmalarımız da dahıl var
yenı cocugum dogdu yemın ederım ederım ya etme abı etme
benı konusturma mıllet konusmuo herkez ozelden yazı benı karsıtrma dıe
sende cok acık bılıosun alı
AHMET YAZILIM ICIN ARACIMI OTOPARKTA 4 HAFTA YATIRKEN SANA GELDIM DUKKANDA SORDUM NIYE YAZILIMA GITMIO ARAC DIE SENDE AHMETIN PARASI YOK DEDIN BIZDE DEDIK KI GIDELIM X DUKKANA KREDI KARTI ILE CEKELEIM CARIDEN DUSERIZ AHMETE O ZAMANDA KARSI CIKTI CUNKI 500 TL ALDI BIZDE YAZILIMI 150 TL YE YAPTIRDI HEPSINI OGRENDIK SORDUK ARASTIRDIK
4 HAFTA BOYUNCA DYNO DOLU DENDI SORDUK BOMBOSMUS DUKKAN HATTA GITTIGINDEDI TEZGAH BOSMUS STANDART YAZILIMI ATTIRMIS YOLDA AYAR YAPMIS ARACA SONRA TEL ACTI ARAC YATAK SARTI DIE
SATEM PARASI YOKTU BIZDEN BASKA ARACTA YOKTU GECEN SENE KIS MECBUR RED106 YATAK SARDI
sen ne bılıosunda konusuosun alı adam her konusmasında defalarca yemın ettı onuda ıspatlarım resıl olursun gene benım ıspatlamadım bısey kaldımı kalmadı
Hayirli ugurlu olsun alana daa satanaa daaa ahm yaptimi oluyorrr Örneklerİ Çok
onur en baştan böyle araştırsaydın kendi arabanı kendın toplasaydın ya keşke,o kadar sağdan soldan geri çevrilmezdin arabanı ahm ye getirmemiş olurdun...
Birbirimizden sakladığımız yok bişeyi,bizim yakın çevremizdeki herkes biliyo zaten neyin ne olduğunu..
150 tl ye nerede chip yapılıyosa bundan sonra bende arabalarıma orada yaptırım
Banada yazdirin laaa 150 lİrayaaa
lınkınden emın degılım tam bılmıorum ısım soy ısmının bas harfını yazıcam
D.A eger sensen bu angry
senınlede cok yol katettık kardeş ama bır seyı atladın bır seyı unuttun sen zayıf halkaydın bunu sanada soyledım acık konustuk senınle kardes onların ıcınde olan herseyı bıze sen anlattın kardesım
onların arasında kı arkadaslıgın sahte oldugunu bana sen gosterdın kardes saolsın
herkesı tek tek anlattın bıze okudun okundunda aynı zamanda onlara guvenme dedın dıkkat et dedın ama camura battın mı bı kere cıkamıosun ...
sundan parca alıcam dedıgımde su boyledır suan parca verıcem dedıgımde o boyledır dedın taktık verdın saoo D.A eger sensen broom
He heh evet öyle suçluluk psikolojisi çamura battim çıkamıyorum... Korkuyorum suskunluğum ondan belki evimi basarsiniz yara verirsiniz bana... Ben sizinle ilgili sadece ayar mevzusunu sormuştum ahmet abiye bitmedimi diye oda zaten benim yanimda aramisti sizi siz o zaman da sacmalamistiniz böyle eger bir kisinin veya ahmet abinin benden en ufak bir suphesi varsa getiriyim o arabayi yarin ahmet abiye soktiriyim uzerinde de ne varsa hibe edicem
Yeni kankalarinizdan birisinin g..t olduğunu çokça soylemisligim var onumu diyosun
alı herkes benım ısmımı verme dıo cunkı herkes bu ısı yapıo kalkıp ısım vermıcem ama sende bılıosun dandırık cıplerden standar 8200 yazılım attıgını beynı soktuk magıcte
bıraktıgımda x dukkana goturdum kontrol ettırdım yazılım yapılmısmı dıe fıyatınıda sordum yapıldıgı gunude kaydınıda baktık saolsunlar yardımcı oldular cay ıctık sohbet ettık
ben aracı ılk goturdugumde 7200 de kesıcıye gırıodu teslım alırkende aynıydı bana gostergeyı sok 1000 devır ılerı al 8200 de kesıcıye gırsın dedı ahm
saten gosterge bostaydı on panel yoktu bosta duruodu onu yapma geregı bıle duymadı bı daha elektırıkcıye gıttım yaptırdım
oyle dedı aracta yazılım oldugundan bıle suphelıydım ama 8200 yaptırmıs saolsun
500 tl ye dynosuz 8200 yazılım
alı butun yasadıgımız sıkıntıyı bılıosun en yakından sen bılıosunda ısıne gelmıo ahm yı koruosun acık konus benı sucla herhangı bır konuda yanlısımı soyle yanlısım dıyım
sıze ınandım guvendım ıstegınız butun paraları verdım araba ortada maslakta gıt bak arabanın halıne ne halde
Meyve veren ağaç taşlanır..AHM yi tanıyalı daha 3 yada 4 ay oluyo. İyikide tanımışım. Bana gerçek ustalığın nasıl oldugunu bizzat kendi gösterdi. Bi timeing e 150 200 TL isteyen ustalardan olmadığı için hep üstüne gidildi.Şimdi burda yazılıp çizilenlerin ahmet abiyle hiç bir ilgisi alakası olmadıgınıda iyi biliyorum. Boş konuşup laf salatası yapmaya hala daha devam ediyosunuz. Herkez ahmet abiyi çok iyi ve net tanıyor. Sizi de iyi tanıyor. O yüzden sizin gibi insanlara hiçkimsenin hiçbir zaman itimadı yok ve olmayacak. Sizin içiniz b*k kaynadığı içinde hiçbir zaman iki yakanız bir araya gelmeyecek. En hızlı olamayacaksınız. Hangi garajdan oldugunuz belli değil kimde soyunup kimde giyiniyosunuz belli değil. Şimdiki takıldıgınız adamlara bile yarın düşman olacak potansiyele sahipsiniz. Şimdi siz bırakın forumlardan çeviri yapıp setup almayıda şu 150 liraya yazılım attırıdığınız yeri söyleyin !!!
onur ben kimseyi orumam kim haklıysa yanında yım düşmenımda olsa dostumda olsa haksılığı kabul etmem sen bu konularda haksızsın kendi kendine hayal kuruyon kendin yazıyon kendin inanıyon ahmet babamın oğlu dğeil sende dğeilsin
sen saçmalıyosun ben burda fantezi yapıyom :D