özgü abiye halen gülüyorum hahahahah süperdi :D cem abilerede darıldım takımda istemediler beni :sorybom: böylede tribimi atarım :hahaha::hahaha: en son onur abilerin takımda maç süperdi yaa ben böyle taktik görmedim ömrü hayatımda :D
Printable View
özgü abiye halen gülüyorum hahahahah süperdi :D cem abilerede darıldım takımda istemediler beni :sorybom: böylede tribimi atarım :hahaha::hahaha: en son onur abilerin takımda maç süperdi yaa ben böyle taktik görmedim ömrü hayatımda :D
beni tek çekmedinmi :( :(
ahahahh :D cok iyidi gece ya :D bu arada zombi modu bilmeyenler için video ekliyorum, bidahaki sw alırken bu moduda alalım cok fena sarar bu jem bey ve mistır ka nın briefingleriyle :D
Counter Strike 1.6 : SilenceGaming.com - [HUN] Vega | Zombie,Laser #SilenceHosting.com - YouTube
2'de yapttım 6'ya kadar gözüme uyku girmedi, keşke gelseymişim bende servera :D
teveccüünüz taktik bizim işimiz :cool::rolleyes::D
yalnız komutan gibi hissettiriyo adama kendini aşırı değişik bi duygu:D
huauhahu
jem brifingmi veriyomus :hahaha: adamlar hergeece yeniliyolan :D dün en bomba kadro onlardaydı gene yenildiler :D
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::h ahaha::hahaha::hahaha:
dun gecenın bombası bendım harbıdende ulan bomba kuruldu eyvah dedım lısteye baktım bır kısı gorunuyodu yardır yardır kosuyorum hacı bı baktım bırı duruyo orda gormedımkı ben bızıım adam oldugunu heheheheheheh vurdum bende son 1 sn kala cozuldu bomba bu arada ben amaca bakarım gencler hahahaha eger bombayı cozemeseydım harbı cok uzulurdum aklıma geldıkce guluyorum :D
bu arada dun gece bızım takım berbattık kım cenabettı soylesın acık acık boyle bı yenılgı olamaz arkadas ya darma duman olduk yemınle :D tecavuze uyradık resmen
bu arada bacııı gardassss da bendım :D
Dün özgünün bana yaptıgı durum hala aklima geliyor adam canli bomba yeminle.dun bi cenabetlik vardi oynayamadik mertccan41 in gorev aski iyiydi :) kısacası agd olduk;)
senı vurdum geldım ya bombanın yanına hasstıktırrrr dedım bızım adammıs :D ıyı elım ayagıma dolanmadı bombayı çözerken jhahahahahahah
valla dün iyiydi, 4 te bağlantı kasıldı kasıldı ben koptum zaten yattım sonra da :D
özgü efsaneydi onuru vurup bombayı çözmen de zaten :D ama ondan önceki elde çözmek yerine şarjör yenilemen ayrı efsaneydi :)
ben ananeye kaçıyorum bikaç gün yokum bu arada, iyi oyunlar şimdiden..
Ağır işsizsiniz lan o kule ne :D :D Akşama artık bende dahil olurum kuleye :D :D :D
Oha o kuleyi nasıl yaptınız, nasıl bir işsizsiniz abi. :D
Özgün abinin performansı tarihe geçer nitelikteydi. Zaten öyle çok adam vuramamıştı vurduğu adamlardan biri kendi adamıydı yarıldım orda tuttu iğne deliğinden adamı vurdu sonra gitti kimi vurdum diye suratına baktı anaa ct miş gibi bakış attıktan sonra sonra bide masum masum bombu çözüşü yokmu ahushuahuashuas :D:D:D:D
Bu gece sizle olamıcam 1 de otobusum var izmire dönüyorum ama yarın yada bu akşam erken saatlerde bi ss daha alalım halay çekerken :D
Özgü bir de aztec'te tek kaldı ordan oraya koşturuyor,sonra da diyo ki "amk kayboldum"
Yaa orda koptum yok böyle bişey yaaa algsfksjagfkjsgfkjasgfkjsagfkas :hehe:
ahhahahahahah her neyse süperdi o an.Amk videoya çeksek bunları acayip kaynak görüntüler çıkar ortaya. :D
Ben giriyormu kimse yok . Hata mı yaptım biyerde ?
ilk sayfadaki sw de oluyoruz akşam 11 sonrası genelde, bu saatlerde pek kimse olmuyor evet :)