ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Gece aynı kadro yine maç atalım beyler. 00.30 - 01.00 arası herkes oyunda olsun. İnadımamı yapıyosunuz sabah erken kalkıyorum diye anlamadım ki
Golf MK3 Sport - SATILDI. Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI. Golf MK2 GTD... -Ne Mutlu Türküm Diyene... K.Atatürk.
Madam Murat o saatte dükkan kapatıyor, çoğunluk arkadaşım hg izliyor bu akşam bir de .
"lvl.performance"
Telefon kulaklığını mikrofon olarak kullanabiliyormuyuz
Anıl Atabey
levent Nickli Üyeden Alıntı Adam o saatte dükkan kapatıyor, çoğunluk arkadaşım hg izliyor bu akşam bir de . Sen atlamasan olmuyo demi
siR Nickli Üyeden Alıntı Telefon kulaklığını mikrofon olarak kullanabiliyormuyuz Bugün araştırdım kullanamıyoruz.
Murat CANTÜRK Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız. Renpar Sigorta info@renpar.net
ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Bugün araştırdım kullanamıyoruz. desktopta mı oynuyosun? öyle ise webcamin üzerinde mic oluyo onu kullanabilirsin muratcığım
levent Nickli Üyeden Alıntı desktopta mı oynuyosun? öyle ise webcamin üzerinde mic oluyo onu kullanabilirsin muratcığım Neden bana cevap vermiyorsun cevap ver
Bildigimiz a4tech kameralarda mikrofon mu var nasıl kullanıyoruz
siR Nickli Üyeden Alıntı Bildigimiz a4tech kameralarda mikrofon mu var nasıl kullanıyoruz Çift jak varsa mikrofonludur diye biliyorum.
skype ta falan konuşabiliyoruz mikrofonsuz oyunda niye olmuyor
siR Nickli Üyeden Alıntı skype ta falan konuşabiliyoruz mikrofonsuz oyunda niye olmuyor Ayarlarında sıkıntı vardır bi bak istersen.
HellRot06 Nickli Üyeden Alıntı Neden bana cevap vermiyorsun cevap ver iplemedim HellRot06 Nickli Üyeden Alıntı Çift jak varsa mikrofonludur diye biliyorum. benim eski desktopta vardı a4tech aynen çift jack vardı biri mic içindi diğeri usb di ztn
levent Nickli Üyeden Alıntı desktopta mı oynuyosun? öyle ise webcamin üzerinde mic oluyo onu kullanabilirsin muratcığım Aklıma geldi aslında lan du gece deneyim cam'i bulabilirsem.
Çıkıp biraz içtikten sonra kızların eve mi gitsem yoksa kalıp sizinle counter mı oynasam kararsız kaldım..
telefonu mic e çevirebiliyor muyuz olmadı onu deneyeceğim. (Telefon aç demeyin sakın )
Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Çıkıp biraz içtikten sonra kızların eve mi gitsem yoksa kalıp sizinle counter mı oynasam kararsız kaldım.. Kızların eve git oradan girersin oyuna
siR Nickli Üyeden Alıntı Kızların eve git oradan girersin oyuna Asıl oyun orda zaten moruk nabıyım cs'yi Ama isterseniz girip selam verdiririm
Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Asıl oyun orda zaten moruk nabıyım cs'yi Ama isterseniz girip selam verdiririm Sen bize iş mi koyuyosun
By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Sen bize iş mi koyuyosun Bırak gitsin,nasılsa kürkçü dükkanına geri dönecek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları