hadı gelınde sw dolsun beyler 4 kısıyız
Ben aksam gelebilirim ders var cunku
Şifre degişmiş giremiyorum.
Şimdi baktım şifre aynı ben girdim sorun yok.
DR. OWL
HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Şimdi baktım şifre aynı ben girdim sorun yok. Sabah oynadım aynı şekil bende ama şu anda The password you entered was incorrect. diyor anlamadım
aphelion Nickli Üyeden Alıntı Şifre degişmiş giremiyorum. caps lock kontrol et.
Üretmeyen Türkiye,Yönetilen Türkiye'dir...
Burak E. Nickli Üyeden Alıntı uniquel sana tüm mermileri attım ayağımdaki botları attım bomba ihka kitini attım gene ölmedin la son işte celik yelek atıcaktım ben öldüm ahahahhahah bu cok ıyıdı
aphelion Nickli Üyeden Alıntı Sabah oynadım aynı şekil bende ama şu anda The password you entered was incorrect. diyor anlamadım öncelikle password tt yaz entıra bas sonra connect ıp yaz öyle gir.aynı sorun bendede oluyo
hadi beyler doluşun
Geldimmm sxe hatası verdi bi uptade edeyim.
gelyrm))
geliyorum hemen
s2k Nickli Üyeden Alıntı Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi. Berkan Nickli Üyeden Alıntı tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım
bulaşmıcam bulaşmıcam dedim de, canım çekti valla dayanamıcam filmden sonra sizlerleyim
geliyom hemencicik
Berk007 Nickli Üyeden Alıntı senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver
azıcık işim var sonra bende geliyorum
geldim gittim
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Gelecegim bende 1 saate
geliyorum birazdan
- K - ________ Dr.Ecu
Surf öğrenin de tadı cıksın be
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları