sende bana vurulmaya dayanamadın kaçtın :D
Printable View
hıleyle oynusosun görkem kımse beyenmez tarzını
google da hıle arıyorum sen hangı sıteden ındırmıstın :D
Aksiyon olur mu bu gece genjler
varsa maç gelelim :D
Maça gerek yok oynamak ısteyen varsa gırem elimizin altında aim var wall var no problem.
gelirim az sonra farklı mouse denemesi yapıcam.. biraz zıçıcam gibi geliyo ama belli olmaz görkemi vurabilirim :D
Yavaştan yerinizi alın kadro iyi
ısınma turları baslamıstır
Yetisirsem gelicemmm
Kimse var mı oyunda ?
tayyarı gordum neşem yerıne gırdı oyuna gırıom gelen gelsın :D
15 kişiyiz haydi kadro çok iyi
elimde toparlamam gereken bi laptop var bakim yetişirsem gelirim :) mertcana botlarımı atıcam bugün :D
http://www.haberler.com/haber-resiml...166_4519_o.jpg
AHAHAHHAHHAHA anlayan anladi :D:D:D
Bugün güzeldi ama eski kalabalık yoktu :D
2. Maçlar her zaman daha keyifli oluyor. ilkinde çoğunun amacı frag kasmak.
Kardeşim oyuna giren 32 kişininde keyif almasını istemek gerekiyor. Benim karakterim adaletli durumlardan yana olduğu için sesimi çıkarıyorum huyum bu. Taba basınca "ulan güçlü olduk gibi eşitlesek mi?" demek gerekiyor. Amannn ezelim frag kasarız kafasında olmak yanlış. Ben her maç başlangıcında bu yüzden soruyorum takımlar okey mi sıkıntısı olan var mı ? diye. Bizim tayfanın amacı 1-2 saat makara yapmak ki yapıyoruz da. Turnuvada maç atmıyoruz en nihayetinde.
bıde takımları esıtleyelım lafından sonra yok sız sectınız gbı cumleler anlamsız.
Sonucta ıyı oynayanları bır takımı toplayıp zevk almaktansa ,esıt sekılde takımlara dagıtmak daha mantıklı.
kusura bakmayın ilk maçta çıktım fps öldü net can çekişiyodu o yüzden
E tamam da girin adam alın o zaman, adam alışmaya gelince kimse bi adım öne çıkmıyor. Kimin kim olduğunu bilmeyen kim varsa o giriyo kimse de buna sesini çıkarmıyor. Adam alışacak adam bulmak bile 5dk sürer mi ya.. Takımlar adaletsiz mi oldu? O zaman bi daha ki maç girersin ben adam alıcam dersin olur biter. Hiç bi adam alan adam ben bu 15 adamı alıyorum geri kalan senin demiyor.
Ayrıca bugün ilk 3 el gayet ct el vermedi, ona rağmen sen dahil bi iki kişi daha t zevk alıyo musun tarzında t'nin güçlü olduğunu söyleyenler vardı. Bu kafayla oynayan adam ne adam vurabilir ne de oyundan zevk alabilir.
En az 10 el almak gerekiyo yenmek için sizin takım gerçekten efsaneydi her zaman fragda başı çekenler bir takıma toplandı ki ct üstünlüğü olan bir mapta da o kadroyla size karşı koyamazdık zevk alınmazdı ki bizde vakti boşa harcamayalım diye map değiştik ikinci map ta takımlar eşiti ve keyifli iki tarafında zevk alıcağı oyun lar ortaya çıktı biz daha başta dedik güçlü oluyo diye takımlar iyi oynıyan bir kaç kişiyide biz almayalım diyip karşı takımada bırakılabilirdi :)
Levo haklı. Bana farketmez 15 e tek de oynarım işin gırgırına döktükten sora umrumda olmaz. Cbble da açıkcası basan eden biri değilimdir ne tt verdim ne yer söyledim her el gittim b tunelden daldım ölme pahasına adam vurdum. Eşitmiydi takımlar değildi ilk eldende söyledim zaten boşa kasmayın yenemeyız dedım öylede oldu zaten. Dediğim gibi benim için sorun yok ama adamlar gördüğünüz gibi zevksiz bir maç olduğu için 2. maça kalmadan kaçtı. Ben kalabalık şekilde hiç değilse 2 maç atalım dıye hesaplarken ilk maçtan adamların hevesı kaçtı zaten.
-
Lan şu fpsyi 17-20 bandından bi tırmandırabilsem :D #packed bell alma aldırtma. İ7 işlemci var sözde pembe samsung intel atomla aynı
levent nolmus lan bana :D
buarada bu yazılan muhabbetleri aylarca kaç kere yazdım kimse s.klemedi. aynılarını sizde bana dediniz zamanında aglıyor ediyor diyip durdunuz oyun sırasında. adamları aldıktan sonra kabaca bakılınsa dert tasa kalmaz basit 1-2 adam yeri degismeyle enfes takımlar cıkar ama kimse he demeyi sectiniz banane dedikten sonra bir *** olmaz acıkcası
cbble T nin 2-3 den fazla el aldıgı takımda sıkıntı vardır ayarsız olmuştur :D