d2 de oynarken pc kapandı model hatası verip durdu en son dayanamadım gittim uyudum :)
Printable View
d2 de oynarken pc kapandı model hatası verip durdu en son dayanamadım gittim uyudum :)
Hazırlanın geceye :D
ben hazırım geceye :)
ne bahanesi lan oyunu silip tekrar yükledim, modelleri tek tek sildim. Murat panelden silsede pc ye kaydoluyor modeller. Temizledim :)
Savaş boyalarımızı sürdük saati bekliyoruz :cool:
bu gece ben yokum herkese iyi eğlenceler.
bu gece kacta baslıyor actıon
az önce c20let vardı teke tek atıyorduk çıkmış sıkılan varsa gelsin yoksa 11.30-12 arası başlıyor
11.30 da girin beyler
hadi dalın gogogo
Eve daha yenı gordım ne soğuk var ya dışarda ısınayımda girerim :D
Hazırlanın kızlarr
16 kişiyiz hadi beyler.
Güzel oyun oldu bugün.Taktiksiz daha iyiydik sanki :D
ıyıydı ıyyıdı hıc kaybetmedık D
ben zaten o takımla nasıl kazandık hayret ettim kanka :D d2 de t de el alamadık, ct geçince aslan kesildi hepsi :D
biz T geçerken benim modem gitti, döndüm 2 el geçmişti ısınamadık sonra da :D CT ken iyi kanırttım özellikle Onur sinir oldu :D
Görkemcim akşama geliyorum :D Takımımızı kuralım kilolardan kurtulalımmmm :D Geçenki gibi bi yıkalım arkadaşları :D
Dün gece ki ağır yenilgiden sonra monitörüm bozuldu sanırım, akşama aranızda olmaya çalışacağım :D
d2 de t iken el alamayınca yenildik zaten diyordu serkan nasıl döndü o oyun kimse bişi anlamadı :D
Dust 2 deki ve cbble deki kadro çok iyidi bizim dusta nereye kaçsam leonur abi geldi awp le vurdu başka kimseye ölemedim :D günün bombası pooldaydı eray abiyi pusuya düşürüp kesmeye çalışan görkemi kesince oyun oynayamadım gülmekten awp indian dada eray abinin üzerine oynadım devamlı hahaha
akşam görüşmek üzere canlar, hepinizi bekliyorum :)
Orjinal cs 1.6 indirilebilecek adres bilen var mı? oyun serveri satanların onun bunun değiştirip internete koydukları değil
akşam yine maç var beyler :) :) kaçırmayın derim :D :D
beyler mac e yüklenebiliyor mu? yükleyebilen varsa yol yordam göstersin plz:)
Görkem abi onu yapıcaktım ama win yüklemeye üşenmiyor değilim:D