5500 Nickli Üyeden Alıntı Şuan s2k ve ep3 alıp geliyorduk.. gerçi bugün noter kapalıda.. parası neyse verip açtırırdık opamp Nickli Üyeden Alıntı Cem, bundan sonra bilet alacağım zaman arıyorum birlikte gidiyoruz ok Ayıpsın kanka her zaman
hadi iddadan tek maçla yatarda insan piyangodan tek rakamla yatılırmı yav geçmiş olsun
5500 Nickli Üyeden Alıntı Şuan s2k ve ep3 alıp geliyorduk.. gerçi bugün noter kapalıda.. parası neyse verip açtırırdık Zafer gazozu da yollardınız di mi la
JDM Don Lastiği... JDM Kevgir... JDM Marlboro Lights... . . 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.
top çizgiden çıkmış resmen
gökberk Nickli Üyeden Alıntı Zafer gazozu da yollardınız di mi la Sen iste hallederiz Gökberk'im ayıp ediyosun Onun için para çıkmasına gerek yok. AdemAr Nickli Üyeden Alıntı top çizgiden çıkmış resmen Sorma ya.. Dün geceden beri ne hayaller kuruyorum haha
1.5 trilyon kaçırıyosun 1.5 milyar teselli ikramiyesi veriyorlar. böyle tesellimi olur ya.
kendime olduğunu düşündümde kuponla beraber yakardım kendimi heralde
JoYTeaM
7 sene once kazı kazandan 600 tl cıkmısdı 2 gecede yemişdim hepsini. o zamanlar iyi paraydı.
olsun 1.500 lirada iyi para havadan (iyimser mod off )
GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı ama ilk kuralımızdır önce bunu öğren,ATATÜRK ü sev. Tanı Öğren.
Kısmet kader bu işler. Seni teğet geçmiş dostum.
kötü olmuş böyle şans her zaman çıkmaz insanın karşısına
Bende bugun kazi kazan oynadim yuzbin tl gitti bi sifirla yandaki rakam on bin tl imis
Valla babam ve abim birer kez sayısal loto'da 1 rakam ile kaçırdılar. 3.yü bekliyoruz
geceler olmasın
AskinSrc Nickli Üyeden Alıntı Bende bugun kazi kazan oynadim yuzbin tl gitti bi sifirla yandaki rakam on bin tl imis Olm o hep oluyo kazı kazanda Sırf heyecan olsun diye yapıyorlar.. Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Valla babam ve abim birer kez sayısal loto'da 1 rakam ile kaçırdılar. 3.yü bekliyoruz 3. sen al belki sana çıkar deniz Nickli Üyeden Alıntı geceler olmasın Fenalardayım hala
uykusuz her gece milleti şimdi şans oyunu merakı salacak
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları