Silvia hakli banlanma konusunda onceki banlanma olayindan sonra sxe ban aticam demisti biri goruruse yazar zaten
Printable View
Silvia hakli banlanma konusunda onceki banlanma olayindan sonra sxe ban aticam demisti biri goruruse yazar zaten
Kardeşim yazdıklarının bazılarında haklısın.. Hepimiz oraya eğlenmek için giriyoruz.. Bu bir takım oyunu bildiğin üzere.. Genelde de takımda komutları veren kişiler bellidir.. Ha dersin bu el taktiği ben vericem. Mikrofonun vardır, takım sana da uyar o konuda sıkıntı yok.. Biz neler neler yapıyoruz.. Ben bi gaza geliyorum 12 kişilik takımı intihar komandosu gibi rush'a kaldırıyorum.. Gülüyoruz geçiyoruz..
Ama adamlar seni kaç günden beri uyarıyor. Friendlyfire diye bir olay var. Maç esnasında kendi arkadaşına ateş edersen canını alırsın. Buna dikkat et dendi. Ateş etmeye devam ettin. İstemeyerek yapmışsındır ama dikkat etmek gerekiyor. Her ne kadar eğlence için girsekte millet güzel bir şekilde keyif alarak oynamak istiyor. Onurun seni banlaması hata.. Banın kaldırılır o konuda sıkıntı yok. Ama sen gelip burda sizi oynattırmam falan dersen olmaz o iş.. Derler adama sen kimsin de oynattırmıyosun diye..
Server hepimizin.. Kimsenin değil.. Herkes 3-5 bir şey atıyor. Giriyoruz oynuyoruz.
Şunu yazsaydın konuya keşke daha güzel olurdu.. Beyler beni banladınız ama yeni oynuyorum, öğrenmeye çalışıyorum kızdırdıysam kusura bakmayın vs. gibi olumlu yazsaydın emin ol kimse böyle tepki vermezdi.. Ama sen gelip oynattırmam falan diyosun.. Ben girip oynıcam şimdi nasıl oynattırmıcan :)
Neyse.. Konuşulur düzeltilir.. Onurun yaptığı hatadır ama karşındaki adamla aranda yaş farkı var. Saygı önemli..
Alper abi ben oyunda değilim şu an nuke'ü değiştiricez. Ben admin olarak girerim yer olur o zaman server'da.
oncelıkle takım oyunu bu bırısı a dıyor kısı fark etmez hepımız ordan gıdıyoruz olebılırz kalanları ıle b baskınlarında el alıyoruz gerekırse 10 kısı olsun 1 kısı el alır 10 seneden fazla cs oynuyorm cs hakkında bılgı vermene gerek yok kardesım saol server dolu dıye 1 dk kıck ben yapmadım gulup eglenmek dıyorsun evet sen oyunda baska yerlere gıdınce kımse gulmuyor bız yerı gelıyor bı bombada 5 kısı patlıyoruz ama gulmesını bılıyoruz bu oyun bu forumda ılk defa oynanmıyor baska kısılerde hata yaptı bomba cozerken vuran takım arkadasını bılıyoruz bız gulduk gectık dıger konu ben kımseye emır verme egosu gutmem cunku senın yasında askerlerım var kıme nasıl davrancagını cok ıyı bılırım.
dust2 açılıyor hadi gelin.
Uzun zamandır server da oyun oynuyoruz le10ur seninle ama bu yaptığın gerçekten gereksizdi. Oyuna zarar vermediği sürece birinin banlanmasına karşıyım ben.
Ben bu oyunda arkadaşlarımdan kimseye ateş etmedim herkeste gördü.Elimden geldiğince de saygıyı bozmadan konuya yorum yaptım.Benim ses sistemim açık evde son ses oyun oynuyorum bana kimse tt vermedi verilenlere elimden geldiğince uymaya çalışıyorum.Oyunun 5-6 el öncesine de mahsen de birisi kafama sıktı şaka yaptım dedi bende güldüm geçtim oraya eğlenmeye giriyoruz gülüp geçiyoruz.Ben o el de elime awp almış rampayı kovalıyordum ve daha ölmemiştim.Hatta 1 kişiyi öldürdüm o an biraz önce murat abi ile de görüştük ayıp olmuş gerçekten dedi ve kabul etti keşke biraz daha sakin olsaydın diye beni uyardı.
Buraya da yazıyorum server parası neyse ben karşılarım sorun değil yeter ki kimse egosuna yenik düşmesin oyunun asıl amacı olan EGLENMEK olan kısmından dışarıya cıkmayalım.
Farkında mısın bilmiyorum ılk oynadıgım gunler ıle son oynadıgım günler arasında farklılıklar var.Eskiden kendi adamıma sıkıyorum diye laf ediyordunuz kendimce oyunu baya ogrendim.Bugun yapılan 1 sn lık kıck olayını sen yapmamıs olabilirsin ama en son yaptıgın gercekten terbiyesizlıktı.Ben rampaya gıdıp elıme awp alıp kacanları avlıyordum ve evde son ses oyun oynuyorum verılen tt lerı dınlıyorum.En son verdıgın tt yı duymamıs olabilirim ama daha ölmemiştim elimde awp beklerken ban yemek gercekten benı delı ettı.
He bu arada silvia, kusura bakma da T iken benim net gidene kadar gördüğüm kadarıyla sadece GEZDİN mapte. Bilmiyorsan bilmiyorsundur o ayrı mevzu da, adamı vurabilecek pozisyonda elinde colt varken bıçak çekmek nedir :)
server dolu ya bu saatte yer acın ya la
genel mi kurmay baş mi kanı
integra oem parts bura hit konuymuş parçaları satım burdan hahahahahaha
ben geldim ama girmez olaydım boyle takım olmaz olsun burda maçın ciddiyetinden bahsediliyor kimse admınlıkten cıkmıyor ben anlamıyorum prodirivesti nicki arkadas sürekli yeşil yazıyor nerden bilecem ben benim alttan yazdıklarımı okuyup ona göre takımını yönlendirmeyeceğini balık baştan kokarmış. imam ossurursa cemaate yol gözükür awp yi alıp kutunun arkasına saklanmakla top15 de birinci olmak için sinsi ve hayince plan yapılıp pusulacaksa ben ne anladım bu oyundan.... ????
yeter artık bunlar canıma tak etti forumdonanım haberın serverıne giricem artık by...
Son maç iyiydi.. Yanlız Alper abi gerçekten iyi oynuyo.. :) Birde mic olup takımı yönlendirirse varya fena olur :)
Elinize kolunuza sağlık beyler.. :)
Askerlikle eğlencesine oynan bi oyuna bağdaştırmak komedi...sliva yapılan hareket yanlış arkadaşlar bence hiç savunmaya geçmeye gerek yok...genelkurmay başkanı ile alt tarafı server Adminini bir tutup üste çıkmak komik.
Yahu ciddiye almayın Mikrop Ali'yi dalga geçiyor.
Yorulduk be :D
Orhan'dan olsa olsa OrgYeneral olur yanınada arifle muratı koydukmu yazıcı söfor olarak tamam işte :hahaha:
onu nasıl unuttam lan doğru diyosn ahahahaha
Görkem ve Murat bu ulvi konuyu size aktarıyorm :hahaha:
http://onedio.com/haber/-neden-hayat...4-cevap-423655
dun aksam gırdım ses gıttı reset attım gıremedım oyuna bır saat pusuda bekledım gözlerım ekranda mausem refresh tusunda 10sn de bır bastım tık yok 25 kısı oyunda dedım yeter gozlerım agrıdı yattım aksam erkenden rezerve yapıcam :D
Alper abi unutmuşum diyodu bide.Eskisinden daha iyi oynuyor.Demek bunca ay girmedi hep başka server'da kasıyordu. :p :hehe:
ayıp la ayıp :D millet sabah işe gidicez diyip kaçıyo 2 maç sonra.. hepsi gidiyo başka serverlarda kasıyo :D dünki maç neydi öyle kendimi kaybettim herkes antremanlı geldi dün gece :D
Artık birde train dönelim maçları dust ve cabbleden sonra maç yapıcak map bulamıyoruz :)
train degılde.. kalabalık oluyoz sonucta.. militia aztec falan yapılabilir..