hadi girin beyler
Printable View
hadi girin beyler
Maç başlıyor hadi beyler
Bugun aranızda olamadım arkadaşlarla 101 oynarken sabahladık :D :D
benimde internetim kastığı için gelemedim dün :D
Az önce bir oyuna girdim cs'de half life gibi öldüğün anda başlıyorsun ve istediğin silahı ayarlardan seçiyorsun o nasıl oluyor?
Bir de dün mac mac dediler onu nasıl yapacaz nedir mac nasıl yapılır beceremedim :D
death match senin dediğin de, onu çoooook nadir yapıyorduk eskiden. ki dm oynayacak olsak halflife oynarız bence neyse
maçta 1 er kişi, takım seçiyorlar diğer oyunculardan. 15 el ct, 15 el t oluyoruz. genel toplamda hangi takım 15'i geçerse o takım galip geliyor.
mesela ilk oyun 8-7 bitti t ler kazandı, t ler ct oluyor 8 el alırlarsa kazanıyorlar.
maç yaparken takım arkadaşını da öldürebilirsin bu da bilgi dahilinde olsun o yüzden her koşulda daha dikkatli olmak lazım.
beyler GECE 12 DE MAÇ VAR
Şimdi girsen 6 da çıkacak, spectator olmak yani.
Maç yapılacağında takım seçilirken herkes 6 ile spec olup 1 er kişi takımların kaptanı olup adam alıyor.
Normal zamanda oynarken ister 1, ister 2 ye gir. Otomatik atmasını istersen 5 e bas, eksik veya güçsüz görünen takıma alır seni oyun.
Kısacası maç için girdiysen 6 ya bas ve akışına bırak olayı :D
kimse yok mu :D
Uzun zamandır oynamamıştım eğer oynıyan varsa gireyim bende
Gece 12 gibi hazır olun
şimdi gelen varsa bir iki el atalım
11-12 arasında doluşun beyler server a
Birileri beni çağırmışşş sanırsammm ;)
Çağırdık gel 1 saate :D
Hani kimse yok bide 11 de oyuna gir diye mesaj atıyosun Murat abi :D
hadi toplanın girelim beyler.
hadi gelin 8 kişiyiz
12 ye doğru gir dedi banada herkese 1 saat öncesini söylemiş :D
İlk mesajım bu konuya kısmetmiş :D
Oyundamısınız abilerim :D
banada yer var mı ? :D
12-13 kişyiiz gelin
Beyler elektriklet gitti Amk. Kusura bakmayin oyun cok canliydi. Hayirli geceler
Herkesin eline sağlık :) Server iyi hareketlenmiş artık girmek lazım ;)
iyiydi yine eksik kişiler vardı onlar da tamamlanınca daha güzel olur.
en çok cbble da zevk aldım ben
snowda eray abinin kaşıntısı tuttu vs attık ortadan, sonra lag var falan bişeler dedi niahah :D iyi eğlendik ama
Cbble çok zevkliydi iyi çekişmeliydi ama halen eksiklerimiz var kulağım onur abinin küfürleri cem abinin taktikleri arıyo :D
Kaç gibi başlıyorsunuz maçlara ? 12'den sonraysa gece vardiyasına geçiyorum pazartesiden sonra katılabilirim.
2 gündür giremiyordum bu akşam bi ziyaret edelim dimi :D :D
Mac yapilcagi zaman kimse kafasına buyruk çıkmasa cok güzel olacakta neyse artık iyiydi dun gece aksam görüşürüz
dün cbble da en sona hep ben kalıyodum niyeyse ahuhahuahuha :D :D baya eğlendik ama :D :D bu akşam yine maç var beyler :)
Jem89 , Mr.K , Alper abide olsa daha güzel olacak.Eksikliğiniz hissediliyor. :D
Dün İnferno map değişikliği olurken Aydında elektrikler gitti bugün saat 14.00 gibi geldi.
Oyunda ki abilerimden özür dilerim, Gece görüşmek üzere :D